- 26 Mart 2009
- 5.168
- 11
- 158
- 39
kızlar 12.30da doktora gidecem çok stresli ve heycanlıyım
cnm ya hadi hayırlısı stres yapma lütfen kendine
allah hayırlı sonuçlar almak nasip etsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar 12.30da doktora gidecem çok stresli ve heycanlıyım
altınolukta yazlıgımız var. babamlar yazın orda kısın burda. bayramdada 3 gun tatılım var. bu yaz ıznım yoktu tatıle gıdemedım. o yuzden babamların yanın gıdecegız 3 gunlugune. yamancım destegın ıcın sagol. umutluyuz doktordan ıyı haberlerle gel canım. yaa dıger kızlar nereye kaybolu. olgay, turkıyem, burcu hıcbırı yok ortada. ınsan alısınca arıyor valla. sızde bırakıp gıtmeyın sakınvereliniortak
cnm ya hadi hayırlısı stres yapma lütfen kendine
allah hayırlı sonuçlar almak nasip etsin
ah be güzelim bu kadar takma yaa
rahat ol oluruna bırak relax ol
yoksa zor işin vala
kızlar merhaba,
uzun zamandır giremedim.tatilde annemlere gitmiştim.sizlere üzücü bir haberim var.ben bebeğim 6 haftalıkken kanama ile düşürdüm.kanama başlamasaydı bu hafta bebeğimin kalp atışlarını duyacaktım ama nasip değilmiş.kanamam hala devam ediyo kızlar.moralim o kadar bozuk ki,o kadar çok ağladım ki.daha bugün kendimi toparladım.doğsaydı sağlıklı olmayacaktı diye yüksek sesle kendimle konuşarak kendimi teselli ediyorum ama 5 dk geçmeden hüngür hüngür ağlamaya başlıyorum.psikolojim bozuldu.sürekli ağlıyorum.eşim de sürekli teselli etmeye çalışıyor beni.bazan kendimi suçluyorum.acaba farkında olmadan bişey mi yaptım diye ama doktorun dediğine göre özellikle 8 haftadan önceki düşükler normal kabul ediliyormuş.
canlarım jaya,umutluyuz inşallah bebeklerinizi sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız.ben bebek için biraz ara vereceğim kızlar.doktorum 1 ay korunman yeterli dedi ama kendimi ne zaman hazır hissederim bilmiyorum.bi daha aynı şeyi yaşamaktan o kadar korkuyorum ki...
kızlaaaaaarrrrrrr çok mutluyum Allahıma şükürler olsunki kesecik büyümüş bebişimin kalp atışlarını gördüm Allah bu mutluluğu herkese nasip etsin umarım 9 ay boyunca bebişimin pıt pıtlarnı görürüm,destekleriniz için teşekkürler arkadaşlar
CNM YA ÖYLE SEVıNDıM Kı ANLATAMAM kaydirigubbakcemile5 ALLAH HAYIRLISIYLA KUCAĞINA ALMAK NASıP ETSıN :CüvCüv: :ecrin_bebek:
KAÇ HAFTALIKMIŞ yerimseniben
2.düşüğümden sonra kendimi toparlamak için 1 sene ara vermiştim korunuyordum