tsk ederim canim doktora daha gitmiycem kesin bi cift cizgi olsun daha belirgin burada randevu ile gitmem lazim biraz beklerim zani doktor icin hayirlisi olsun.benim arkadasimda bu ay grip olmustu o arada adet gecikmesi olmus hamile cikti ilk aylarda bi zarari olmuyomuss dua et cani benim icin nolurrr allha yardimcin olsunnn
canım inş pozitif sonuç alırsın adetin kaç gün geçmişti senin benim ilk hamileliğimi öğrenmeden önce adetim bir aydan sonraki on gün içinde yapmıştım çiftçizgi çıkmıştı üçgün sonra doktora gittim bir aylık hamilesin demişti sende öyle dene istersen bi nerede oturuyorsun sen ilçe olarak belirli bi doktorun varmı dualarım seninle cnm benim sende benim için dua et olurmu hayırlı haberlerini bekliyorum bu arada kızlar ben denemeyi bırakıcam ya çok korkuyorum hamile kalıpta ilaçların bebeğe zarar vermesinden bi tehlikeyi daha kaldıramam.. yamancım üzülme artık adetinden sonra korunmayı bırakıp denersiniz ve inş en kısa zamanda seninde haberlerini alırız üzme kendini..opuyorumnanaktan