Bebekte ödem acil cevap

Amniyosentezde nasıl temiz çıkar çok ilginç canım..
Amniyo sentez benimde temiz gelindi o dowsendromlumu baska anemisi varmi diye bakılıyor eger özürlü olsaydi cikardi ama degil bu dogustan seyler bendede temiz geldi devam ettim yinede sorunlari bitmedi ultrasonda dogustan gelen sorunlar cikti.

Merhaba canım ben cvs yaptırdım bence aldıracaksan yaptır ve bekle Allahtan ümit kesilmez 10 gün bekleme 2 günde bir git ben hemen hemen hergun gidiyodum sonuçta riskli bi durum ne olcagini bilmiyosun Allah sabır versin

Merhaba canım ben cvs yaptırdım bence aldıracaksan yaptır ve bekle Allahtan ümit kesilmez 10 gün bekleme 2 günde bir git ben hemen hemen hergun gidiyodum sonuçta riskli bi durum ne olcagini bilmiyosun Allah sabır versin
Bence de 10 gün fazla ama ben yurtdışındayım burda zırt pırt gitsen niye geliyosun gelme derler.. Türkiyedeki gibi değil maalesef

Genetik sonuclari cikacak ins bu ay hemen gidicem
Canim merhaba ben bugün özel doktora gittim hamile kalabilirsin yumurtalıkların iyi durumda dedi cvs sonucuma ve patoloji sonucum temiz çıktı tekrardan baktı tabi hamile kalabilirsin ayni seyi bidaha yasamazsin Ama her ihtimale karşı kromozom analizi yaptırın dedi doktor ama devlet hastanesinde 23 aralığa randevu verdiler ben okadar beklemek istemiyorum kafamda çok karışık yaptiriyimmi yada daha hızlı nasil yaptirabilirim sen yaptirmistin sanırım nerde yaptırdın kaç gün bekledin sonuç çokmu geç cikiyo.kusura bakma çok soru sordum

Merhaba canim sorun olmamasina sevindim.ben ozele gittim istedigi testleri devlette yaptirdim benimde sonuclarim cikmis sali gunu genetige randevum var benim kromozom ve pihtilasma faktorleritdi 3 ayda cikti bnde normalde tek kromozom istenseydi ozelde yaptircaktim cunku kromozom testi pahali değil ozelde 300 tl gbi bi seydi bnce ozelde yaptir 3 haftada cikiyor

Çok teşekkür ederim canim yarın bi arastiriyim ozaman doktorum yaptırırız ama biz bakamayız genetiğe götürmen gerekiyo dedi devlet kabul ederse özelde yaptırıp götürürüm.insallah senin sonuçların temiz çıkmıştır Dualarım seninle bana haber ver olurmu merak ediyorum cok

Ay canim benim cok saol arastr bakalim bnce en mantiklisi oyle vakit kaybetmeden yaptirman icime yakinda senin gebelik haberini alicakmisim gbi doguyo

Merhaba canim nasilsin yaptirdin mi genetik testlerini?benim sonuclarim temiz cikmis kromozomlarda normal pihtilasmada sikinti yokmus yeniden kan verdik 2 tup baska seylere bakicakmis derine inelim bunlar hidropsa sebep olmayabilir dedi arastirma devam ediyor bakalim neler cikicak daha perinatologada gidemedim hayirlisi

Merhaba canım sonuçlarının temiz çıkmasına çok sevindim gerçekten gözümüz aydın diyelim.ben nasil oluyim canim araştırdım ama pahalı 800 1300 arası bana fazla geldi biraz napcagima karar veremedim.olmadi beklemiycem yapicam hamile kalınca giderim onlarda hemen yaparlar bence yani zaten cvs te bişey çıkmamıştı buda bi ihtimal ama beklersemde çok beklemiş olucam offf kafam çok karisik

800 1300 sadece kromozommu bana fazla gbi geldi keske istanbulda olsaydin burda hemen randevu veriyolar sonuclara da 3 ayda cikar demjslerdi bende aramadim haziranin 18 inde vermisim agustosun 5 inde cikmis haberim yok

Evet canim eşim ve benden kan alçaklar hani okadar istiyolar çoğu yerde yüz yüze görüşmek istiyo hastaneler bu testler için telefondan bilgi vermiyolar.madem cıkmış niye haber vermiyolarki insanlar merak içinde bekliyo.ben beklemeyi düşünmüyorum canim beklersem sonuçlarla birlikte 7 8 ay olcak nerdeyse .hamile kalıp gidicem okadar bekletmezler

Evet uzun bi sure sen bilirsin canim doktorda gebe kal demis zaten hayirlisi olsun ins iyi dusunelim iyi olsun belki seneye bu zamanlar bebek uyutmuyo durmuyo gazi var diye konusuyor oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…