bebgin cinsiyeti ne zaman belli oluyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

insallah görürsün cnm gelecek randevunda hareket ediyormuydu ? gördünüzmü ? :CüvCüv:

anaaaa etmezmi gız.pır pır dönü dönüveeedi valla göremedim bile iiçesiner.ama resmi var ona bakıyom gelldiimden beri :):)

anaaaa etmezmi gız.pır pır dönü dönüveeedi valla göremedim bile iiçesiner.ama resmi var ona bakıyom gelldiimden beri :):)

bende öyleydim doktordan gelince resim elimden düsmemisti ,cok hareketliydi benimkide en son gördügümde ondan önce hic görmemistim hareket ettigini ,biz cok sasirmistik onu hareket ederken görünce ,cooooook tatlilar yawww

17.haftalık oldu daha birşey yok kesin bende çatlıcam meraktan

ooo seninki göstermiyor kendini sanirim dimi? yada büyük ihtimalle kiz bebisin cnm ... yaaa ben okadar beklemek istemiyorum insallah benimkide söyler bidahaki randevuda :Saruboceq: :Saruboceq:

Kızlar bu haftasonu doktora gittim.Hatta 2 doktora birden gittim çünkü 13+5 haftalık olmama rağmen hala bi doktor tutturamadık.

Her neyse bu 2 doktoruda beğendim sanırım bunlardan birine karar vereceğim.ılk muayene eden doktor %70 erkek gibi görünüyor dedi. Diğeri ise çok belli oluyor kesin erkek dedi.Sizde bu haftalarda bu kadar belli olur mu

benimde 16+1 haftalık 18 agustosta randevum var inş.gösterir.merakla bekliyoruz

Tebrik ederim canım seni ben 16+5 günlük hamileyim ama hala gostermedi kendini bizim sipa :)

Sonunda nasıl söylemiş doktor onu anlamadım 12 hastalıkken cinsiyeti söylemesinden daha imkansız son muayenede söylemesi bebek önüyüm karnı tamamen kaplamış oluyo göremiyolar cinsiyeti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…