- 2 Ekim 2014
- 2.478
- 5.361
- 358
- 39
- Konu Sahibi dipsiz kuyu
-
Amin çok sağolun ama ben görmesinde bir sorun olduğunu düşünmüyorum siz şimdi daha iyi görüyor diyince içime şüphe düştüAynı şeyi teyzemin kızında yaşamıştık. Görür görmez anlamıştım gözlerinde bir sıkıntı olduğunu. Annemlere söylediğimde azarlamışlardı beni, teyzenin aklına kötü şeyler düşürme demişlerdi gıkımı çıkarmamıştım. Aradan aylar geçti teyzemde fark etti ve doktora götürdü. Doktor geç kalmadan götürdüklerinin iyi olduğunu söyleyerek gözlük verdi. Gözlükle daha net görüyor çocuk.
Allah şifa versin. İnşallah bir sıkıntı yoktur.
En az dereceli gözlüğü verdi doktor, görme konusunda ilerleme olmasın diye. Yoksa bizim bebekte görüyordu fakat biraz daha bulanık görüyormuş sanırım. Korkulacak bi şey yoktur içinizi ferah tutun.Amin çok sağolun ama ben görmesinde bir sorun olduğunu düşünmüyorum siz şimdi daha iyi görüyor diyince içime şüphe düştü
Bende göz tembelliği varGöz kayması göz tembelliğidir. Muhtemelen gözlük verip kaymayan gözüne kapama uygulayacaksınız. Küçükken ben de yaptım,şimdide kızıma yapıyoruz.
Benimde bir şeye odaklanıp dikkatli bakınca belli oluyor. Küçükken hep kapatırdıkBende göz tembelliği varAma sadece başımı geriye attığımda belli oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?