• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

kızlar nolur hemen moralinizi bozmayın evet böyle diyorum ama
insanın elinde değil biliyorum aynısını bende yapıyorum hemen moralim bozuluyo
pes etmek yok inş. önümüzdeki ay güzel haberler veririz
benim şuanda yumurtlama zamanım inş. bu ay tutar atık yaa :Saruboceq:

kızlar nolur hemen moralinizi bozmayın evet böyle diyorum ama
insanın elinde değil biliyorum aynısını bende yapıyorum hemen moralim bozuluyo
pes etmek yok inş. önümüzdeki ay güzel haberler veririz
benim şuanda yumurtlama zamanım inş. bu ay tutar atık yaa :Saruboceq:

canım tesekkurler ama maalesef insan kendine engel olamiyor.. berbatım anlican..

sana bol calismalar tatlim... demin bi yerde okudum forumda bol bol ananas ye yumurtlaman bitince .. tutunmasina yardimci oluyormus bebisin..:emir_bebek:

günaydın kırmızılar bugün geldi moralim kötü belirtiler adettenmiş bebekten deil miş

günaydın canım,

kımızıları görünce seninle aynı duyguları yaşadığım için seni o kadar iyi anlıyorum ki; ama bunda da bir hayır var diye düşünmek lazım.yoksa insan kafayı yer.bizim de bebişlerimiz gelecek ama biraz naz yapıyolar.İnşallah en kısa zamanda hamile kalırız.

canım tesekkurler ama maalesef insan kendine engel olamiyor.. berbatım anlican..

sana bol calismalar tatlim... demin bi yerde okudum forumda bol bol ananas ye yumurtlaman bitince .. tutunmasina yardimci oluyormus bebisin..:emir_bebek:

sağol cnm daha önce hiç duymamaıştım umarım bu ay tutar
her işte bir hayır vardır cnm hayırlısı neyse o olsun hepimiz için opuyorumnanaktan

canım maalesef ben de her an oldum olacagım agrılarım cok basladı.. off yine moralim bozuldu cok fena ya.. su karın agrısı basladı mı maalesef aglayasım geliyor.. bi yandan uzuntu bi yandan agrı.. bugun sifona cekip atın beni :sinifsinif:

şükredin arkadaşlar ya..en azından kendiliğinizden adet olabiliyorsunuz,bu ay olmazsa diğer ay hamile kalırsınız...oysa ben..son 5 yıldır falan ilaçsız hiç adet olmadım....ve kendiliğinden hamile kalmam imkansız......

şükredin arkadaşlar ya..en azından kendiliğinizden adet olabiliyorsunuz,bu ay olmazsa diğer ay hamile kalırsınız...oysa ben..son 5 yıldır falan ilaçsız hiç adet olmadım....ve kendiliğinden hamile kalmam imkansız......

canım tabiki de sukrediyoruz ve bu arada sana da gecmis olsun tatlım.. insan iste hep kendi yasadıkları ile tecrube edindiginden kendine uzuluyor..
umarım hepimizin kucakları bebislerle dolar... tez zamanda

Kızlar HEPıNıZE KOCAMAN MERHABA
Yazın beni de listeye...
3 aydır adet gününe kadar sürüyor hamilelik hevesim...
Bu ay nasipse hepberaber inşallah.

Perşembe günü adet oldum yarın biter Ya ben hiç mi hiç anlamıyorm ne zaman yumurtlama günleri. çünkü sürekli akıntım var

Doktora gittim umursamaz tavırla "teorik olarak 14.gündür." dedi
"Haftada 2 kez ilişki ile 1 yılda bir şekilde tutar" dedi.
"Olmazsa o zaman gel" dedi.
Yahu 1 yıl her ay hamilemiyim diye düşünülünür mü:bbo:
kafayı yedirtir ya

Kızlar HEPİNİZE KOCAMAN MERHABA
Yazın beni de listeye...
3 aydır adet gününe kadar sürüyor hamilelik hevesim...
Bu ay nasipse hepberaber inşallah.

Perşembe günü adet oldum yarın biter Ya ben hiç mi hiç anlamıyorm ne zaman yumurtlama günleri. çünkü sürekli akıntım var

Doktora gittim umursamaz tavırla "teorik olarak 14.gündür." dedi
"Haftada 2 kez ilişki ile 1 yılda bir şekilde tutar" dedi.
"Olmazsa o zaman gel" dedi.
Yahu 1 yıl her ay hamilemiyim diye düşünülünür mü:bbo:
kafayı yedirtir ya

yumurtlama günlerini hesaplayabileceğin hesaplayıcılar var internette son 3 adetinin tarihlerini giriyorsun muhtemel yumurtlama tarihini veriyor..
Listeye adının yazılması için önümzdeki ay adet olacağın tahmini tarihi yazman lazım yerimseniben
birde folik asit kulanıyormusun doktora gittiysen yazmıştır geçi ama yinede sorayım dedim..

Allah isteyen herkese en kısa zamanda kısmet eder inşalah, ve tabi banada :Saruboceq: gerçi daha çalışmalara başlamadık ama olsun istiyorumm :ecrin_bebek:

Folik asit kullanmıyorum neden kullanılınr ki?
buradan giremiyorum o sitelere yasak malesef

Hamile kalmaya karar verince çalışmalara başlamadan en az 1 ay önce başlanması gerekir..

Sağlıklı bireylerde vucudun depoladığı toplam folik asit miktarı 5- 10 mg dır, ama normalde günde 150-200 mg alınması gerekmekte, hamileyken bebişlerin omurilik gelişimlerinin sağlıklı olması amacıyla ilave olarak folik aside ihtiyaç duyulur.. bu nedenle bir kadıın doğum doktoruna gidip gereken bilgileri almanı tavsiye ederim nasıl kullanacağınıda söyleyecektir.. yerimseniben

kızlar hamileyimmmm.. hala şoktayım.reglim 16 temmuzdu ve ben dayanamayıp 6 gün önce kan tahlili yaptırdım hcg 7,26.bugün tekrar baktırdım 85,90 bu arada eczane testlerindede en erken beşinci gün silik çizgiyi gördüm.dualarınızı eksik etmeyin canlarım daha sonra ayrıntılı nelere dikkat ettiğimi yazarım.dualarım sizlerle..

kızlar hamileyimmmm.. hala şoktayım.reglim 16 temmuzdu ve ben dayanamayıp 6 gün önce kan tahlili yaptırdım hcg 7,26.bugün tekrar baktırdım 85,90 bu arada eczane testlerindede en erken beşinci gün silik çizgiyi gördüm.dualarınızı eksik etmeyin canlarım daha sonra ayrıntılı nelere dikkat ettiğimi yazarım.dualarım sizlerle..

tebrik ederim cnm peki testlerde beşinci günde öğrendim demişsin adetine 5 gün kalamı öğrendin 5 gün geçincemi

Günaydın hanımlar
tabiki şükretmeliyiz canım arkadaşım sende bozma moralini Allahtan ümit kesilmez Allah hepimize annelik duygusunu tattırsın :Saruboceq:
negüzel canım çok sevindim erken öğrenmişsin hayırlısı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini:1hug:

hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün darısı bizlerin başınaaa:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

tebrikler canım.inşallah sağlıkla kucağına alırsın.

Back
X