suan doktor bir sorun olmayacagini hatta olmasinin iyi olacagini soyledi .Bence siZde çekinseniz iyi olur.ilişkiden sonra kanama yaşamış biri olarak ,vicdan azabı tahmin edilemez.kocanız haklı.eşler tarafından biri istemiyorsa saygı duyulmalı bence.
evet onu bende dusunuyorumHamileyken nasil yapiliyor ben de buna hayret ediyorum. Gebeligimin son haftalarinda doktor yapmamiz gerektigini soylemisti o karinla ne mumkun hic bir sekilde olmamisti.
Valla canım banada doktor öyle dedi.rahat ol bişey olmaz dedi.ilişkiden yada değil kaybettik ilkini.gebeliğin herhangi bir döneminde kanama yada risk atlatan bence çok fazla rahat olmamalı.ama tabikide karar sizin.benimki sadece kişisel düşüncem.sağlıkla doğurun inşAllah.suan doktor bir sorun olmayacagini hatta olmasinin iyi olacagini soyledi .
zaten guvenli ve tavas oldugu surec3 sanmiyorum ki bi sikinti olsun
iliskinin faydasi var dogum icin
ilk kez baba olacak korkulari var anliyorum ama bende ilk kez anne olacagim . istekten cok doguma yarari varmis bunun doktor yanimda kendisinede soyledi . guvenli ve yavas oldugu takdirde bir sirun olmaz dedi . ama korkuyor bisey olacak diye yoksa kendimde biliyorum ki oda istiyor ama vijdani yonu sanirim agir basiyor tabi buda guzel bisey ama bu seferde biz birbirimizden uzaklasiyoruz . ona kalsam dpguma kadar sabredeyim kafasinda .Eğitimli bir insansınız, eşiniz de öyle anladığım kadarı ile. Eşinizi karşınıza alıp bu konuda konuşsanız. Hamileliğin getirdiği hormonlarla daha da istekli olduğunuzu, bunun bu şekilde gitmeyeceğini söyleseniz? Anlayacağını düşünüyorum. Pek çok erkek böyle tuhaf duygulara kapılıyor. Ona korktuğunuzu söyleseniz. İlerde de artık bir anne olduğunuz için sizi sadece anne olarak gördüğü için yanaşmamasından korktuğunuzu söyleseniz. Olayların bu kadar büyümemesi için onun da biraz çabalaması gerektiğini. Elinin altında internet var. Bu konuda biraz araştırma yapsa yalnız olmadığını görür.
Aslında ne biliyor musunuz, içinden gelmeli. İçinden sizi üzmemek gelmeli. Erkeklere bazen bu yüzden çok sinir oluyorum. Be adam karşındaki insanın üzüldüğünü görüyorsun. Cinsel olarak kadın olsun erkek olsun reddedilmek çok kötü. Bunu yapmamak için ne yapmalıyım. Benim yaptığım yanlış. 9 ay böyle geçmez demek yerine çocuk gibi bahanelerin arkasına saklanıyorlar. Bu bencillikleri beni sinir ediyor.
amin insallah . tesekkur ederimValla canım banada doktor öyle dedi.rahat ol bişey olmaz dedi.ilişkiden yada değil kaybettik ilkini.gebeliğin herhangi bir döneminde kanama yada risk atlatan bence çok fazla rahat olmamalı.ama tabikide karar sizin.benimki sadece kişisel düşüncem.sağlıkla doğurun inşAllah.
ilk kez baba olacak korkulari var anliyorum ama bende ilk kez anne olacagim . istekten cok doguma yarari varmis bunun doktor yanimda kendisinede soyledi . guvenli ve yavas oldugu takdirde bir sirun olmaz dedi . ama korkuyor bisey olacak diye yoksa kendimde biliyorum ki oda istiyor ama vijdani yonu sanirim agir basiyor tabi buda guzel bisey ama bu seferde biz birbirimizden uzaklasiyoruz . ona kalsam dpguma kadar sabredeyim kafasinda .
benimde dogum sonrasi korkum var mesela ama sanmiyorum ki bu sekilde davranayim
aaa hic duymamistimCanim siz yinede göğüs uçlarını cok uyarmayin hani sadece sevişelim demis ya o acidan erken doğuma sebep olduğu söyleniyor.
Doguma gitmeden önceki gun birlikte olduk diyenleri gordum ben bu forumdaben hamıleyken ıstemedım de esımde 2-3 dk lık zevk ıcın bebegı rahatsız ederız gerek yok nasılsa evlıyız enı sonu olacak yıne demıstı
hele son aylarda o karınla nasıl olabılıyor ben anlayamıyorum
esınızle acık acık konusun gonullu degılse ısrar etmeyın bence
oda hamılelıgınıze bebege alısmaya calısıyor tek taraflı ıstekle olmaz sonucta :)
evet korkuyor bisey olacak diye malesef :)ben hamıleyken ıstemedım de esımde 2-3 dk lık zevk ıcın bebegı rahatsız ederız gerek yok nasılsa evlıyız enı sonu olacak yıne demıstı
hele son aylarda o karınla nasıl olabılıyor ben anlayamıyorum
esınızle acık acık konusun gonullu degılse ısrar etmeyın bence
oda hamılelıgınıze bebege alısmaya calısıyor tek taraflı ıstekle olmaz sonucta :)
eee yuh artik :)Doguma gitmeden önceki gun birlikte olduk diyenleri gordum ben bu forumda
2.gebeligim, su herkesin dedigi hormonlar bama da ugrasin istiyorum ama yok yok yoook
bizde bebek calismalari yaparken dedigin gibi sirf bebek icin sevisir olmustuk . ve fark etmesekte ikimizde bu durumdan memnun degildik . sonra zamana yayalim ve akisina birakip dusunmeyelim dedi. ve hamile kaldimÜzgünüm ne doğuma faydası olacak diye sevişmeyi ne de olayın vicdani bir boyutu olması durumunun güzel bulunmasını anlamıyorum.
Ben ovulasyon günlerinde bebek için seviştiğimizde bile suçluluk hissediyorum. Görev gibi oldu diye.
Eşinizin hissettiği şeyler pek çok erkeğin hissettiği ama normal de olmayan vicdani bir durumu da olmayan hisler. İlerleyen boyutlarda eşi artık bir kadından çok bir anne gibi görüp arzulamamak da var, memeleri emzirirken görüp artık çekici bulmamak da. Ve bunlar normal değil.
İlk defa duydumCanim siz yinede göğüs uçlarını cok uyarmayin hani sadece sevişelim demis ya o acidan erken doğuma sebep olduğu söyleniyor.
Canim siz yinede göğüs uçlarını cok uyarmayin hani sadece sevişelim demis ya o acidan erken doğuma sebep olduğu söyleniyor.
neyseki esim meme fetişti degilİnanamıyorum alakası yoktur diye arattım gerçekten de meme ucu uyarması doğumu tetikliyormuş. Bunun bilerek yapıldığı durumlar varmış.
İnanamıyorum alakası yoktur diye arattım gerçekten de meme ucu uyarması doğumu tetikliyormuş. Bunun bilerek yapıldığı durumlar varmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?