iste oda var :)bende yuh demeye gelmiştim:))
çok enteresanmış ..
konu sahibi benim eşimde birşey olur vs diye değilde çocuğu ultrasonda basbayağı gördükten sonra yapamam ben artık demişti:))
evet benim esimde oyleBen yaşadım.bırak birlikte olmayı birlikte yatmıyor gibi bişeydik.eli elime değmedi:)) hafta sonu bi kalkıyordum yatakta yok.uyanmış oturma odasında uyumaya devam ediyor. Sanki üstüne atlayacağım.doğumdan sonra da baya devam etti bu durum.psikolojim falan bozulmuştu.insan kendini gerçekten çok kötü hissediyor.doğuma bir etkisi olmadı. Normal Doğum yaptım o konuda sıkıntın olmasın4 yıl geçti bak unutmuşum o günleri ki tekrar çocum için uğraşıyoruz:)
doktor konustu ama hala ayni malesefBende hamileyim cinsellikte sorun yaşamıyoruz.
Bu konuyu daha geçen gün eşime sordum bazı erkekler çekiniyormuş diye,kendisi de tabi ister istemez ya zarar verirsem korkusu oluyor ama dikkat ediyorsun sonuçta dedi.
Çok sık görülen bir şey sanırım bu.Erkekler çekiniyor.Ama bunu konuş hallet bence bir iki kereden sonra bir şey olmuyor der.Halledemezseniz doğum sonrası da sıkıntı olur
neyseki esim meme fetişti degil
bende sasirdim ama alakasi ne acaba
yok korkuyorBu beni de düşündürüyor gerçektensaçmalık bence evliliğin gerekleri var Dr da bişey demiyorsa eşini ikna etmeye çalış , sana ihtiyacım var de ay adam kendini bişe sancak böyle de ama napacan mecbuuuuurrrr..
Çünkü süt hormonlarını harekete geçiriyormus emme refleksiyle alaksi vardir heralde, bende 29 haftadan sonra süt geldi tabi beyaz degil ama sari kolosturm denilen sari renkli oymadim sikmadim hazırlık icinmis oda... yalnız hamilelik döneminde meme uclari cok degisik bi haz veriyordubende yuh demeye gelmiştim:))
çok enteresanmış ..
konu sahibi benim eşimde birşey olur vs diye değilde çocuğu ultrasonda basbayağı gördükten sonra yapamam ben artık demişti:))
gercekten sasirdim .Vücudu emziriyorsunuz olarak düşündürüp oksitosin hormonu salgılatıyormuş. O da doğumu tetikliyormuş.
iste oda var :)
karnım toplandikca urkmeye basladi
eee yuh artik :)
normalde bi iki ay kala cinsellik bitirilirmis normalde
bebek son bir gun kala iyice assagisa olur
butuk cesaret vallahi
Çünkü süt hormonlarını harekete geçiriyormus emme refleksiyle alaksi vardir heralde, bende 29 haftadan sonra süt geldi tabi beyaz degil ama sari kolosturm denilen sari renkli oymadim sikmadim hazırlık icinmis oda... yalnız hamilelik döneminde meme uclari cok degisik bi haz veriyordu
insallah atlatiriz bunlari .ama o ürkme değil işte..
orda çocuğum var psikolojisi..
bizim doğumdan sonra herşey düzene girdi..
hani mesele zarar veririm meselesi değil..
benim eşim de çol takmıştı başta, internetten bu konuyla ilgili yazılar okudu,
masallah senin bebisin durumu sanirim iceride rahatti cikasi gelmemis :)o doğumdan 1 gün öncelerden biri de benim.. dr'a sormuştum hatta sizin gibi bildiğim için; erken doğum tehlikesi olmadığı sürece sorun yok, senin de oyle bir tehliken yok, doğuma kadar devam edilebilir demişti..
bir de meninin rahim ağzını yumuşatma, açma gibi bir etkisi varmış.
kızım 40+6 da doğdu 3920 g normal doğum..
bi 10 gün ilişki yasağı koymuştu dr onun haricinde herhangi bir değişiklik olmadı.
benim eşim de çol takmıştı başta, internetten bu konuyla ilgili yazılar okudu, videolar izledik birlikte(dr açıklamaları) ondan sonra düzeldi.
nedense bna hamileyken icieriye olmasida hep igrenc gelmistirAy birde ilk öğrendiğim gunden sonra zaten toplasan 5 defa olmuş ya da olmamistir prezervatif kullandik
Spermdende erken dogum vs oluyor diye
insallah atlatiriz bunlari .
benimde dogum sonrasi ilk iliski korkum var
hep cok aci cekecekmisim gibi geliyor
masallah senin bebisin durumu sanirim iceride rahatti cikasi gelmemis :)
bnm esim dogum sonrasi olur psikolojisinde malesef
son aylarda karnimi oyle gorse sanirim hic yaklasmaz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?