• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

eltıler hep aynı canım . bızde de var bıtane. 22-23 yasında ama Allah ondakı seytanlıgı kımseye vermemıs. kendısıne ayrı ev acıldıgı halde bana verılen bır bos odada gozu kaldı. hayırlı olsun bıle demedı. ıkız bebeklerını kaybettı. 6 aylıkken dogum yaptı. sımdı benım hamıle oldugumu bılıyor ya gecen gun baskasının yanında bana dıyorkı cocuklu ınsana sınır oluyorum.kucuk cocugu olan benım evıme gelmesın. cocuk sesınden nefret edıyorum fılan dedı bende merak etme dogunda evıne gelmem dedım

evet kesinlikle çok fesat oluyorlar Allah herkesin kalbini biliyor boşver hakeden hakettiğini bulur

umutluyuz senın ısınde zor canım yaa. semra hanım gıbı kaynana. oooooff. bızımkının tek kusuru temızlık manyagı.evde yemek olmasın herkes aclıktan ölsün ama evı temız olsun. bıde buyuk oglunu kaybetmıs. onun bahanesıyle en ufak bır tartısmada kendını baygınlıga verıyor. herkes benım dedıgım gıbı olacak benım ıstedıgım gıbı yasayacak mantıgında ve bunu acık acık soyluyor. Allahtan 4-5 aydır abd.de. ben kurtaj oldugum gun gıttı. 1 ay ıcınde gelecek bakalım neler olacak dusunmek bıle ıstemıyorum. ama artık hıcbırsey umrumda degıl kızlar. gerekırse ben de evlılıgımı bıtırmeyı dusunurum yanı. cok bunaldım

umutluyuz senın ısınde zor canım yaa. semra hanım gıbı kaynana. oooooff. bızımkının tek kusuru temızlık manyagı.evde yemek olmasın herkes aclıktan ölsün ama evı temız olsun. bıde buyuk oglunu kaybetmıs. onun bahanesıyle en ufak bır tartısmada kendını baygınlıga verıyor. herkes benım dedıgım gıbı olacak benım ıstedıgım gıbı yasayacak mantıgında ve bunu acık acık soyluyor. Allahtan 4-5 aydır abd.de. ben kurtaj oldugum gun gıttı. 1 ay ıcınde gelecek bakalım neler olacak dusunmek bıle ıstemıyorum. ama artık hıcbırsey umrumda degıl kızlar. gerekırse ben de evlılıgımı bıtırmeyı dusunurum yanı. cok bunaldım

canım olu mu öyle hiç sen evliliğine sımsıkı sarılki düşmanlarını sevindirme,,,şuan gergin olman çok normal çünkü hormonların maksimum seviyede insan bu dönemde olmadık şeyleri bile kafasına takıyor insan sen eşini kandırmaya bak dediğim gibi bebişin olunca o da değişecek belki o zaman ayrı eve çıkmayı kendisi bile teklif edebilir.

yaman ben de senin gibi düşünüyordum hiçbir zaman kendimi hazır hissetmedim,,,4 yıl boyunca eşimle gezdik tozduk ama hayatımda hep bir eksiklik hiissettim ve çevremdeki insanların artık bana ne zaman bebek düşüneceksiniz demesinden bıkmıştım 2 tane düşük yaptığımı bilen eltim bile bana onun çocuğunu sevdiğim zaman gidin kendi çocuğunuzu sevin diyordu ve ben bu durumlardan çok yıprandım ve şimdi ne diyorum biliyor musun keşke evlendiğim ilk yıl bebek düşünseydim belki bu kadar yıpranmazdım ama bu da benim kaderimmiş umarım bundan sonra olumsuzluklarla karşılaşmam allahım bu sefer bebeğimi kucağıma almayı nasip eder

4 yıl da uzunmuş be cnm ya
ama hayırlısı tabi kısmet ne zamansaa

BU DA ÇOK ZOR CNM YAAA :uhm:

4 yıl da uzunmuş be cnm ya
ama hayırlısı tabi kısmet ne zamansaa

canım biz 2 yıl bebek düşünmedik sonra üst üste düşük yaptım geçen yılda kendimi hazır hissetmedim yeni bir hamileliğe dersaneye falan gidip kafamı dağıttım yani o yüzden 4. yılımıza anca

bebıs olunca ayrı evı hıc ıstemez cunku annesı bebege bakacak ben calısıcam. plan bu. bu arada gercekten ıyıkı varsınız. evlendıkten sonra arkadasım bıle kalmadı etrafımda cunku vaktım yok. o yuzden sızın arkadaslıgınız gercekten onemlı ve degerlı. sagolun kızlar

ALLAH YRD OLSUN CNM DEMEK BU KADAR CİDDİ
BERABER YAŞAMAKTA ZOR OLSA GEREK
HELE EŞİN BU KADAR ANACI OLACAK NE VAR Kİ :oklava:
SİNİR OLUYORUM BÖLE ADAMLARA
ALLAH BÜYÜK
HERŞEY GÖNLÜNCE OLSUN CNM YAA

4 sene gercekten uzun zamanmıs. Allah gonlune gore versın ınsallah bu sefer canım.
yaman bısey sorucam demın ablanın yasadıkları fılan dedın. sıkıntımı var tatlım

canım biz 2 yıl bebek düşünmedik sonra üst üste düşük yaptım geçen yılda kendimi hazır hissetmedim yeni bir hamileliğe dersaneye falan gidip kafamı dağıttım yani o yüzden 4. Yılımıza anca

allah yrd olsun cnm
sende haklısın 2 yıl normalde olacakları nerden bilirsin
bende bu yüzden ya olmazsa ya düşerse diye istiyorum
bi yandanda erkenmi diye düşünüyorum
hepimiz için hyırlısı diyorum

yaman bosver dusunme kız gel bu aksam basla calısmalara. valla hadı nooolur. kocan da ıstıyormus sıkıntın da yok. kafan bu kadar karısıksa bence ıstıyorsun. yoksa kestırıp atardın. sen sadece cesaretlendıırlmeyı beklıyorsun. yoksa coktaaan hazırsın aslında. bana oyle gelıyor

4 sene gercekten uzun zamanmıs. Allah gonlune gore versın ınsallah bu sefer canım.
yaman bısey sorucam demın ablanın yasadıkları fılan dedın. sıkıntımı var tatlım

ABLAM BOŞANIYO
YEĞENİM 8-10 AYLIKKEN ANNEMİN EVİNE DÖNDÜ :çok üzgünüm: ŞUAN 3 YAŞINDA
AMA BU ANLAMDA DEMEDİM
1 YIL EVLENMEDEN BERABER YAŞADIK YEĞENİMLE
DELİ GİBİ SEVİYORUM ONU opuyorumnanaktan
ABLAM WC YE BİLE GİDEMEZDİ RAHAT YEMEK YEMESİ BİLE ZORDU
YANİ ÇOK SEVİLİYO AMA ZAHMETLİ İŞ ÇOCUK BÜYÜTMEK O ANLAMDA DEDİM1 YIL DAHA BEKLESEK Mİ DİYE

yaman bosver dusunme kız gel bu aksam basla calısmalara. valla hadı nooolur. kocan da ıstıyormus sıkıntın da yok. kafan bu kadar karısıksa bence ıstıyorsun. yoksa kestırıp atardın. sen sadece cesaretlendıırlmeyı beklıyorsun. yoksa coktaaan hazırsın aslında. bana oyle gelıyor

he valla di mi arkadasım bencede cesaretlenmek istiyor doğru vallahi

delikafadulden BEN EVE GİDİYOM :roflol: :roflol:

ABLAM BOŞANIYO
YEĞENİM 8-10 AYLIKKEN ANNEMİN EVİNE DÖNDÜ :çok üzgünüm: ŞUAN 3 YAŞINDA
AMA BU ANLAMDA DEMEDİM
1 YIL EVLENMEDEN BERABER YAŞADIK YEĞENİMLE
DELİ GİBİ SEVİYORUM ONU opuyorumnanaktan
ABLAM WC YE BİLE GİDEMEZDİ RAHAT YEMEK YEMESİ BİLE ZORDU
YANİ ÇOK SEVİLİYO AMA ZAHMETLİ İŞ ÇOCUK BÜYÜTMEK O ANLAMDA DEDİM1 YIL DAHA BEKLESEK Mİ DİYE

canım her bebek yaramaz olacak diye bir şey yok ki benim bir arkadaşım var üst üste 2 tane doğum yaptı bu yaz Bodruma gittiler eşiyle diskoya bile gitmişler küçücük bebekleriyle biri iki yaşında diğeri 6 aylık ama eşi çok yardımcı oluyor...

canım yaa cok uzuldum. valla ne dıyecegımı sasırdım. Allah yardımcısı olsun.
cocuk buyutmek gercekten zor. ben de yegenımı manyak derece sevıyorum ama ne kadar olsa ınsan bır sure sevıp bırakıyor. sorumlulugu cok farklı. ama ınsan kendı cocugu olunca yorulmaz herhalde yaa

Back
X