• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

altınolukta yazlıgımız var. babamlar yazın orda kısın burda. bayramdada 3 gun tatılım var. bu yaz ıznım yoktu tatıle gıdemedım. o yuzden babamların yanın gıdecegız 3 gunlugune. yamancım destegın ıcın sagol. umutluyuz doktordan ıyı haberlerle gel canım. yaa dıger kızlar nereye kaybolu. olgay, turkıyem, burcu hıcbırı yok ortada. ınsan alısınca arıyor valla. sızde bırakıp gıtmeyın sakınvereliniortak

EVT YA BU ARALAR SESSİZ BURASI NOLDU BİZİM KIZLARA
YOKSA HEPİSİ HAMİŞ Mİ :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

orda balıkesir kokuyorrrr huuuuuu
beizim de akçayda yazlıımız var. 1086dan beri her yaz biz ören - akçay-altınoluktayız. 99 dan beri de yazlığımız var her yaz fix akçaydayız...
babamın ilk görev yeri edremitmiş ve annem edremite gelin gelmiş. 6 ay hamişken başka şehre tayinleri çıkmış ve ben o şehrde doğmuşum :(
ama mayam edremitten ...suyu var damarlarımdaa:)
edremitli izmirli afyonlu ankaralı karman çormanım işteee:)

mide yanması ve midede şişkinlik
ayakların üşümesi
karında şişkinlik
bel ağrısı
sağ kasığımda ara ara ağrı
göğüslerimde şişlik var ama acı pek yok
göğsümde damarlar belirgin

acaba sadece bunlar hamilelik belirtisi olabilirmi?

ah be güzelim bu kadar takma yaa
rahat ol oluruna bırak relax ol
yoksa zor işin vala

kızlar merhaba,

uzun zamandır giremedim.tatilde annemlere gitmiştim.sizlere üzücü bir haberim var.ben bebeğim 6 haftalıkken kanama ile düşürdüm.kanama başlamasaydı bu hafta bebeğimin kalp atışlarını duyacaktım ama nasip değilmiş.kanamam hala devam ediyo kızlar.moralim o kadar bozuk ki,o kadar çok ağladım ki.daha bugün kendimi toparladım.doğsaydı sağlıklı olmayacaktı diye yüksek sesle kendimle konuşarak kendimi teselli ediyorum ama 5 dk geçmeden hüngür hüngür ağlamaya başlıyorum.psikolojim bozuldu.sürekli ağlıyorum.eşim de sürekli teselli etmeye çalışıyor beni.bazan kendimi suçluyorum.acaba farkında olmadan bişey mi yaptım diye ama doktorun dediğine göre özellikle 8 haftadan önceki düşükler normal kabul ediliyormuş.

canlarım jaya,umutluyuz inşallah bebeklerinizi sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız.ben bebek için biraz ara vereceğim kızlar.doktorum 1 ay korunman yeterli dedi ama kendimi ne zaman hazır hissederim bilmiyorum.bi daha aynı şeyi yaşamaktan o kadar korkuyorum ki...

umutluyuz canım inşallah sen umutlu haberlerle gelirsin canım.sen de jaya da daha önce bebeklerinizi kaybetmiştiniz dimi.allah bu acıyı kimseye yaşatmasın.inşallah bu sefer sağlıcakla kucaklarınıza alırsınız minnoşlarınızı canlarım.

kızlar merhaba,

uzun zamandır giremedim.tatilde annemlere gitmiştim.sizlere üzücü bir haberim var.ben bebeğim 6 haftalıkken kanama ile düşürdüm.kanama başlamasaydı bu hafta bebeğimin kalp atışlarını duyacaktım ama nasip değilmiş.kanamam hala devam ediyo kızlar.moralim o kadar bozuk ki,o kadar çok ağladım ki.daha bugün kendimi toparladım.doğsaydı sağlıklı olmayacaktı diye yüksek sesle kendimle konuşarak kendimi teselli ediyorum ama 5 dk geçmeden hüngür hüngür ağlamaya başlıyorum.psikolojim bozuldu.sürekli ağlıyorum.eşim de sürekli teselli etmeye çalışıyor beni.bazan kendimi suçluyorum.acaba farkında olmadan bişey mi yaptım diye ama doktorun dediğine göre özellikle 8 haftadan önceki düşükler normal kabul ediliyormuş.

canlarım jaya,umutluyuz inşallah bebeklerinizi sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız.ben bebek için biraz ara vereceğim kızlar.doktorum 1 ay korunman yeterli dedi ama kendimi ne zaman hazır hissederim bilmiyorum.bi daha aynı şeyi yaşamaktan o kadar korkuyorum ki...

:gitme: ÜZÜLDÜM CNM YA
ALLAH BİDAHA YAŞATMASIN
AMA ÜZME KENDİNİ RABBİM BİLİR HAYIRLISINI SONUÇTA DİMİ

doğum kontrol hapını 1 sene kullandım bırakalı 5 ay oldu ve bizde bebek istediğimizden 2 aydır deniyoruz daha tutmadı inşallah eylül 29 unda sevinirim Çalışmalara devam ama sizlerde hamile kalmak istiyorsanız adet oldugunuz güne 14 gün daha ekleyin o hafta en şanslı oldugunuz günler :)

kızlaaaaaarrrrrrr çok mutluyum Allahıma şükürler olsunki kesecik büyümüş bebişimin kalp atışlarını gördüm Allah bu mutluluğu herkese nasip etsin umarım 9 ay boyunca bebişimin pıt pıtlarnı görürüm,destekleriniz için teşekkürler arkadaşlar

kızlaaaaaarrrrrrr çok mutluyum Allahıma şükürler olsunki kesecik büyümüş bebişimin kalp atışlarını gördüm Allah bu mutluluğu herkese nasip etsin umarım 9 ay boyunca bebişimin pıt pıtlarnı görürüm,destekleriniz için teşekkürler arkadaşlar

CNM YA ÖYLE SEVİNDİM Kİ ANLATAMAM kaydirigubbakcemile5 ALLAH HAYIRLISIYLA KUCAĞINA ALMAK NASİP ETSİN :CüvCüv: :ecrin_bebek:
KAÇ HAFTALIKMIŞ yerimseniben

ıı gÜzel bı haber geldı ŞÜkÜr
hadı hayırlısı cnm
kaÇ ayda hamıle kaldın

Back
X