evet benim .foto sizinse değiştirseniz iyi mi olur sanki. benim arkadaşımın başına gelmişti. doğumdan aylar sonra olmuş. bazı erkeklerin böyle tepkileri olabiliyor.
zaten oyle susü püsü pek seven biri degilBu konuda yapıcak pek bişi yok gibi ama hoşuna gidicek gecelikler fln ilgisini çekebilir.
Evet doğuma kolaylık sağlar normal doğum için büyük avantaj ve Korunmasız ilişki içinde ideal
Karşına alıp konuşsan belki daha anlayışlı olur bu böle devam etmez ikiniz açısından da zor.zaten oyle susü püsü pek seven biri degil
ama ne bileyim yanasmiyor .
dogum kolaylasiyormusBu konu birkaç kez daha açıldı, var yaşayam yani biliyorum. İlk kez bebek sahibi olacaksanız adamcağız temkinli gidiyordur ilk kez baba olacak sonuçta. Ne kadar güzel sorumluluk sahibi, birkaç dakikalık zevk uğruna ne size ne bebeğine zarar vermemek için işi garantiye alıyor demekki, ben olsam sevinirdim galiba
Hadi yaaaa ama gebe olunca libido artışı ya da azalışı olur benimki arttı daha ne deyim deeeesadece seviselim diyor
gerisi olmasinmis
evet malesef cok pimpirikliKarşına alıp konuşsan belki daha anlayışlı olur bu böle devam etmez ikiniz açısından da zor.
Sabırlı olun çok üstüne gitmeyin olacağı varsa olmaz.
Daha önce ki konunuz da anladık zaten eşiniz biraz tuhaf bi insan Allah yardımcınız olsun.
evet normalde cinselligi seven biri degilimHadi yaaaa ama gebe olunca libido artışı ya da azalışı olur benimki arttı daha ne deyim deeee
kızlar hamileligimin 5 . ayındayım
esimle cinsel iliskimiz hic yok , çekiniyor .
1 bucuk ayimdan beri bildiginiz aramızda hicbir sekilde birsey olmadi . hadi ilk 3 ay dusuk tehlikem vardi ama artik besinci ayimdayim .
Adeta kardes gibiyiz .
cocuga bisey olur diye cekiniyordu ilk
simdi ise bilmiyorum hissediyormus gibi geliyor diyor .
ayni problemi yasayan var mi ?
doktorda acikladi birsey olmayacagini ama nafile .
dogum icinde iyiymis iliski
napabilirim
Tıbben zararı yok faydası var ise, bu sizin için önemli ise kıvranmayın açık açık konuşun birkaç gün sonra da harekete geçindogum kolaylasiyormus
iliskiden cok bunun uzerinde duruyorum .
sevisiyoruz vs ama gerisi olmuyor .
ihani olur ya bir muddet iliski olmayinca vajina sıkılasip daralir birazda ben bundan korkuyorum hic olmazsa dogum zor olur mu diye .
yoksa ilk bebegimiz anliyorum ama iste ..
ilk zamanlar bende korkuyordumBizde de eşim değil ben korkuyorum die olmuyor hemde gebeliği öğrendiğim den beri
Anladım canım ben onuevet normalde cinselligi seven biri degilim
ama bu aylarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?