ben geçen cuma renkli dopplere girdim söylmedi doktor, bebeğin burun kemiğini bile ölçüp nasıl bunu göremiolar anlamıorum, ama yanlış söyliceine hiç sölemesin daha iyi
kız gercekten içine doganmı oluyor:1shok: bende hep erkek isterdim şöyle babası gibim yakışıklıyerimseniben yerimsenibenşimdide herkes erkek diyo tahminen.birde kese sagda olunca erkek derler.benim de sagda yumurcakhissediyorum az bastırınca:icecream: galiba erkek :uhm: hehehehehhh rüyamdada iki kere erkek bebek gördüm.özellikle pipileri cok belliydi.
insallah istedigin olur yaaa ,bende okadar cook kiz istiyorum ki ama en önemlisi gercekten saglikli olmasi basta ,bende rüyamda bikac kere bebek gördüm ama göremedim erkekmiydi kizmiydi ???
arkadaslar sizde hamileyken cok korkulu rüyalar görüyormusunuz ??? ben hamile kaldigimdan beri yaklasik her üc günde bir gece rüyamda korkuyorum ,hatta kalktigimda daha sokta oluyorum kendime gelmem zaman aliyor ....
kız burun kemiğini neden ölçüyorlar:roflol::roflol:
Canım o dediğin kötü kabuslar bendede oluyordu..Bir yakınım Bakara suresini yatmadan okumamı söylemişti her gece..
Ondan sonra bir daha olmadı ama ilk beş ay hep kabus gördm.:1shok:
ben 16 haftalikken dr a gittim ama bana cinsiyeti daha belli olmaz erken dedi...anlamadim gitti ...ama insallah obur ay gittigime ogrenicem...
ben yarın doktora gidicem kızlar ve 12+5 olcak inşallah.bana da mı söylemez acaba doktaaarr?ayy söylese ne iyi olur yaaaw
Bencede arkadaşlar cinsiyetini erken söyleyipte sonra yalnış< çıkıcağına hiç söylenmesin daha iyi...doktor bana 13 haftalıkken söyledi..ama şimdi bendede acabaaaa yalnışmı düşüncesi var..belli olmuyorki..
peki ne söyledi cinsiyeti hakkinda erkekmi kizmi??
Erkek dedi canım...aman sağlıklı olsunda...
canım benim bebişim 13 haftalıkken yani geçen haftaki kontrolümde belli oldu. doktorum çok büyük ihtimal erkek dedi. hatta erkek ismi bakmaya başlayabilrsiniz dedi. galiba erkekler daha erken belli oluyor sağlıklı olsunda gerisi hiç farketmez. allahım hepimizin bebişlerine sağlık sıhhat uzun ömür nasip etsin. sağlıklı bir hamilelik geçirmeni diliyorum.
benim 14.haftamda belli olmuştu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?