Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar nolur hemen moralinizi bozmayın evet böyle diyorum ama
insanın elinde değil biliyorum aynısını bende yapıyorum hemen moralim bozuluyo
pes etmek yok inş. önümüzdeki ay güzel haberler veririz
benim şuanda yumurtlama zamanım inş. bu ay tutar atık yaa :Saruboceq:
günaydın kırmızılar bugün geldi moralim kötü belirtiler adettenmiş bebekten deil miş
canım tesekkurler ama maalesef insan kendine engel olamiyor.. berbatım anlican..
sana bol calismalar tatlim... demin bi yerde okudum forumda bol bol ananas ye yumurtlaman bitince .. tutunmasina yardimci oluyormus bebisin..![]()
canım maalesef ben de her an oldum olacagım agrılarım cok basladı.. off yine moralim bozuldu cok fena ya.. su karın agrısı basladı mı maalesef aglayasım geliyor.. bi yandan uzuntu bi yandan agrı.. bugun sifona cekip atın beni :sinifsinif:
şükredin arkadaşlar ya..en azından kendiliğinizden adet olabiliyorsunuz,bu ay olmazsa diğer ay hamile kalırsınız...oysa ben..son 5 yıldır falan ilaçsız hiç adet olmadım....ve kendiliğinden hamile kalmam imkansız......
Kızlar HEPİNİZE KOCAMAN MERHABA
Yazın beni de listeye...
3 aydır adet gününe kadar sürüyor hamilelik hevesim...
Bu ay nasipse hepberaber inşallah.
Perşembe günü adet oldum yarın biter Ya ben hiç mi hiç anlamıyorm ne zaman yumurtlama günleri. çünkü sürekli akıntım var
Doktora gittim umursamaz tavırla "teorik olarak 14.gündür." dedi
"Haftada 2 kez ilişki ile 1 yılda bir şekilde tutar" dedi.
"Olmazsa o zaman gel" dedi.
Yahu 1 yıl her ay hamilemiyim diye düşünülünür mü:bbo:
kafayı yedirtir ya
Folik asit kullanmıyorum neden kullanılınr ki?
buradan giremiyorum o sitelere yasak malesef
kızlar hamileyimmmm.. hala şoktayım.reglim 16 temmuzdu ve ben dayanamayıp 6 gün önce kan tahlili yaptırdım hcg 7,26.bugün tekrar baktırdım 85,90 bu arada eczane testlerindede en erken beşinci gün silik çizgiyi gördüm.dualarınızı eksik etmeyin canlarım daha sonra ayrıntılı nelere dikkat ettiğimi yazarım.dualarım sizlerle..
tabiki şükretmeliyiz canım arkadaşım sende bozma moralini Allahtan ümit kesilmez Allah hepimize annelik duygusunu tattırsın :Saruboceq:şükredin arkadaşlar ya..en azından kendiliğinizden adet olabiliyorsunuz,bu ay olmazsa diğer ay hamile kalırsınız...oysa ben..son 5 yıldır falan ilaçsız hiç adet olmadım....ve kendiliğinden hamile kalmam imkansız......
negüzel canım çok sevindim erken öğrenmişsin hayırlısı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini:1hug:kızlar hamileyimmmm.. hala şoktayım.reglim 16 temmuzdu ve ben dayanamayıp 6 gün önce kan tahlili yaptırdım hcg 7,26.bugün tekrar baktırdım 85,90 bu arada eczane testlerindede en erken beşinci gün silik çizgiyi gördüm.dualarınızı eksik etmeyin canlarım daha sonra ayrıntılı nelere dikkat ettiğimi yazarım.dualarım sizlerle..
kızlar hamileyimmmm.. hala şoktayım.reglim 16 temmuzdu ve ben dayanamayıp 6 gün önce kan tahlili yaptırdım hcg 7,26.bugün tekrar baktırdım 85,90 bu arada eczane testlerindede en erken beşinci gün silik çizgiyi gördüm.dualarınızı eksik etmeyin canlarım daha sonra ayrıntılı nelere dikkat ettiğimi yazarım.dualarım sizlerle..