Kizlar hayirli gunler bugun kahvalti sofrasinda kizimin ayagina sicak cay dokuldu..daha 10 aylik o panikle napacagimi bilemedim hemen kilotlu corabi vardi cikardim.hemen ayagini suya tuttum ilk anda cok agladi.sonra buz kalibi vardi onu koydum.hametan krem vardi onu surdum dogrumu yaptim bilmiyorum.esim uyuyordu bu arada uyandirmadim panik olmasin diye birde onunla ugrasamazdim..sonra yavrum emdi ve uyudu..bacaginda kizariklik vardi..esimin yanina gittim cok kotu bisey oldu boyle boyle kizacagini dusundum ama uyaninca gosterdim cok onemli degil dedi teselli verdi ama ben rahat degildim..hazirladim cocugu aile hekimine gosterdim su toplamis avuc ici kadar yer.cok az iz kalabilir dedi.hastaneye gitmene gerek yok dedi.bana agri kesici krem ile baska bir krem daha verdi bunlari kullan.kabariklari patlatma dedi.. patlarda kotu koku olur vs olursa bize getir pansuman yapalim dedi ebemizde ayni zamanda..gazli bezle sikmadan hafif sarabilirsin biyere dokunmasin dedi...
Allahim yine korudu ve sabahtan beri kahvalti bile yapmadim kendime kizdim nasil dikkat etmedim diye ama cok hareketli inan yetisemiyorum hizina..gozumden sakiniyordum baskasinin kucaginda bile gozum onda olurdu..
lutfen arkadaslar sizde cok dikkat edin..yanina sicak icecek vs gelmeyin ve yemeklerinizi de ocagin on tarafinda degil arka tarafinda pisirin.o yanik gecene kadar bana rahat yok.Allah korusun yavrularimizi..