Arkadaşlar merhaba. Hemen konuya geçmek istiyorum ben 5 aylık bebeği olan bir anneyim. Eşim iyi birisidir maddi açıdan problemimiz yok manevi olarakta beni kırmaz incitmez. Görücü usulü evlendik ama eşimi seviyorum. Benim derdim bebekten sonra yaşadığımız değişiklikler. Eşim beni görmüyor duymuyor sanki yani benimle oturup sohbet etmiyor sorarsam söylüyor eve gelince bebeği seviyor biraz sonra ya televizyon ya Tv. Ben serzenişte bulununca ben ne kadar kötü biriyim ya diye üste çıkmaya çalışıyor ben ona göre abartıyorum. Cinsel isteği neredeyse kalmadı bana yanaşmıyor bile ben istersem ilişkiye giriyoruz ama bunu da söylesem öyle bir şey yok diyip geçiştiriyor sende istemiyorsun bazen diyor. Bebek konusu zaten baştan aşağı stresli bir şey eşimden de ilgi göremeyince üzülüyorum açıkçası ben istiyorum ki sarılarak uyuyalım öpsün omuzunda yatırsın. Sadece ben istersem yatıyorum ben istersem öpüyorum. Niye sarılmıyorsun deyince sen sarıl diyor. Eşime göre eksiğim yok yediğim önümde yemediğim ardımda daha ne istiyorumki…ben ne yapacağımı bilmiyorum arkadaşım bile yok adam akıllı bunları kimseye anlatamıyorum. Eşim her şey çok normal ben abartıyorum sanıyor. Ben ne yapacağım şimdi duygusal yönden hiç tatmin olmuyorum