bebgin cinsiyeti ne zaman belli oluyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben geçen cuma renkli dopplere girdim söylmedi doktor, bebeğin burun kemiğini bile ölçüp nasıl bunu göremiolar anlamıorum, ama yanlış söyliceine hiç sölemesin daha iyi

ben geçen cuma renkli dopplere girdim söylmedi doktor, bebeğin burun kemiğini bile ölçüp nasıl bunu göremiolar anlamıorum, ama yanlış söyliceine hiç sölemesin daha iyi

kız burun kemiğini neden ölçüyorlar:roflol::roflol:

Gerçekten inanarak hissediyosan öyledir canım..
Kese nerde olursa olsun farketmez.Benim kızımda sag taraftaydı..
Yalnız erkek bebeklerin cinsiyeti daha cabuk belli olur 3.5 ayda falan..
Aslında daha öncede belli oluyormuş (kız ve erkegin ölçümleri farklıymış)ama doktorlar yanılma payı bırakıp söylemiyorlarmış..
Rabbim herkesin gönlüne göre versin..

Canım o dediğin kötü kabuslar bendede oluyordu..Bir yakınım Bakara suresini yatmadan okumamı söylemişti her gece..
Ondan sonra bir daha olmadı ama ilk beş ay hep kabus gördm.:1shok:

ben 16 haftalikken dr a gittim ama bana cinsiyeti daha belli olmaz erken dedi...anlamadim gitti ...ama insallah obur ay gittigime ogrenicem...

kız burun kemiğini neden ölçüyorlar:roflol::roflol:

Canım ikili testde ense kalınığı ölçülürken burun kemiğide ölçülüyor down sendromlu olup olmadığına bakmak açısından yanlış bilgilendirmiş olmayayımda down sendromlu bebeklerde burun kemiği oluşmuyormu ne ona benzer birşey o nedenle burun kemiği ölçülüyor.

Canım o dediğin kötü kabuslar bendede oluyordu..Bir yakınım Bakara suresini yatmadan okumamı söylemişti her gece..
Ondan sonra bir daha olmadı ama ilk beş ay hep kabus gördm.:1shok:

saol cnm bende her aksam yatmadan okumaya caliscam ,dün gece gene gördüm hepde bebegimle ilgili görüyorum :CüvCüv: cooooook tesekürler bu sureyi bana söyledigin icin cnm a.s.

ben 16 haftalikken dr a gittim ama bana cinsiyeti daha belli olmaz erken dedi...anlamadim gitti ...ama insallah obur ay gittigime ogrenicem...

aslinda daha erken bile belli oluyormus cnm ama bizim doktorlarda bisey var sanirim CADIARZU benimkide daha bikac hafta var demisti bakalim bi kac haftadan sonra gene bikac hafta var dicek mi ???

ben yarın doktora gidicem kızlar ve 12+5 olcak inşallah.bana da mı söylemez acaba doktaaarr?ayy söylese ne iyi olur yaaaw

tamam cnm yarin mutlaka yaz doktor ne dedi benimde bi dahaki terminim 13 haftalikken sende belli olursa bende doktoruma arkadasim görmüs ama diyim

ben yarın doktora gidicem kızlar ve 12+5 olcak inşallah.bana da mı söylemez acaba doktaaarr?ayy söylese ne iyi olur yaaaw

--------------------------------------------------------------------------------

tamam cnm yarin mutlaka yaz doktor ne dedi benimde bi dahaki terminim 13 haftalikken sende belli olursa bende doktoruma arkadasim görmüs ama diyim gamyoncuiremsu

bakin bu benim bebisim

Bencede arkadaşlar cinsiyetini erken söyleyipte sonra yalnış< çıkıcağına hiç söylenmesin daha iyi...doktor bana 13 haftalıkken söyledi..ama şimdi bendede acabaaaa yalnışmı düşüncesi var..belli olmuyorki..

peki ne söyledi cinsiyeti hakkinda erkekmi kizmi??

canım benim bebişim 13 haftalıkken yani geçen haftaki kontrolümde belli oldu. doktorum çok büyük ihtimal erkek dedi. hatta erkek ismi bakmaya başlayabilrsiniz dedi. galiba erkekler daha erken belli oluyor sağlıklı olsunda gerisi hiç farketmez. allahım hepimizin bebişlerine sağlık sıhhat uzun ömür nasip etsin. sağlıklı bir hamilelik geçirmeni diliyorum.

tesekkürler cnm ,benim iki bucuk yasinda saglikli bir oglum var gönül isterki bu defasindada saglikli bi kizim olsun ... ama genede allah saglikli eli ayagi düzgün versinde ... kiz erkek ikisinde seviliyor allah sanada bebeginede cook saglik, versin , sende kayninvalide olcan desene .

Son düzenleyen: Moderatör:
benim 14.haftamda belli olmuştu canım

ohh ohh ne güsel benim bi dahaki randevum 13 haftalikken cnm bir sonrakiside iki hafta sonra ( 15 haftalikken ) ayyyy insallah bende görürüm biseyler :teytey: :dance: simdiden bekliyemiyorum randevumu :teytey:

ben doktordan geldim ama toktor bişe söylemedi bende korkuma sormadım kızar mızar diye.3 hafta sonra gel dedi ozman söyler herhal.hayırlısı olsun bakalım artık.ama gayet sagıklıymıs bebeğim öyle dedi.ve 2 li test için kan verdim haftaya da sonucları almaya gidicez inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…