kıssslar merhaba.
benim işler çok yoğun bu arada.çok giremedim.geçtiğimiz sayfalara yazdım ama siz de pek giremediniz herhalde o tarihlerde topiğe.ben geçtiğimiz cuma doktora gittim.karnımdan ultrasona bakınca keseyi gördük çok şükür.vajinal ultrasonla bakmadı.cuma günü SAT'a göre 5+1 görünüyodum doktor ultrasonda 5+3 görünüyo dedi.1 hafta ya da 10 gün sonra da kalp atışı için çağırdı.ben de kalp atışı için pazartesi gideceğim.inşallah bu sefer sorun çıkmaz kızlar.bana da dua edin olur mu?doktorun söylemesine göre pazartesi günü 6+6 olacağız inşallah.
bu arada ben çok oburlaştım.sürekli midem kazınıyo.hep uyku halindeyim.geceleri en az 4 kez tuvalete gidiyorum.ama midem çok nadir bulanıyo.bu da beni biraz korkutuyo.inşallah bu sefer bebişim sağlıklıdır ve bana sımsıkı tutunur.
umutluyuz, ,jaya o kadar mutlu oldum ki testlerinizin iyi çıkmasına.yeğenlerim de kocaman olmuşlar maaşallah.nazar değmesin.
meral77 sen ne yaptın?inşallah kırmızılar gelmemiştir.inşallah hamişsindir.
Yamancım sen ne yapıyosun?
canım benim keseyi gördüğünüze çok sevindim inşallah kalp atışlarını da görürsün,,,,bu arada mide bulantılarının olmaması çok normal 8. ya da 9. haftalarda başlıyor bulantılar sonra da keşke kurtulsam bulantılarımdan diyeceksin,,,,Allahım sağlıklı hamilelik geçirmeni nasip etsin olmayanlarada biran önce hamile kalmayı nasip etsin inşallah