Çocuk Hastalıkları bebem sureklı tavana bakıyor

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

ALEYA

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2008
124
0
96
43
Bursa
kızlar sızın bebelerde ayakta gezdırınce tavana bakıyormu gozler sureklı yukarda ve kafada saga donuk.bazen endışe edıyorum ters bır durummu dıye

Aslinda uc aylik bebegin cevresine bakmasi gerekir...Insallah bisi yoktur..Gule gule buyutun bu arada..

kızım 3 aylık ,yattı yerden tavana bakar ara sıra ve de guluyor sanki orda birşey varmış gibi. bazen soba borusuna veya ilgini çeken varsa oraya dogru bakar. bence sen başka bir odaya getır onu,veya başka bir eve ,ne bileyim ortamı degiştır ve bak bakıyım orada da ayne şey yaparsa ozaman bir doktora goster.

benim bebişimde arada tawana bakıyor bazende perde ve koltuklara sabit takılıp kalıyor,bebekkende yapardı ve gülerdi ama şimdi takılıp kalıyor ki sanmıyorum birşey olacağını,bizlerde çoğu zaman bir yerlere dalıyoruz

bencede bebeğinde bişey yok benim bebeğimde 3aylıkken hep tavana bakıyodu önemli olan olaylara tepki veriyomu arada gülüyo ve değişik şeylere ilgi gösteriyomu bi ay sonra geçmezse o zaman dra götür bence ama sen bilirsin yıne...

Benim 2 aylık kızımda ayakta gezdirince tavana duvarlara saate perdelere bakıyo.Arkadaşın dediği gbi bakıp bakıp gülüyor Büyüklerde onu meleklerin onlara güzel şeyler gösterip güldürdüğünü söyler hep.

benım oglumda boylee hep tavana bakıyor bızde guluyorduk o halıne yarın doktora gıdıcez bı sorayım

bu bı sorun degılmıs arkadaslar...
asıl onemlı olan yuzune bakıp tepkı vermesı yanı sız konusup sevdıgınızde bebegınız yuzunuze gulmesı cokkk onemlıymıs

bu bı sorun degılmıs arkadaslar...
asıl onemlı olan yuzune bakıp tepkı vermesı yanı sız konusup sevdıgınızde bebegınız yuzunuze gulmesı cokkk onemlıymıs

çok geç oldu ama bunu bebek kaçıncı ayında yapabilmeli peki ??

Bebegim tavana bakiyor derken gelismiyor mu diye sormamis arkadas ayni sey bizdede var tavanda bir noktaya bakip guluor konusuyor hatta uyanir uyanmaz oraya bakiyor sanki orada biri ya da birsey var gibi bazen urperiyorum

Bebegim tavana bakiyor derken gelismiyor mu diye sormamis arkadas ayni sey bizdede var tavanda bir noktaya bakip guluor konusuyor hatta uyanir uyanmaz oraya bakiyor sanki orada biri ya da birsey var gibi bazen urperiyorum
Benim bebegim de perdede hep ayni noktaya bakinca mutlaka guluyor. Ben de bazen urperiyorum acikcasi :) orada bir sey goruyor sanki

Oğlum 2,5 aylık.Sürekli ışığa,perdeye ve her türlü desene uzun uzun bakıyor.Yürüdüğümde beni takip ediyor gözüyle ama ona seslendiğimde bakmıyor.Hep sağına soluna bakıyor.Göz teması çok nadir kuruyor ama hiç kurmuyor değil.Çok canım sıkkın.İnternette gezmekten araştırmaktan beynim sulandı ve moralman çökmüş durumdayım ya otistikse diye.Doktor 3. Aya kadar bekle dedi.Ama 15 günde birşeylerin değişeceğini sanmıyorum.1 aylık bebekler annelerinin yüzüne uzun uzun bakarak gülüyorlar.Bugün ağlamaktan bitap düştüm.öyle korkuyorum ki bilemezsiniz.Ne olur bu konu hakkında bilginiz varsa beni aydınlatın.

Başka bebeklerin gelişimi ile kıyaslama yapmayın her gelişim farklıdır . mesela normal sürecinde değil de 38 haftalık doğan bir bebek bile çok fark ediyor
Aynı endişeleri ben de yaşadım şu an hiç bir sıkıntımız yok şükür ki ..desenler ışık perde köşeler aslında bebeklerin çok sık baktıkları yerler .3.5 4 aylikken adına tepki vermiyor ise o zaman biraz endişelenmeye baslayabilirsiniz

Beni m ki de öyle yapardı minikken iste o aylarda filan. Tavana avizeye bakar gulerdi. Sebebini bildiğim için hiç kafama takmazdim. Söylesem olurmu canım öyle şey dersiniz polemik çıkar maazallah konu dini yorumdan ban yemek istemem.

Evet biliyorum o konuyu .inanırım da .Ama bilimsel olarak da zaten gözün odaklanma süreci içerisinde olduğu aşikar . ...

Hemen endise etme cnm bnm. 4 aylik kizim smdi daha yeni seslendigim zaman bana bakmaya basladi. 2 2bucuk aylikkrn seslensem nerden geldigini secemezdi oda. Biraz daha sabret 4. Ayina yskin toparlayacak. Ve 1 haftada birsey değişmez deme bebek 1 hafta once hareketsiz yatarken 1 hafta snra yerinden kalkmaya çalışıyor cabuk degisiyor bebekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…