Bebekli ve Cocuklu Anneler Dikkat..

Çocuklarınız ortalıktayken o çaydanlıkları sofraya getirmeyin yahu. Çaydanlığın ne işi var sofrada, bardağa koyar getirirsiniz. Hele ki çocuk yerde oynarken çaydanlığın da yerde olması nasıl bir akıl tutulmasıdır.

Evde çocuk varsa yemek de çay da ocağın arka gözlerinden birine konur ki yetişemesin.

çok çok geçmiş olsun, ucuz atlatmışsınız, geçen yıl bir tanıdığımın 1 yaşındaki yeğeni çaydanlığın üzerine devrilmesi sonucu hayatını kaybetti :( lütfen okuyan herkes çok çok dikkatli olsun...

Çocuklarınız ortalıktayken o çaydanlıkları sofraya getirmeyin yahu. Çaydanlığın ne işi var sofrada, bardağa koyar getirirsiniz. Hele ki çocuk yerde oynarken çaydanlığın da yerde olması nasıl bir akıl tutulmasıdır.

Evde çocuk varsa yemek de çay da ocağın arka gözlerinden birine konur ki yetişemesin.
ne deseniz haklisiniz cok dikkatli oldugum bi konuda bugun boyle bi hata yaptim..zaten vicdanim cok sizliyo..

Çok geçmiş olsun.iz kalmaz merak etmeyin.su toplaması geçtikten sonra yani deri iyileştikten sora üzerine kantaron yağı sürün.bir iki ay kadar sürerseniz hiç bir iz kalmaz Allahın izniyle.

kendime o kadar kiziyorumki ben anne degilim ben cocuguma bakamadim diye agladim durdum ama nafile

canım unutkanlığına kızma, anlık bir şey,

oyüzden hiç hata payı bırakmamak gerek bu yanık işlerinde.

dediğim gibi termos baya hayat kurtarıyor, bardaktaki çay dökülse bile çaydanlıktaki gibi olmuyor zaten ki bardağımıza dikkat ediyoruz hep de diğerini unutuyoruz.

doktora gitmeden onuda surdum kizarikligi azaltti toplandi sanki evet onuda surecegim doktora bile sordum simdi biz doktor olarak ilac veririz bisey diyemeyiz dedi.surmeyin zararli demedi..
kocakarı ilacı gibi düşünmeyin bunu..doku iyileştirici özelliği var.benim doktorum önerdi özellikle.tabi ilacı varsa kullanacaksınız..ek tedavi benimkisi.ama eniştem 2. derece yanık oldu tip patladı,iz falan kalmadı sayesinde..acıyı da azaltıyor.

canım unutkanlığına kızma, anlık bir şey,

oyüzden hiç hata payı bırakmamak gerek bu yanık işlerinde.

dediğim gibi termos baya hayat kurtarıyor, bardaktaki çay dökülse bile çaydanlıktaki gibi olmuyor zaten ki bardağımıza dikkat ediyoruz hep de diğerini unutuyoruz.
bir musibet bin nasihatten iyidir derler ya..ders oldu bana bi anlik bile dalgin olmamak gerek..

kocakarı ilacı gibi düşünmeyin bunu..doku iyileştirici özelliği var.benim doktorum önerdi özellikle.tabi ilacı varsa kullanacaksınız..ek tedavi benimkisi.ama eniştem 2. derece yanık oldu tip patladı,iz falan kalmadı sayesinde..acıyı da azaltıyor.
var bende kullaniyorum onuda annem her sene taze yapar doktorun verdigi krem oncelikli tabiki

var bende kullaniyorum onuda annem her sene taze yapar doktorun verdigi krem oncelikli tabiki
en doğalını yapıyorsunuz demek daha da güzel...biz de mersinden alıyoruz ot halinde saf zeytinyağında güneşet bekletip kendimiz yapıyoruz...
ben pişikte bile kullandım çok faydasını gördüm.oğlum 6 yaşında geldi yara olunca gidip kendisi sürüyor artık..
devamlı yara bere içinde zaten:)

ilk öğrendiğimde günlerce kendime gelemedim, aile de perişan oldu ama zaman geri alınamıyor...
onların da misafiri varmış kahvaltıya, masayı hazırlamış çaydanlığı masaya koymuşlar, yavrucak emekleyerek gelip örtüyü çekmiş :KK43:
ayyy yikildim ben ya yavrum benim Allahim cok buyuk aci Rabbim obur dunyada guldursun yuzunu bebisin ne gunahi olurki zaten..

en doğalını yapıyorsunuz demek daha da güzel...biz de mersinden alıyoruz ot halinde saf zeytinyağında güneşet bekletip kendimiz yapıyoruz...
ben pişikte bile kullandım çok faydasını gördüm.oğlum 6 yaşında geldi yara olunca gidip kendisi sürüyor artık..
devamlı yara bere içinde zaten:)
evet dogum dikis yaralarinida hizli iylestiriyor acisini aliyor ..

Back
X