Bana mi yazdin canimMerhaba canım bi gelişme varmı hamilelik gibi
Evet canimBana mi yazdin canim
Canim bn hala korunuyorum genetikten yeni kan istediler 15 gun aonra bi daha esimle gidip kan vericem senden haber var miEvet canim
Canim korunmuyorum o test için beklemiycem Allahın izniyle hamile kalırsam gidicemCanim bn hala korunuyorum genetikten yeni kan istediler 15 gun aonra bi daha esimle gidip kan vericem senden haber var mi
Hepimizin insallah canimAllah gönlüne gore versin hayirlsi
Merhaba canim nasilsin var mi bi gelisme aklimdasin.Ben gecen hafta doktora gittim prof perinatologa bi suru tahlil istedi hamile kaldigimdada kan sulandirici kullancakmisim hosuma giden yonleri oldu ama yine de baska doktora da gitcem hidropsla pek ilgilenmedi cunkuHepimizin insallah canim
Merhaba canım msjini yeni gördüm suanlik bişey yok korunmuyorum iki aydır ama gebelik yok.hastaneyede gitmiyorum bekliyorum öyle.senin tahlillerin nasil çıktı bi sonuca varmadilarmiMerhaba canim nasilsin var mi bi gelisme aklimdasin.Ben gecen hafta doktora gittim prof perinatologa bi suru tahlil istedi hamile kaldigimdada kan sulandirici kullancakmisim hosuma giden yonleri oldu ama yine de baska doktora da gitcem hidropsla pek ilgilenmedi cunku
Yok canim denemedim.enfeksiyon olabilir canim benim gebeliğin basında vardı bi doktir bana ağır bi ilaç vermişti özele gidip kullandığım ilacı söyledim doktor şaşırdı en güzelini sen yapiyosun arastiriyosun gerçekten zorlu bi süreç bende bu hafta hastaneye gidicem enfeksiyon ve kan için test yaptircam bakalim hayırlısı insallahAnladim canim yumurtlama testi denedin mi? bi gende hafif pihtilasma var dedi gebelik baslar baslamaz igne kullancaksin dedi doktor hidropsada enfeksiyon sebep gibi gorunuyo dedi genetik testler temiz cikti cunku ama ben baska bi perinatologa basliycam mail attim guzelce cevap yazmis once doktorun icime sinmesi lazim cunku cok zorlu bi yoldayim
Yok canim denemedim.enfeksiyon olabilir canim benim gebeliğin basında vardı bi doktir bana ağır bi ilaç vermişti özele gidip kullandığım ilacı söyledim doktor şaşırdı en güzelini sen yapiyosun arastiriyosun gerçekten zorlu bi süreç bende bu hafta hastaneye gidicem enfeksiyon ve kan için test yaptircam bakalim hayırlısı insallah
[/QUOT korunuyomusun hâlâ peki
Bencede yaptir canim muayanede olmaya korkuyodum dogumdan sonra ama iyiki gitmisim bende de akinti varmis fitil verdi ama simdi kullanma hamilelik dusundugunde kullan dedi yenilemesin diye sanirim sende mi enfeksiyondan hidrops oldu benimde babam ciger enfeksiyonu geciriyodu ayni anda yigenim su cicegi olmustu doktor bunlar sebep olabilir dedi hasta kimsenin yanina yaklasmiycaksin baban dahi olsa dedi sasirdim kaldim demekki ne kadar etkiliyo bebekleri bide ilk 3 ay oldugundan valla nasil hasta olmadan durcam bilmiyorum ben cabuk hastalanirim bide kafamda deli sorular crp degerine bakarlar seninde ins temiz cikarSen korun
Inşallah canimBencede yaptir canim muayanede olmaya korkuyodum dogumdan sonra ama iyiki gitmisim bende de akinti varmis fitil verdi ama simdi kullanma hamilelik dusundugunde kullan dedi yenilemesin diye sanirim sende mi enfeksiyondan hidrops oldu benimde babam ciger enfeksiyonu geciriyodu ayni anda yigenim su cicegi olmustu doktor bunlar sebep olabilir dedi hasta kimsenin yanina yaklasmiycaksin baban dahi olsa dedi sasirdim kaldim demekki ne kadar etkiliyo bebekleri bide ilk 3 ay oldugundan valla nasil hasta olmadan durcam bilmiyorum ben cabuk hastalanirim bide kafamda deli sorular crp degerine bakarlar seninde ins temiz cikar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?