bebeksesleri

ozlemsene

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2014
13
1
1
İstanbul
arkadaşlar merhaba,

internette bi ürün gördüm anne karnında bebek kalp atışını dinlemeye yarıyomuş. ben 3 aylık hamileyim acaba bunu kullanan var mı? bi zararı var mıdır yok mudur kullananlar yazarsa sevinirim.

aradım bilgi aldım 6 ay garanti veriyolar yurtdısından geliyomus ama bilemedim acıkcası??

cevaplarınızı bekliyorum.

arkadaşlar merhaba,

internette bi ürün gördüm anne karnında bebek kalp atışını dinlemeye yarıyomuş. ben 3 aylık hamileyim acaba bunu kullanan var mı? bi zararı var mıdır yok mudur kullananlar yazarsa sevinirim.

aradım bilgi aldım 6 ay garanti veriyolar yurtdısından geliyomus ama bilemedim acıkcası??

Evet canım ben kullandım gayet güzel birşey istediğin anda kalp atışlarını dinleyebiliyosun zararı olduğunu düşünmüyorum yani en azından biz bir zararı olmadı :emir_bebek:

arkadaşlar merhaba,

sağlık ocağında kontrole gittim bu hafta ve küçük bir aletle kalp seslerini dinledik. sanırım aynı alet.

Evet canım ben kullandım gayet güzel birşey istediğin anda kalp atışlarını dinleyebiliyosun zararı olduğunu düşünmüyorum yani en azından biz bir zararı olmadı :emir_bebek:

doktoruma sordum ben..al hicbi zararı yok dedi hatta bence kesin al dedi (benim panik durumumu bildiginden :) ) istedigin zaman dinlersin bi problem olursa duymazsan beni ararsın dedi..ben de aldım bakalım firmayı arayıp...sanırım fiyatı normalde 169 ama indirim yapmıslar 129dan aldım ben bebeksesleri.com'dan...bakalım pazartesi gbelince görücez... :)

Back
X