• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

kıssslar merhaba.

benim işler çok yoğun bu arada.çok giremedim.geçtiğimiz sayfalara yazdım ama siz de pek giremediniz herhalde o tarihlerde topiğe.ben geçtiğimiz cuma doktora gittim.karnımdan ultrasona bakınca keseyi gördük çok şükür.vajinal ultrasonla bakmadı.cuma günü SAT'a göre 5+1 görünüyodum doktor ultrasonda 5+3 görünüyo dedi.1 hafta ya da 10 gün sonra da kalp atışı için çağırdı.ben de kalp atışı için pazartesi gideceğim.inşallah bu sefer sorun çıkmaz kızlar.bana da dua edin olur mu?doktorun söylemesine göre pazartesi günü 6+6 olacağız inşallah.

bu arada ben çok oburlaştım.sürekli midem kazınıyo.hep uyku halindeyim.geceleri en az 4 kez tuvalete gidiyorum.ama midem çok nadir bulanıyo.bu da beni biraz korkutuyo.inşallah bu sefer bebişim sağlıklıdır ve bana sımsıkı tutunur.

umutluyuz, ,jaya o kadar mutlu oldum ki testlerinizin iyi çıkmasına.yeğenlerim de kocaman olmuşlar maaşallah.nazar değmesin.

meral77 sen ne yaptın?inşallah kırmızılar gelmemiştir.inşallah hamişsindir.

Yamancım sen ne yapıyosun?

canım benim keseyi gördüğünüze çok sevindim inşallah kalp atışlarını da görürsün,,,,bu arada mide bulantılarının olmaması çok normal 8. ya da 9. haftalarda başlıyor bulantılar sonra da keşke kurtulsam bulantılarımdan diyeceksin,,,,Allahım sağlıklı hamilelik geçirmeni nasip etsin olmayanlarada biran önce hamile kalmayı nasip etsin inşallah

canım hamılelıkten once test yapıldıgını duymadım. ben hamıle kalmayı dusundugumde sadece doktora gıdıp danısmıstım. dogum kontrol hapını bıraktım. doktor da kontrol ettı ve herhangı bırseye gerek duymadı sadece folıc asıde baslamamı soyledı. yanı gıt doktora. test zaten gerekenı soyler sana.

kızlar nasılsınız. valla kıskandırdınız benı. ıstanbuldan ızmır cok uzak sayılmaz. bende gelsem olmazmızemuszemus. bugun annemle konustum. bebısıme yastık almıs. cok tuhaf hıssettım yaa. bebısıme alınan ılk sey. daha varlıgını hıssetmıyorum ya bıgarıp oldum. umutluyuz sen hıc hazırlık yapmaya basladınmı yada dusunuyormusun. yoksa cokmu erken. ben ufak ufak bıseyler alıp kendımı ona daha yakın hıssetmek varlıgını daha cok hıssetmek ıstıyorum. ne dersınız.

gel kıss birer çay içeriz sıcak sıcak iyi olur muhabbet olur vallahi,,,,bu arada ben hazırlık yapmaya başlamadım doğana kadar da hazırlık yapmayacağım canım Allahım hayırlısıyla doğurmayı nasip etsinde 9. ayıma yakın sadece bir çanta hazırlarım herhalde

kıssslar merhaba.

Benim işler çok yoğun bu arada.çok giremedim.geçtiğimiz sayfalara yazdım ama siz de pek giremediniz herhalde o tarihlerde topiğe.ben geçtiğimiz cuma doktora gittim.karnımdan ultrasona bakınca keseyi gördük çok şükür.vajinal ultrasonla bakmadı.cuma günü sat'a göre 5+1 görünüyodum doktor ultrasonda 5+3 görünüyo dedi.1 hafta ya da 10 gün sonra da kalp atışı için çağırdı.ben de kalp atışı için pazartesi gideceğim.inşallah bu sefer sorun çıkmaz kızlar.bana da dua edin olur mu?doktorun söylemesine göre pazartesi günü 6+6 olacağız inşallah.

Bu arada ben çok oburlaştım.sürekli midem kazınıyo.hep uyku halindeyim.geceleri en az 4 kez tuvalete gidiyorum.ama midem çok nadir bulanıyo.bu da beni biraz korkutuyo.inşallah bu sefer bebişim sağlıklıdır ve bana sımsıkı tutunur.

Umutluyuz, ,jaya o kadar mutlu oldum ki testlerinizin iyi çıkmasına.yeğenlerim de kocaman olmuşlar maaşallah.nazar değmesin.

Meral77 sen ne yaptın?inşallah kırmızılar gelmemiştir.inşallah hamişsindir.

Yamancım sen ne yapıyosun?

cnm iyi olmana sevindim dikkat et kendine inşallah pazartesi minik atışları duyarsın güzel haberler bekliyoruz şimdiden

olgaycım hıc endıselenme guzelım bu sefer Allahın ıznıyle bebıs var . oburlasmandan ve uykuya dusmenden bellı. ben bos kese olayında oh be ne rahat valla dıyordum. hıc farlılık olmuyor ama bebıs olmadıgı ıcın oyleymıs. ben de bebısım geldıgınde gunde 5-6 kere yemek yemeye basladım. acayıp uykum gelıyordu. sabahları esımı gondermeye bıle kalkamıyordum. mıde bulantıları kısıye gore degısıyor. benım hala daha mıde bulantım var ama buranın asırı havasız ve kotu kokmasından da kaynaklanıyor sanırım. oburlugum yavas yavas azalıyor . guzel haberlerını beklıyoruz tatlım.
umutluyuz ben dayanamıcam bıseyler alıcam bebısıme. ıse gelırlken yolumun ustunde oyle bıryer olsa herhalde hergun alırdım.
yamancım zaten pc ye yuklemeyı bılmıyorum canım. neyse kocısımden ogrenıp yaparım. yıne de sagol tatlım.

kizlar sabah doktora gidicem bu ilk denememiz,kontrolum var .daha adetime 1 hafta var ama ben hamile kalmadan bi kontrollerimi oliyim hersey yolundami bi sormak istedim,insallah mujdelide bi haber alirim diye umit ediyorumm dualarinizi eksik etmeyin....:nazar:

kizlar sabah doktora gidicem bu ilk denememiz,kontrolum var .daha adetime 1 hafta var ama ben hamile kalmadan bi kontrollerimi oliyim hersey yolundami bi sormak istedim,insallah mujdelide bi haber alirim diye umit ediyorumm dualarinizi eksik etmeyin....:nazar:

inşallah bebiş vardır canım

bende geçen hafta dr.a gittim.hamile kalmadan önce herhangi sorunum varmı öğreneyim diye...
dr.um adetlerin düzenlimi dedi, evet dedim 27-28 günde gelir
herhangi bir rahatsızlığın varmı sürekli ilaç kullandığın dedi hayır dedim
en son adet tarihimi sordu söyledim
sonra muayneetti beni smear testi için sıvı örneği aldı
kan ve idrar tahlili istedi
herşeyim normal çıktı yalnız sadece idrar yollarımda enfeksiyon çıktı,
beni ürolojiye gönderdi ilaç yazsınlar sana dedi.
sonra ürolojiye gittim ilaç yazayım ama gebe değilsin dimi dedi.
bende bilmiyorumki olabilirim dedim. 1 hafta var adetime dedim.haydaaa o da bu sefer sen dr.una git senin gebeliğin olup olmadığını tespit etsin dedi.ben sana yine gebeysen bile zararı olmayacak ilaçlar yazıyorum dedi.
ama mutlaka test yaptır dedi.bu sefer aile hekimimize gittim sağlık ocağına dr.lar böle böle dedi dedim.o da ben sana test yapardım ama bizim laboratuar 1 hafta kapalı dedi.
sonra tekrar jinekoloğuma gittim üroloji dr.u böle böle dedi gebelik testi yapabilirmiyiz dedim.adetime bir hafta olduğunu söledim.yapsakta şimdi çıkmaz dedi.
dr.un yazdığı ilaçlara baktı.sen iç bunları bişey olmaz hamile olsan bile dedi.eminmisiniz içeyimmi dedim iç iç bişey olmaz dedi.
az sonra eczaneye gidip ilaçlarımı alıcam bakalım.

acaba idrar yolu enfeksiyonuyken hamile olma ihtimalim varmı yoksa bu ay umudumu keseyimmi.bende oohh adetime az kaldı gecikirse hemen test yapayım diye hevesleniyordummafoldumben

bende geçen hafta dr.a gittim.hamile kalmadan önce herhangi sorunum varmı öğreneyim diye...
bende bilmiyorumki olabilirim dedim. 1 hafta var adetime dedim.haydaaa o da bu sefer sen dr.una git senin gebeliğin olup olmadığını tespit etsin dedi.ben sana yine gebeysen bile zararı olmayacak ilaçlar yazıyorum dedi.
ama mutlaka test yaptır dedi.bu sefer aile hekimimize gittim sağlık ocağına dr.lar böle böle dedi dedim.o da ben sana test yapardım ama bizim laboratuar 1 hafta kapalı dedi.
sonra tekrar jinekoloğuma gittim üroloji dr.u böle böle dedi gebelik testi yapabilirmiyiz dedim.adetime bir hafta olduğunu söledim.yapsakta şimdi çıkmaz dedi.
dr.un yazdığı ilaçlara baktı.sen iç bunları bişey olmaz hamile olsan bile dedi.eminmisiniz içeyimmi dedim iç iç bişey olmaz dedi.

acaba idrar yolu enfeksiyonuyken hamile olma ihtimalim varmı yoksa bu ay umudumu keseyimmi.bende oohh adetime az kaldı gecikirse hemen test yapayım diye hevesleniyordummafoldumben

bozma canim moreliini herseyde bi hayir vardir muhakak.belki hamilesin bekleyip gorcaz hep beraber.bende doktora gidiyorum simdi bakalim sorunmum yoktur insalah..

ohhh maşallah biim bilinçli annelerimize bak yaa
inşallah hiçbişeyiniz yoktur

krakercim bence 1 hafta bekle öyle başla ilaçlarına uzun bi süre değil en azından şüphelerşnden kurtulursun

diğer kızlar nerdesiniz nasılsınızz

bozma canim moreliini herseyde bi hayir vardir muhakak.belki hamilesin bekleyip gorcaz hep beraber.bende doktora gidiyorum simdi bakalim sorunmum yoktur insalah..

öyle canım napalım mecbur beklicez,çok heyecanlanıyorum valla.ama sanki adet olacakmışım gibi ateşler basıyor benibenneyaptımki
insallahhh birazdan gidicem gelince yazarim doktorun dedikleriniii

hadi bekliyoruz haberlerini meryemcim
ohhh maşallah biim bilinçli annelerimize bak yaa
inşallah hiçbişeyiniz yoktur

krakercim bence 1 hafta bekle öyle başla ilaçlarına uzun bi süre değil en azından şüphelerşnden kurtulursun

diğer kızlar nerdesiniz nasılsınızz

tatlım 2 gün önceye kadar idrarımı yaparken ağlıyodum hatta yapamıyordum çok sıkışmış olmama rağmenvve kendimi sıkınca kan geliyordu o yüzden içeyim diyorum ama dünle bugünde baya rahatladı içmesemmiki acaba kararsız kaldım:uhm:

Günaydınn herkese....
Çubuğum geçmiş olsunnn....
ınş. senden bende hayırlı haberler alırız....
Bende heyecanla bekliyorumm.....
Duygularım karmakarışık oldu düşünürken...

Canım 2 gün önce dr.a gittim 6-7 aydır hamile kalamıyorum ayrıca kötü kokulu akıntım vardı.Birde biz çocuk düşünmedik yaklaşık 2,5 yıl kadar ama ben kendim korundum vajinanın içini yıkıyordum dr.da düzenini bozarsın zaten sen yıkamayı bırakalı en az 6 ay geçmesi lazım dedi ayrıca enfeksiyon hamileliği engeller deyip 1 hap ve fitil verdi bittikten sonra tekrar gel smear testi yapıcam dedi.anlayacağın enfeksiyon hamileliği kesinlikle engelliyormuş.Tedavi olduktan sonra hemen kalırsın diyorlar ama inş. kalırız ikimizde hihoyyyt

çıbığım geçmiş olsun benneyaptımki
üzülme kuzum Şeniz

ballı kaymaaammm sağol canikomŞeniz

Günaydınn herkese....
Çubuğum geçmiş olsunnn....
İnş. senden bende hayırlı haberler alırız....
Bende heyecanla bekliyorumm.....
Duygularım karmakarışık oldu düşünürken...

aynen tatlım bi garibim bakalım hayırlı haberler alırız inşalalhkaydirigubbakcemile5

kizlar simdi doktordan geldim.kontrol oldum hamilelik testi yapmadi daha doktorum.hersey normalmis.kan aldilar kizamik asisi oluup olmadigima bakcaklar eger olmamissam onu olmam gerekmis.3 ay hamile kalmammam lazimmis.bide folik asit verdi kullan diye.benim icin hersey normalmis bu sene bu sene sonuna dek bakalim dedi.eger olmazsa bebek ozaman esini sperm sayisi icin doktora gondercek ama yinede simdiden sperm cogaltici ilac verdi .guzel ilgilendi doktorummm yani boyle iste

kızlar biz de 6 aydır korunmuyoruz ama ne bileyim olmuyor olmuyor..Allaha ço şükür tabi Allah bilir herşeyin vaktini..inşallah en yakın zamanda hepiiğimiz anne olurz..siz ebişey sorucam sarı akıntı normal olark neyin habercisdir?? enfesiyon belirtisi sarı akıntı mıydı??ben de eksik olmuyo da:((((

kızlar biz de 6 aydır korunmuyoruz ama ne bileyim olmuyor olmuyor..Allaha ço şükür tabi Allah bilir herşeyin vaktini..inşallah en yakın zamanda hepiiğimiz anne olurz..siz ebişey sorucam sarı akıntı normal olark neyin habercisdir?? enfesiyon belirtisi sarı akıntı mıydı??ben de eksik olmuyo da:((((

bence bi doktoruna danis neyin ne oldugunu o sana guzel bi sekilde soyler.bebek yapmaya karar verenler bence once doktor kontrolunden gecmeleri daha iii

saol cnm..ben de kronik sistit var ondan da olabilir diyorum ama doktora gittiğimde sistit hamile kalmayı engellemez dedi..tabi belli de olmaz..kontrolu elden bırakmama gerekiyo galiba..saolun kızlar..bi de kafaya takmamak gerekiyomuş..akışına bırakıp gerekenleri yapmak en iyisi herhalde...

valla bana enfeksiyon var dediler dediler ama akıntı yok bende o yüzden bilemiyorum

Back
X