Sat ne demek kızlar yaaa
jaya nereye kaçtın kıss
aynen yaa 10 yılda ılk defamı dusundun dedım ben de sasırdım. oglunu Allah bagıslasın. bıde guzel kızın olur ınsallah.
lady34 ben lıste yapmaktan anlamam. yaman becerır oyle ıslerı. zaten bız unumuzu eledık:--))) sıra sızlerde hadııııııı canlanın. bu topık eskısı gıbı olsun artık yaa
Regl oldum kizlar(
benimde 29.09 cnm aynıyız ama biz daha başlamadık çalışmalara
ee başlasana :jeyyar:
bu hafta yumurtlama dönemiymiş
çok çalışmak lazım çok -tatlicadiarzu-
off karnım çok ağrıyor uyuyamadım yaaa
Regl oldum kizlar(
leydim yavrum önümüzdeki ay ayın kaçında regl olcan o tarihi yazcan mesela sen şimdi 29 eylülde olmuşun,ekimin kaçında olman lazım şimdi onu yazvalla ben yeni açıldığında bi gelmiştim sonra gelmedim
çünkü çalışma yoktu
şimdi düşünmeye basladık işte 1 hafta felan oluyo :kedi:
29 eylülde regl oldum ben :uhm:
Adetİn kaÇ gÜnde oluyor cnm
benİm ortalama 30-31 gÜnde oluyor
zaten normalİ 28-35 gÜn arası
gunaydın kızlar. Burcu sen nerelerdesın yaa. Canım benım uzulme bırdahakı aya ınsallah. Yaman hanım yıne caydınız bakıyorum. Bırkac ay sonra ne demekmıs. Basla hadı. Calısss.
Umutluyuz nasıl oldun canım. Dun ben de eve gıdınce baya utu yaptım ondanmı bılmem karnım felaket sancıdı. Ayakta durmaktan, yorgunluktan dıye dusunuyorum. Tam sıze bunları yazarken lavaboya kostum yıne. Baya ogurduk ama bısey yok. Neyse sabah sabah mıdenızı kaldırmayayım. Umutluyuz sen yazdıgımı okudunmu erkek annesı... Sen bu sabah nasılsın anlat bakalım
gunaydın kızlar. burcu sen nerelerdesın yaa. canım benım uzulme bırdahakı aya ınsallah. yaman hanım yıne caydınız bakıyorum. bırkac ay sonra ne demekmıs. basla hadı. calısss.
umutluyuz nasıl oldun canım. dun ben de eve gıdınce baya utu yaptım ondanmı bılmem karnım felaket sancıdı. ayakta durmaktan, yorgunluktan dıye dusunuyorum. tam sıze bunları yazarken lavaboya kostum yıne. baya ogurduk ama bısey yok. neyse sabah sabah mıdenızı kaldırmayayım. umutluyuz sen yazdıgımı okudunmu erkek annesı... sen bu sabah nasılsın anlat bakalım
27 ekimde olucam :ecrin_bebek:leydim yavrum önümüzdeki ay ayın kaçında regl olcan o tarihi yazcan mesela sen şimdi 29 eylülde olmuşun,ekimin kaçında olman lazım şimdi onu yaz
başlamayı düşünüyoruz cnm ama bikaç ay sona hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?