• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

Kizlar nasilsniz nasil gidiyor?
Umarim bayrami iyi gecirmissinizdir :)

Kizlar bu arada bir sey sorcam, yumurtlamayi hisseder miyiz yani ne belirtileri olur.?

merak ettim ondan soryuorum yoksa su testler falan var onlara gerek duymuyorum..

zatn bu ay gun asiri calismayi planliyoruz :asigim:

hadi hayirlisii..

Selam kizlar bizde 3.cu bebek icin karar verdik.2 hafta once dokotroa gittim smear testim temiz cikti.doktor folic asit verdi ve ben dun itibariyel dogum kontrol haplarini biraktim.ama subat ortasina kadar yada sonuna kadar korunmam lazim lazer epilasyona gidiyorum ve 4 seansim 19 aralikta hesaplamam gore suabt sonunda 6 seansta bitmisolucak malesef 6 seansi birde odeyince gitmem sart oldu bana kalsa hemen baslardim bebek calismalarina.bu arada 18 aylik ikizlerim var su anda arayi acmadan bir tane daha istedik.ilk bebeklerimde hemen hamile kalmistim umarim bunda da aynisi olur.

Kizlar bu arada bir sey sorcam, yumurtlamayi hisseder miyiz yani ne belirtileri olur.?

merak ettim ondan soryuorum yoksa su testler falan var onlara gerek duymuyorum..

hadi hayirlisii..

sevgılı burcu yumurtlma gununde normalden daha jelımsı ve kaygan bır akıntı gelebılır ay boyunca akıntın olsa bıle onun degısık oldugunu farkedersın ve kasıkların hafıf sancılanabılır insallah hamıle kalırsın bu belırtılerı farkedersen o gunlerını degerlendır bırde her kadının yumurtlaması degısısk olabılıyormus mesela adetın hemen sonrası olan davarmıs veya bır sonrakı adetın hemen oncesı ınsallah hayırlısı olur hakkında

hadi hayirlisii..

canim benimde cumartesi pazar yumurtlama gunumdu bak sana belirtilerimi yazim ben ovilasyon testide kullandim ondada gosterdi ama benim kaygan akinti parmak arasinda uzayan ve kasik agrilarim oldu bi gun boyunca.ben ovilasyon testini cumartesi yaptim clear blue digital olanindan aldim ve gosterdi ilk yapmamada dunde aynisi vardi bugunde yapicam

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım paylaştıklarınızı dikkatle takip ediyorum ve bende sizlerden bir konuda yardım bekliyorum benim çok sevdiğim bir ablam 3 veya 4 ay önce hamile olduğunu öğrendi fakat doktor dış gebelik olabilir dedi başka bir doktora göründü o doktorda dış gebelik görmüyorum dedi sonucunda düşük yaptı şimdi yeniden hamile kaldı sizlerden öğrenmekistediğim şu arkadaşım ilk olarak idrar testi yaptırdı ve pozitif çıktı 30 ksm 2009da doktora gitti ultrasonda bebek gözükmedi kesede oluşmamış ama kalınlaşma olmuş kantesti beta hcg değeri 330.97 çıktı doktor dış gebelik olabilir demiş ama arkadaşımda dış gebeliğe uygun hiçbir belirti yok ama endişe ediyoruz bu konuyla ilgili bilgisi olanlardan acillllllll cevap bekliyoruz lütfennnn.........

ben bi kaç güne kadar hasta olucam sanırım.tutmaz artık bu ay demi.yumurtlama zamanını geçirmişiz.

mrb canım eğer hamile kalmak istiyorsan adetinin ilk gününden itibaren saymaya başla 11.gün ilişkiye gir ve gün aşırı devam et bana doktorum böyle dedi bende 1.5 senedir evliyim ilk bebeğimidüşük yaptım üç ay geçti şimdi yeniden deneyeceğiz bizde inşallah sende bende hamiş oluruz...opuyorumnanaktan

topıgımıze nazar degdı sanırım. artık kımsecıkler ugramıyor .
kızlar kaynanam abd.den döndü.. 4-5 gun oluyor. bebısıme bır bavul dolusu kıyafet getırmıs. bırsuru de oyuncak. bebısıme alısverıs yapmak ıcın cok heveslenıyordum olmadı ama neysekı getırdıklerı gercekten guzel. yarın besıgı de gelıyor. cok erken aslında ama. uffffff odanın ıcınde besık gordukce anne olacagıma daha da ınanıcam galıba. cok tuhaf yaaaa.
bugun calısıyorum. kocacım evde, ben cıkarken uyuyordu. sızler nerelerdesınız yaa. valla bıdaha gırmeyecegım bu topıge. hadı gelsenıze kızlaaaaaaaarrrrrrrrr
olgay umutluyuz burcu hannem gurbet gelını cubuk kraker meral vs vs heeeeeeeeeeeeeeyyyyyyy
hamıle kalan bızı terkedıyor. yamanın ısmını yazmadım cunku en sadık zıyaretcı o.

benide şu topiğe ekleyin bende bebiş istiyorum ve sizlerle dertleşmek cavaplarınızı bekliyorum:teselli:

Selam kizlar bizde 3.cu bebek icin karar verdik.2 hafta once dokotroa gittim smear testim temiz cikti.doktor folic asit verdi ve ben dun itibariyel dogum kontrol haplarini biraktim.ama subat ortasina kadar yada sonuna kadar korunmam lazim lazer epilasyona gidiyorum ve 4 seansim 19 aralikta hesaplamam gore suabt sonunda 6 seansta bitmisolucak malesef 6 seansi birde odeyince gitmem sart oldu bana kalsa hemen baslardim bebek calismalarina.bu arada 18 aylik ikizlerim var su anda arayi acmadan bir tane daha istedik.ilk bebeklerimde hemen hamile kalmistim umarim bunda da aynisi olur.

ayy insallah cnm cok sanslisin :teselli:

sevgılı burcu yumurtlma gununde normalden daha jelımsı ve kaygan bır akıntı gelebılır ay boyunca akıntın olsa bıle onun degısık oldugunu farkedersın ve kasıkların hafıf sancılanabılır insallah hamıle kalırsın bu belırtılerı farkedersen o gunlerını degerlendır bırde her kadının yumurtlaması degısısk olabılıyormus mesela adetın hemen sonrası olan davarmıs veya bır sonrakı adetın hemen oncesı ınsallah hayırlısı olur hakkında

sagolasin, tesekkurler cevabin icin a.s.

canim benimde cumartesi pazar yumurtlama gunumdu bak sana belirtilerimi yazim ben ovilasyon testide kullandim ondada gosterdi ama benim kaygan akinti parmak arasinda uzayan ve kasik agrilarim oldu bi gun boyunca.ben ovilasyon testini cumartesi yaptim clear blue digital olanindan aldim ve gosterdi ilk yapmamada dunde aynisi vardi bugunde yapicam

hadi hayirlisi bu ay beraber bekleriz haberleri belki hehehesırnaşık şey

mrb canım eğer hamile kalmak istiyorsan adetinin ilk gününden itibaren saymaya başla 11.gün ilişkiye gir ve gün aşırı devam et bana doktorum böyle dedi bende 1.5 senedir evliyim ilk bebeğimidüşük yaptım üç ay geçti şimdi yeniden deneyeceğiz bizde inşallah sende bende hamiş oluruz...opuyorumnanaktan

inss, hayirlisiylaaa amiiinn:Saruboceq:
benide şu topiğe ekleyin bende bebiş istiyorum ve sizlerle dertleşmek cavaplarınızı bekliyorum:teselli:

hosgeldin aramiza a.s.

ayy insallah cnm cok sanslisin :teselli:

sagolasin, tesekkurler cevabin icin a.s.

hadi hayirlisi bu ay beraber bekleriz haberleri belki hehehesırnaşık şey

inss, hayirlisiylaaa amiiinn:Saruboceq:

hosgeldin aramiza a.s.

hoşbulduk kızlar bende anne olmak istiyorum ilk bebeğimi kaybettim ilk öğrendiğim gün eşimle çok sevindik ben mutluluktan ağladım ama sevincim çok sürmedi ertesi günü çok kötü düştüm bi hafta sonra düşük gerçekleşti şimdi yeniden başlayacağız çalışmalara inş hamile kalrım ama bi öncekinde ilaçla hamile kalmıştım yumurtalıklarım tembelmiş çünkü inşsllah normal yolla ilaç kullanmadan kalırım dua edin...son olarak arkadaşımla ilgili bir sorunumu dile getirmiştim tecrübesi olanlar yazsınlar lütfennnnnmafoldumben

günaydın kızlarrr nasılsınız bakalıma.s.
bizim bu aralar çalşımakla geçiyo:kedi: hayırlısıyla sonucunu alırız inşallah hepimiz:Saruboceq:

günaydın kısslaaarrrr
nasılsınız bayrtam nasıl geçti
hamişlerimiz nasıllar
umarım keyifler yerindedir herkesin

hoşbulduk kızlar bende anne olmak istiyorum ilk bebeğimi kaybettim ilk öğrendiğim gün eşimle çok sevindik ben mutluluktan ağladım ama sevincim çok sürmedi ertesi günü çok kötü düştüm bi hafta sonra düşük gerçekleşti şimdi yeniden başlayacağız çalışmalara inş hamile kalrım ama bi öncekinde ilaçla hamile kalmıştım yumurtalıklarım tembelmiş çünkü inşsllah normal yolla ilaç kullanmadan kalırım dua edin...son olarak arkadaşımla ilgili bir sorunumu dile getirmiştim tecrübesi olanlar yazsınlar lütfennnnnmafoldumben

cnm benim ya çok geçmiş olsun nasıl düştün ki öyle
ama naparsın kısmet değilmiş
2. Daha kolay olur derler
ilki yolu açmıştır üzülme lütfen
umarım çok bekletmeden gelir meleğiniz

gunaydın kızlar. BAT hosgeldın ve gecmıs olsun canım. bence dusugunun dusmenle alakası yoktur. ılacla hamıle kalmıstım demıssın. belkı o yuzden dıye dusunuyorum.
candy ne zaman dogum yapacaksın. topıgın kurucususun ama hıc ugradıgın yok.
kızlar nasılsınız bakalım. benım oglum bugun bıraz huysuz galıba. yıne agrılarım var. gecelerı uyumakta cok zorlanıyorum. umutluyuz sen de oylemısın. uyku sorunun oluyormu.
yamancım bayramı da atlattık cok sukur. ee hadı artık basla sende calısmalara.

gunaydin kizlar hamisler gunaydin bebislerde gunaydin nasil herkez bayram telaseside bitti ohh dedim vallla..kizlar bayramin ikinci gunu yumurtlama gunumdu.ama az kalsin kaciriyordum.cumartesi kardeslerimde disari ciktik test alsammi almasammi diye baya tereddutte kaldimm sonra eczana eczane dolasarak istedigim testi buldum eve gittigimizde saat 5 ti bi yapim bakim daha var ama belli olmaz dedim vee yaptim digital bolumde gulen yuz cikti o gun aksam degerlendirdik 1 aydir hep o gunu bekeldik ve hic bisey yapmamistik.ogun 13 gunumdu 14 gunu testi tekrar yaptim yine guluyordu ama sadece bi gun yaptik.dunde yaptim test gulmedi eger o iki gun ise benim yumurtlamam tam zamaninda degerlendirmis olduk ben bi kere yaptik diye olmaz diye dusunmuyorum hayirlisi allahtan.ve su 4 gundur basim catliyor kizlar yatiyorum kalkiyorum hep bas agrisi deli olcam yaaa gece dayanamaip ilac ictim allah bin sukur bugun gectii ama yine agriyacak gibi bi his var icimde inslllah agrimazz hepiniye cokkk mutlu gulerr optuldunuzzzkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

gunaydın kızlar. BAT hosgeldın ve gecmıs olsun canım. bence dusugunun dusmenle alakası yoktur. ılacla hamıle kalmıstım demıssın. belkı o yuzden dıye dusunuyorum.
kızlar nasılsınız bakalım. benım oglum bugun bıraz huysuz galıba. yıne agrılarım var. gecelerı uyumakta cok zorlanıyorum. umutluyuz sen de oylemısın. uyku sorunun oluyormu.

KIYAMAM CNM YA SAĞ SALİM DOĞSUN DA BU GÜNLERDE AĞRILAR DA GEÇECEK HAYIRLISIYLA.
AY SONUNDA BAYRAMDA BİTTİ AMA PEK DİNLENEMEDİM YA EL ÖPMEKTEN YORULDUM.EŞİMİN TARAFI AŞİRET GİBİ :roflol: GEZ GEZ BİTMİYO ÇOK KALABALIKLAR ALLAHTAN EŞİM 2 KARDEŞ YOKSA DAHA ÇOK GEZERDİK kaydirigubbakcemile4
BENİMDE REGL GECİKTİ 29 DA OLMASI LAZIMDI ARADA GECİKİYO BÖLE AMA GÖĞÜSLERİMDEDE AĞRI FLN YOK ENTERESAN SADECE KASIKLARIM AĞRIYO
SON 4 AYDIR TAM GÜNÜNDE GELİYODU.MEVSİM DEĞİŞİKLİĞİ EKİLEDİ GENE SANIRIM.ANNEMİMDE GECİKMİŞ ZATEN.SANIRIM MEVSİMDEN İLKBAHARDADA BÖLE OLMUŞTU

selamlar ben siteye yeni uye oldum. 6 aylık evliyim ve cok istiyorum bebegimin olmasını ama eşimde baba olmaktan korkuyor :) sitede cok arastırdım benim sormak istediklerimi pek yerini bulamadım. umarım bana yardım edersiniz cunku bi sansım var insallah tutar. ayın 24'unde regli oldum ve sanırım soguklardan yada stresten erken bitti 2-3 gun surdu ama ilk gun cok geldi sonra pembemsi. 3, gunun sonunda temizlendim. ayın 29'unda eşimle beraber olduk ve 2 kere. sizce reglile arası bu kadar yakınken hamile olabilirmiyim? eşimi bir daha korunmadan beraber olmaya kandırmam zor gibi :) ve 2 gundur yumurtalıklarımda sanki igne batması gibi sızılar var bununla alakalımıdır? şimdiden teşekkurler

Hadi hayırlısı cnm
ama belirtiler için çok erken henüz
umarım çok bekletmez meleğinizz

canım hoş bulduk ilacı hamile kalmadan önce kullanmıştım çatlama tedavisi için ondan sonra hamile kaldım jaya hayırlı olsun inş sağlıklı olarak alırsın kucağına bebeğini candy sana da hayırlı uğurlu olsun darısı hepimize kızlar tüm bebiş isteyenlere arkadaşlar arkadaşımla ilgili hala yorumlarınızı yazmadınız kendisininde 2. hamileliği ama ilk düşüğünde dış gebelik demişlerdi şimdi yine hamile ve yine dış gebelik diyolar bebek gözükmedi kese gözükmedi diye hcg değeri 330.97 tecrübelerinizi paylaşmanızı istiyorum...

Back
X