bebekten cekiniyormuş

Gamzeeli

sueño de una mariposa
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2014
2.993
3.819
83
31
kızlar hamileligimin 5 . ayındayım
esimle cinsel iliskimiz hic yok , çekiniyor .
1 bucuk ayimdan beri bildiginiz aramızda hicbir sekilde birsey olmadi . hadi ilk 3 ay dusuk tehlikem vardi ama artik besinci ayimdayim .
Adeta kardes gibiyiz .
cocuga bisey olur diye cekiniyordu ilk
simdi ise bilmiyorum hissediyormus gibi geliyor diyor .

ayni problemi yasayan var mi ?
doktorda acikladi birsey olmayacagini ama nafile .
dogum icinde iyiymis iliski
napabilirim

foto sizinse değiştirseniz iyi mi olur sanki. benim arkadaşımın başına gelmişti. doğumdan aylar sonra olmuş. bazı erkeklerin böyle tepkileri olabiliyor.

Bu konuda yapıcak pek bişi yok gibi ama hoşuna gidicek gecelikler fln ilgisini çekebilir.

Evet doğuma kolaylık sağlar normal doğum için büyük avantaj ve Korunmasız ilişki içinde ideal
zaten oyle susü püsü pek seven biri degil
ama ne bileyim yanasmiyor .

Bu konu birkaç kez daha açıldı, var yaşayan yani biliyorum. İlk kez bebek sahibi olacaksanız adamcağız temkinli gidiyordur ilk kez baba olacak sonuçta. Ne kadar güzel sorumluluk sahibi, birkaç dakikalık zevk uğruna ne size ne bebeğine zarar vermemek için işi garantiye alıyor demekki, ben olsam sevinirdim galiba

zaten oyle susü püsü pek seven biri degil
ama ne bileyim yanasmiyor .
Karşına alıp konuşsan belki daha anlayışlı olur bu böle devam etmez ikiniz açısından da zor.

Sabırlı olun çok üstüne gitmeyin olacağı varsa olmaz.

Daha önce ki konunuz da anladık zaten eşiniz biraz tuhaf bi insan Allah yardımcınız olsun.

dogum kolaylasiyormus
iliskiden cok bunun uzerinde duruyorum .
sevisiyoruz vs ama gerisi olmuyor .
ihani olur ya bir muddet iliski olmayinca vajina sıkılasip daralir birazda ben bundan korkuyorum hic olmazsa dogum zor olur mu diye .
yoksa ilk bebegimiz anliyorum ama iste ..

evet malesef cok pimpirikli
cocuga bisey olur
sonra hisseder vs dusunceler var kafasinda
iliski olmayinca dogumda zor olabiliyormus takintim birazda bu

Bizde de eşim değil ben korkuyorum die olmuyor hemde gebeliği öğrendiğim den beri

Eğitimli bir insansınız, eşiniz de öyle anladığım kadarı ile. Eşinizi karşınıza alıp bu konuda konuşsanız. Hamileliğin getirdiği hormonlarla daha da istekli olduğunuzu, bunun bu şekilde gitmeyeceğini söyleseniz? Anlayacağını düşünüyorum. Pek çok erkek böyle tuhaf duygulara kapılıyor. Ona korktuğunuzu söyleseniz. İlerde de artık bir anne olduğunuz için sizi sadece anne olarak gördüğü için yanaşmamasından korktuğunuzu söyleseniz. Olayların bu kadar büyümemesi için onun da biraz çabalaması gerektiğini. Elinin altında internet var. Bu konuda biraz araştırma yapsa yalnız olmadığını görür.
Aslında ne biliyor musunuz, içinden gelmeli. İçinden sizi üzmemek gelmeli. Erkeklere bazen bu yüzden çok sinir oluyorum. Be adam karşındaki insanın üzüldüğünü görüyorsun. Cinsel olarak kadın olsun erkek olsun reddedilmek çok kötü. Bunu yapmamak için ne yapmalıyım. Benim yaptığım yanlış. 9 ay böyle geçmez demek yerine çocuk gibi bahanelerin arkasına saklanıyorlar. Bu bencillikleri beni sinir ediyor.

Tıbben zararı yok faydası var ise, bu sizin için önemli ise kıvranmayın açık açık konuşun birkaç gün sonra da harekete geçin

Bence siZde çekinseniz iyi olur.ilişkiden sonra kanama yaşamış biri olarak ,vicdan azabı tahmin edilemez.kocanız haklı.eşler tarafından biri istemiyorsa saygı duyulmalı bence.

Bizde de eşim değil ben korkuyorum die olmuyor hemde gebeliği öğrendiğim den beri
ilk zamanlar bende korkuyordum
hala var acaba bebegr deger mi falan diye
ama rahim yukarida oldugu icin ve guvenli yapilirsa sorun olmuyor mus .

dogumdan sonrada bir sure olmayacak zaten
o zaman icinde bnm korkum var
ne olur bilmiyorum

Hamileyken nasil yapiliyor ben de buna hayret ediyorum. Gebeligimin son haftalarinda doktor yapmamiz gerektigini soylemisti o karinla ne mumkun hic bir sekilde olmamisti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…