Bebekte ödem acil cevap

Yaaa ne güzel olur inşallah canim düşünmesi bile cok cok mutlu ediyo iletişimimizi kesmeyelim canim o gün en kısa zamanda gelir insallah

Ins canim bende hamile kayip kaybetmekten cok korkuyorum ama kucagima da almak istiyorum nasil olucaksa o 9 ayi ileri sarmak istiyorum direk kucagima versinlerkesmeyelim canim ben burdayim..allah seninde gonlune gore versin

Hepimizin insallah canim
Merhaba canim nasilsin var mi bi gelisme aklimdasin.Ben gecen hafta doktora gittim prof perinatologa bi suru tahlil istedi hamile kaldigimdada kan sulandirici kullancakmisim hosuma giden yonleri oldu ama yine de baska doktora da gitcem hidropsla pek ilgilenmedi cunku

Merhaba canım msjini yeni gördüm suanlik bişey yok korunmuyorum iki aydır ama gebelik yok.hastaneyede gitmiyorum bekliyorum öyle.senin tahlillerin nasil çıktı bi sonuca varmadilarmi

Anladim canim yumurtlama testi denedin mi? bi gende hafif pihtilasma var dedi gebelik baslar baslamaz igne kullancaksin dedi doktor hidropsada enfeksiyon sebep gibi gorunuyo dedi genetik testler temiz cikti cunku ama ben baska bi perinatologa basliycam mail attim guzelce cevap yazmis once doktorun icime sinmesi lazim cunku cok zorlu bi yoldayim

Yok canim denemedim.enfeksiyon olabilir canim benim gebeliğin basında vardı bi doktir bana ağır bi ilaç vermişti özele gidip kullandığım ilacı söyledim doktor şaşırdı en güzelini sen yapiyosun arastiriyosun gerçekten zorlu bi süreç bende bu hafta hastaneye gidicem enfeksiyon ve kan için test yaptircam bakalim hayırlısı insallah

Sen korun

Bencede yaptir canim muayanede olmaya korkuyodum dogumdan sonra ama iyiki gitmisim bende de akinti varmis fitil verdi ama simdi kullanma hamilelik dusundugunde kullan dedi yenilemesin diye sanirim sende mi enfeksiyondan hidrops oldu benimde babam ciger enfeksiyonu geciriyodu ayni anda yigenim su cicegi olmustu doktor bunlar sebep olabilir dedi hasta kimsenin yanina yaklasmiycaksin baban dahi olsa dedi sasirdim kaldim demekki ne kadar etkiliyo bebekleri bide ilk 3 ay oldugundan valla nasil hasta olmadan durcam bilmiyorum ben cabuk hastalanirim bide kafamda deli sorular crp degerine bakarlar seninde ins temiz cikar

Inşallah canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…