canim cok sagol. her zaman hepimize dua ediyorum, insaallah kabul olur. :Saruboceq:
valla aslinda yapmadigim sey kalmamis galiba delikafadulden madde madde yazayim:
1. ben zaten her ay ovulasyon kitiyle yumurtlama takibi yapiyordum, clearblue dijital kullandim, herkese tavsiye ederim.
2. esimin bildigimiz bir problemi yoktu, o yuzden gun asiri degil her gun iliskiye girdik, yumurtlama oncesinden baslayarak yaklasik 6 gun boyunca...
3. sonrasinda mutlaka ayaklari duvara dikip, 20 dk. kadar yattim.
4. esime keciboynuzu pekmezi yedirdim.
5. kendimse sogan kuru yapmistim ama sadece 10 gun kadar dayanabilmistim. yine de faydasi olmus olabilir.
belirti olarak da:
1. adetim gelecekmis gibi goguslerim sisti ve curuk gibi agridi.
2. kasikta kramp tarzi agrilar (cogunlukla tek tarafli) yasadim. ve bunlar adetten 5-6 gun once basladi ki normalde bende hic oyle birsey olmazdi. adet olacagim gun biraz agrirdi, o kadar...
3. akintida cogalma, bu halen devam ediyor.
valla aslinda yapmadigim sey kalmamis galiba delikafadulden madde madde yazayim:
1. ben zaten her ay ovulasyon kitiyle yumurtlama takibi yapiyordum, clearblue dijital kullandim, herkese tavsiye ederim.
2. esimin bildigimiz bir problemi yoktu, o yuzden gun asiri degil her gun iliskiye girdik, yumurtlama oncesinden baslayarak yaklasik 6 gun boyunca...
3. sonrasinda mutlaka ayaklari duvara dikip, 20 dk. kadar yattim.
4. esime keciboynuzu pekmezi yedirdim.
5. kendimse sogan kuru yapmistim ama sadece 10 gun kadar dayanabilmistim. yine de faydasi olmus olabilir.
belirti olarak da:
1. adetim gelecekmis gibi goguslerim sisti ve curuk gibi agridi.
2. kasikta kramp tarzi agrilar (cogunlukla tek tarafli) yasadim. ve bunlar adetten 5-6 gun once basladi ki normalde bende hic oyle birsey olmazdi. adet olacagim gun biraz agrirdi, o kadar...
3. akintida cogalma, bu halen devam ediyor.
canım cok tebrik ederim Allah kucaginda gormeyi nasip etsin tatlım
bizim icin de dua et olur mu? artik senin duaların daha makbul...opuyorumnanaktan:Saruboceq:
bu arada belirtilerin neydi ve bu ay neler yaptın bizle paylasır mısın?