• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

ben zaten bugünlerde aşırı duygusalım ve gerginim adet öncesi gerginliği mi yoksa hamile miyim......... ya burda beni bir tek siz anlıyorsunuz şu anda moralim o kadar bozuk ki anlatamam,bir ortamda bulunduğum zaman üzülerek eve dönüyorum malesef,tek konuşulan şey çocuklar ve çocuğu olmayan insanlara eksikmiş pasifmiş gibi bakılıyor bir muhabbet oldu bugün çocuğun daha olmadığı için sen anlayamazsın bu durumu dediler o kadar moralim bozulduki hep ağlamak geliyor içimden

kıyamam yaa ne bencil anlayışsız insanlar var dünyada
üzülme cnm sen asıl onlar üzülsn başkasının halinden anlama gibi bi kabiliyetleri yok
allah elbet sana da verecek :1hug:

kıyamam yaa ne bencil anlayışsız insanlar var dünyada
üzülme cnm sen asıl onlar üzülsn başkasının halinden anlama gibi bi kabiliyetleri yok
allah elbet sana da verecek :1hug:[/QUOTE

Amin canım inşallah,,,şu insanlar gerçekten çok bencil doğru söylüyorsun canım,Allah akıl fikir versin öylelerine

olgay bısey sorucam. en son hangı tarıhte adet oldun. sanırım gunun gelmeden ogrendın sonucu.

canım ben en son 21 temmuzda adet oldum.benim ki bezan 26, bezen 27,bazen 28,bazen 29,bazen de 30 günde bir oluyor.ben ne olur ne olmaz diye 21 ağustos tarihini vermiştim.bu arada ben bu ay wondfo marka ovulasyon testi kullandım demiştim ya.gelen testlerin içinde 4 tane de gebelik testi var.gitti gidiyordan almıştım.testler gelir gelmez gebelik testini denemiştim nasıl yapıldığını merak ettiğim için tabi 2. çizgi çıkmamıştı.bu ay eşimle sadece 3 gün beraber olduğumuz için hamile kalmayı beklemiyordum ama benden sık sık akıntı gelince de şüphelenmiştim.ne olur ne olmaz diye gebelik testinden adetimin 24. günü de yaptım.o kadar çook silik 2.çizgi çıktı ki,ilk yaptığım testle kıyasladım.ilkinde kesinlikle çizgi yoktu.sonra 26.gün de testi tekrarladım bu sefer 2.çizgi ilkine göre daha belirgindi ama yine de silikti.o gün bir de ovulasyon testi yaptım 2 çigi de kopkoyu idi.yazılarda okuduğum kadarı ile hamile kalanlardan bazılarında da ovulasyon testi hep 2 çizgi koyu olunca iyice şüphelendim.en son 28.günümde testi gebelik testini tekrarladım bu sefer 2.çizgi bariz bir şekilde belliydi.sonra eczaneden farklı marka bi tane daha gebelik testi aldım yineledim.o da pozitif çıktı gözlerime inanamadım.

yani aslında 24.gün yaptığım testte gebelik olabileceğini anlamıştım.benim mide bulantısı ya da baş dönmesi gibi belirtim olmadı.sadece akıntım vardı.bir de 24.günümden itibaren sancılarım başlamıştı ama regl olacağım zaman da sancım olurdu zaten.

canım ilk 2 ay olmayınca ben de o kadar çok üzülmüştüm ki...ama bebişlerimiz gelecekleri zamanı biliyolar bence de.Allah herkese bebiş nasip etsin ve sağlıklı şekilde kucağımıza almayı nasip etsin kızzlar dualarım sizlerle.....

JAYA,YAMAN,umutluyuz,burcuburcuu,aşkın bahar tomurcuğu ,gölgeler ,scuba ve bütün anne olmak isteyen kısslar hepinize çok çooooooooook teşekkür ederim canlarım.inanın herkese dua ediyorum bir an önce bebişleriniz gelsin diyeeee.umutsuzluk yok bebişler gelecekleri zamanı biliyolar.benim de ilk 2 ayki denemelerimde kırmızılarımı görünce çok üzülmüştüm.hatta geçen ay regl olunca oturup hüngür hüngür ağlamıştım.inanın kendinizi üzünce hiç bişey olmuyor.dua edince rahatlıyor insan.arkadaşlar öyle kendini bilmezlerin sözüne asla kulak asmayın.yok anne olmadığın için bilemezsin falan diye.bence anne olmaya karar veren herkeste annelik duygusu ilk başta görünüyor.dualarım sizlerle

türkiyemibenim kasık ve bel ağrılarım 24.günden itibaren başlamıştı ama ben regl olucağım zaman da yaklaşık 5 gün öncesinde bel ve kasık ağrılarım oluyodu.ben de ilk bebek yapmaya karar verdiğim günden beri sanki hamileymişim gibi psikolojik şeyler yaşıyodum.en iyisi gebelik testi yap bence.

umutluyuz canım bence nide bulantısı hamileliğe işaret olabilir.benim mide bulantım ve baş dönmem olmadı şimdiye kadar.ben senin yerinde olsam gebelik testi yapardım.eğer sonuç olumsuz olacaksa da yap bence.merak edip beklemekten iyidir.ben hep öyle düşünürdüm nasıl olsa adet olunca da üzülüyor insan canım.

inşallah hamilesinizdir kısslar.

daha önce adet düzensizliği için dra gitmişmiydin.

evet daha öncedende gidmiştim, olağan kistlerim olduğunu sölemişlerdi. tedavi olmuştum ve kistlerim geçmişti ama düzen sorunum geçmedi. kendimi bildim bileli böyle. 3-4 ay öncede genel muayneye gittim en son hiç bir sorunum olmadığını söyledi doktor.. bu benim doğal dengem galiba, bende anlayamıyorum.. böyle bir sorunu olan var mı acaba??

evet daha öncedende gidmiştim, olağan kistlerim olduğunu sölemişlerdi. Tedavi olmuştum ve kistlerim geçmişti ama düzen sorunum geçmedi. Kendimi bildim bileli böyle. 3-4 ay öncede genel muayneye gittim en son hiç bir sorunum olmadığını söyledi doktor.. Bu benim doğal dengem galiba, bende anlayamıyorum.. Böyle bir sorunu olan var mı acaba??

cnm soğan kürünü denesene faydalı olduğunu yazmış herkes

olgaycım ıyı dıleklerın ıcın sagol canım. benımde bugun 24.gun. adet olacakmısım gıbı bır hıs var ıcımde. son 2 gundur cok agrasıfım. ben daha once bos gebelık gecırmıstım. o yuzden cok streslıyım. benden de beyaz yapıskan akıntı gelıyor 2 gundur. bu arada sımdıden mıde bulantın fılan olmaz. ben kurtaj oldugumda 2 aylıktı. son ana kadar belkı gelısme olur dıye umıt ettık ama olmadı. o zamana kadar da sadece uyku duskunlugum oldu. bırde tavuktan tıksınmıstım. sımdı gelısmıs olsaydı 5 aylık olacaktı. tabıkı kısmet. Allahın takdırı. belkı de bu yuzden acele edıyorum. bunları dusunmemek ıcın yenı bır bebege adepte olmak ıstıyorum. neyse kızlar. dedıgım gıbı ben bugun cok duygusalım ve muslukları acmadan burda bıtıreyımsenağlama

benim kocişim ankaraya gitti bir haftadır yalnızım kızlar hadi oturmaya gelin kahve yapayım size

umutluyuz Allah kavustursun . Bu arada o tıp ınsan bozuntularının laflarını kafana takma canım. Dengesız ınsan cooooook. Allah onlara vermıs de verdıgı gıbı almasını da bılır. o yuzden adam olsunlar da boyle seylerı dıllendırmesınler.

bende varım şu günlerde 2 bebeğimizi yapmaya çalışıyok :kedi:

6 yıllık evliyim ,3.5 yaşında kızım var ...

2. yi erkek istiyoruz,çin takvimi ,şu takvimi,bu takvimi bakıoz ,okuyoz hergün eşimle...:bbo:

ne yapıcaz bilmem kÜlaelaelaelaelae
bilen tavsiyesi olan var mı ?:1ninca:

kızlar benım son 3 gun gunum kaldı cok heycanlıyım arada agrı gırıyo moralım bozuluyor yaa ıns bebısım vardır ama test yapıp tek cızgıyı görursem cok uzulurum o yuzden beklıycem

kızlar ayın 20 si adet günüm bugün sabah uyandığımdan beri belimde aşırı bi ağrı var kasıklarım hatta vajinamın üst bölgesi falan sızlayıp duruyor hiç böyle adet olmadım gerçi görünürde kanda yok yarın zaten adet günüm ama 1 gün öncesinden gelen bu agrı neyin nesi acaba üşütmüş olsam diyorum gecen ay böyle olmalıydı çünkü gecen ay çok üşüttüm deniz soğuk hava falan hem sistitte olmuştum ama adetim böyle sancılı başlamamıştı bu ay hiç üşütmedim ayaklarımda patikler vardı hiç çıkarmadım bu mevsimde battaniye ile yattım gebelik belirtileride yaşıyordum düşük böyle olurmu offf kafam çok karıştı yaa.

kızlar ayın 20 si adet günüm bugün sabah uyandığımdan beri belimde aşırı bi ağrı var kasıklarım hatta vajinamın üst bölgesi falan sızlayıp duruyor hiç böyle adet olmadım gerçi görünürde kanda yok yarın zaten adet günüm ama 1 gün öncesinden gelen bu agrı neyin nesi acaba üşütmüş olsam diyorum gecen ay böyle olmalıydı çünkü gecen ay çok üşüttüm deniz soğuk hava falan hem sistitte olmuştum ama adetim böyle sancılı başlamamıştı bu ay hiç üşütmedim ayaklarımda patikler vardı hiç çıkarmadım bu mevsimde battaniye ile yattım gebelik belirtileride yaşıyordum düşük böyle olurmu offf kafam çok karıştı yaa.

canım benımde 3 gunum kaldı benımde ara ara agrı gırıyor özellıkle belım agrıyor suan kasıklarıma ara ara sancı gırıyor hamılelıkte agrı olur dıyorlar ama kımısıde dusuk duyor bende korkuyorum ya kafam okadr karısıkkı fazla umutlanmak ıstemıyorum ama kırmızıları gorursem ne yapıcam bılmıyorum ılk denememız ama hep duzenlı yaptık nasıp ıns tutmustır

canım ben 25 aydır günde iki kez ilişkiyle hiç gebe kalamadım 3 5 ayda bir böyle gebelik belirtileri yaşıyorum ne bileyim umut işte belki tutmuştur diye düşünüyorum.hayatımda ilk defa böyle adet sancısı çektiğim için şaşkınlık içindeyim ama düşükte kanama çok olurmuş ağrıdan ziyade demekki bu ayda tutmadı artık umudumda kalmadımafoldumben

cnm bi doktora görün bizim arkadaşta karın ağrısı için gitti hamile çıktı
allahtan umut kesilmez olucaksa 1 kez ilişkiye girsenizde olur cnm

Back
X