aynen esimm varya ben laf soylesem onlara laf soyletmiorda ben duzenimiz bozulmasin diye bisey demiyorum amann neyse bosver bana uzak allaha yakin olsunlar hepsi
aksama yemek yapmiyom yaman ya dunden yeemgim kaldi yarinda gorumcemler geliyor onlari yiyelimki cuma gunu cocuklari pizza siparisi verdiler onu yapicamm onlaraa:)kizcen napiyor bakim benim tombik kucagimda oturuyor oda yazmak istyior sipa artik erkenden uyaniyorr aksam 11 di bide yattiginda :)
saliha27 hıh benim kızım daha çıtır olur kokoş olur benim miniğim
istemiyoz tamam sizin olsun talha paşa hıh
amiin canım benim inşaALLAH. RABİM hayırlısından uzun ömürler versin inşaALLAH.
Yaaaaaaa nerdesiniz çok sıkıldım ben
hannem derya bat mlsfb geremy saliha meryem ve diğerleriiiiiiiiHani nerdesiiniiiiizzzzzzzzzzz
datlummm benimmmmmmmm okuyorum ama
yazdıklarını hep cvp yazamıyannnnnnnnnnnn:)
ne olsun be bacım uğraşıyoz işte.bakalım tahlil sonucumuz ne olacak inş temiz çıkar yeni yeni umutlar için hayırlı yollara çıkarız.hayırlı sonuçlar alırız.
Bi tarafım ne yapayım alan o veren o.diorum sonuç .......... Olursa.ama bi yanımda yok yok olmasın rabbim ben çokkkkkkkkkkk istiyorum diyor.
Ne diyeceğimi ne yazacağımı bilemedim inan.....
öpüyorum rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin inş:)sana ve senin gibi hamiş olan tüm kardeşlerimize.ve bizim gibi yolunu gözleyenlereeeeeeeeeeeeee:)
günaydın kızlar hayırlı cumalar.
Dün teolog un yazdığı mesajlara baktım da bebeğini 36 haftalıkken kaybetmiş nasıl üzüldüm ya sonra da üyeliğini iptal ettirmiş
günaydın cnm bizde duyduk çok üzüldük yeni üyeliği esmeray09 du sanırım bi ara geldi ama bidaha gelmedi umarım iyidir
senin çıtır nasılll
gaz sancımız olmasa çok daha iyiyiz canım. Gece ıkınıp durdu hayırlısıyla atlatsaydık şu günleri.
ayy dimi ya herkes çok zor diyo gaz sancısını yandık walla
3 aydan sona geçer diyorlar ama umarım uzun sürmez
inşaALLAH geçer 3. ayda bizim 15 gün kaldı 3 aylık olmamıza.
sizde olmaz inşaALLAH.
senin bebiş nasıl tekmeliyo mu.
iyi akşamlar kızlar, sizlere bişey soracağım. Benim sürekli su gibi akıntım oluyor, bildiğin su renksiz yapışkan değil kokusuz sürekli çamaşırım ıslanıyor günde 3-4kez değiştirmek zorundayım. Sizlerde de böyle olmuş muydu-oluyor mu? Bu suyun bebeğin suyu olma ihtimalinden korktum da.
Gerçi salı günü doktora gideceğim sorarım ama içime şüphe düştü işte.
günaydın kızlar nasılsınız kaç gündür giremedim eee nasıl keyifler bakalım biz iyiyiz kızım uyuyor
bende yeni kalktım uyumuşum baya nerdesiniz ya ben geldiğim zaman kimse olmuyor..
günaydın cnm
benimde çok akıntım var hemde hala devam ediyor
doktoruma sordum tahlil yapıldı mikrobik değil normal diyor
bazen çok yoğun pantolona bile geçiyor ama sen yinede danış dr a
umarım önemli bişey değildir.
Bi yerde şey duymuştum regl olmadığımız için vucut akıntıyla temizlliyor kendini diye
olsun cnm üzme kendini
hayırlısı neyse o olsun
hem regl gelmediği sürece umut var demektir
EVT CNM YA YASAK OLDUĞU HALDE EN ÇOK GİREN BENİM :86:
herkes nerelerdeeeeeeeeee
kızında büyümüştür iyice çıtır olmuştur bakalım benim çıtırım nasıl olucak :90:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?