Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

jaya nereye kaçtın kıss

burdayım canım. senın nazlı bebek buyuk olasılıkla erkek. kızımı ogluna verırırm artık.
yaa sacmalık ama. bunlarla nasıl alakası olurkı cınsıyetın bırkere bayanla alakası yok. valla kızım olursa 3 gun eve gıtmem artık. babası kendını alıstırana kadar ......laelaelaelaelae

sağol canım hayırlısı netse o olsun hepimiz için:Saruboceq:

ya kızlar karnımda aşırı şişme var arkadaslar gebeliklerinin ilk ayların da yasadıklarıını söyllüyo bende yorumlarınızı almak istedim gerçi bu ay bebek düsünmeye basladık ama öle birebirsen de olurmu bilemiyorum allah hepimize anne olmayı nasip etsin inşallah

valla ben yeni açıldığında bi gelmiştim sonra gelmedim
çünkü çalışma yoktu
şimdi düşünmeye basladık işte 1 hafta felan oluyo :kedi:

29 eylülde regl oldum ben :uhm:
leydim yavrum önümüzdeki ay ayın kaçında regl olcan o tarihi yazcan mesela sen şimdi 29 eylülde olmuşun,ekimin kaçında olman lazım şimdi onu yaz

kızlar liste yapıyorsanız benide ekleyin 12 kasımda adet olucam önümüzdeki ay.şu anda zaten regliyim :kedi:

Adetın kaÇ gÜnde oluyor cnm
benım ortalama 30-31 gÜnde oluyor
zaten normalı 28-35 gÜn arası

Adetİn kaÇ gÜnde oluyor cnm
benİm ortalama 30-31 gÜnde oluyor
zaten normalİ 28-35 gÜn arası

canım aslında 28 günde oluyordum ama kullandığım antibiyotiklerin etkisiyle bu ay gecikti,internetten de ovulasyon hesaplamaya girdiğim zaman ortalama 30 gün çıktı.önümüzdeki ay 12 sinde olacakmışım orada söylediğine göre.

gunaydın kızlar. burcu sen nerelerdesın yaa. canım benım uzulme bırdahakı aya ınsallah. yaman hanım yıne caydınız bakıyorum. bırkac ay sonra ne demekmıs. basla hadı. calısss.
umutluyuz nasıl oldun canım. dun ben de eve gıdınce baya utu yaptım ondanmı bılmem karnım felaket sancıdı. ayakta durmaktan, yorgunluktan dıye dusunuyorum. tam sıze bunları yazarken lavaboya kostum yıne. baya ogurduk ama bısey yok. neyse sabah sabah mıdenızı kaldırmayayım. umutluyuz sen yazdıgımı okudunmu erkek annesı... sen bu sabah nasılsın anlat bakalım

cnm benim ya bu halde neden yoruyosun kendini bu kadar ayakta durmaktan sancır tabii
eşimle konuştuk brz cnm ya kurbanı beklicez biz kısmetse ozaman başlıcaz nasip bakalım herşey

sabaha kadar karnım ağrıdı canım sabah 7de geçti ben de öğürdüm kuru kuru midem mi genişliyor ondan mı ağrıdı bilmiyorum ama çok korktum bebeğime birşey olmamıştır di mi evet gördüm canım ben zaten oğlan hissediyorum ama sağlıklı olsun da gerçekten önemi yok benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…