• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

canım benım yaa bu ne guzel bır haber. ve ne kadar guzel hazırlamıssın haberı gercekten cok sevındım gozun aydın. Allah sonuna kadar hayırlısıyla gotursun canım. darısı tum ısteyenlerın basına.
hannemcım sen nasılsın. senı topıkte gorunce hosuma gıdıyor valla. olgay senı de ozledık artık bebısımız ne durumda . terkettın bızı sımdıden. umutluyuz... oglumun kankası napıyor yaa sen nerelere kayboldun. valla sız yoksunuz dıye gelesım yok buraya. yaman zaten tembel. hadı basla artık calısmalara neyı beklıyorsunkı. az kaldı az. burcu, bat, yaman baska kım kaldı kızlar takıp etsenıze yaa. hazırlayın lısteyı hadı canlanın hareketlenın.

benım oglusum 5,5 ayını bıtırıdı teyzelerı. artık yavas yavas hareketlenmeye basladık. tekmelerımızde baslarsa ne guzell. du hafta yalancı dogum sancıları oluyormus. dun tanıstık o sancılarla da. herkese mutlu bır gun dııyorum

jayacım ben burdayım benden çok giren yoktur herhalde topiğe benim adetime 3 gün var daha beklemedeyim ama ümidim yok çok fazla belirtide yok önceki hamileliğimde göğüslerim çok ağrımıştı el vurulmuyodu o derece kasıklarım ve karnım çok ağrımıştı ama şimdi yok değişiyormu acaba belirtiler hamileliklerde senin ne güzel yolu yarılamışsın allah sağlıkla kucağına alacağın günleride çabuk getirsin inşallah kızlar toplanın sohbet edelim ya canım çok sıkılıyo benim midem bulanıyo bi kaç gündür bugünde kasıklarım acayip sancı yapıyo adet olucam galiba rabbim hayırlısı neyse onu versin hepimiz için aminnnnn...:Saruboceq:

jayacım ben burdayım benden çok giren yoktur herhalde topiğe benim adetime 3 gün var daha beklemedeyim ama ümidim yok çok fazla belirtide yok önceki hamileliğimde göğüslerim çok ağrımıştı el vurulmuyodu o derece kasıklarım ve karnım çok ağrımıştı ama şimdi yok değişiyormu acaba belirtiler hamileliklerde senin ne güzel yolu yarılamışsın allah sağlıkla kucağına alacağın günleride çabuk getirsin inşallah kızlar toplanın sohbet edelim ya canım çok sıkılıyo benim midem bulanıyo bi kaç gündür bugünde kasıklarım acayip sancı yapıyo adet olucam galiba rabbim hayırlısı neyse onu versin hepimiz için aminnnnn...:saruboceq:

hayırlısı cnm ya rabbim hayırlı zamanda versin herkese
arada gel ben buralardayım geneldee

hannemcim sana birşey diyeyimmiaslında bende hiç güçlü bir kadın değilim ama atlattım zorda olsa atlattım tabisenin durumun daha zor canım benim eşinden daha evliliğinin cicim ayında ayrı kalman seni dahada güçsüz kılıyo ama güçlü olamasanda gayret et güçsüzlüğe inat sabır et unutma sabrın sonu selametir en kısa zamanda eşine kavuşursun inşallah dularım seninle canım....:Saruboceq:

inş canım inş.DUALARINI BEKLİYORUM İNŞ:)ÖPÜYORUM RABBİM YAR VE YARDIMCIN OLSUN İNŞALLAH:)

canım benım yaa bu ne guzel bır haber. Ve ne kadar guzel hazırlamıssın haberı gercekten cok sevındım gozun aydın. Allah sonuna kadar hayırlısıyla gotursun canım. Darısı tum ısteyenlerın basına.
Hannemcım sen nasılsın. Senı topıkte gorunce hosuma gıdıyor valla. Olgay senı de ozledık artık bebısımız ne durumda . Terkettın bızı sımdıden. Umutluyuz... Oglumun kankası napıyor yaa sen nerelere kayboldun. Valla sız yoksunuz dıye gelesım yok buraya. Yaman zaten tembel. Hadı basla artık calısmalara neyı beklıyorsunkı. Az kaldı az. Burcu, bat, yaman baska kım kaldı kızlar takıp etsenıze yaa. Hazırlayın lısteyı hadı canlanın hareketlenın.

Benım oglusum 5,5 ayını bıtırıdı teyzelerı. Artık yavas yavas hareketlenmeye basladık. Tekmelerımızde baslarsa ne guzell. Du hafta yalancı dogum sancıları oluyormus. Dun tanıstık o sancılarla da. Herkese mutlu bır gun dııyorum

caaaaaanıııııım canıııım benim.bende foruma girdiğimde sizleri eski dostları arıyor gözlerim:):):):):)iysin inşallah canıııııııım benim.çok çok öptüm rabbime emanetsin inşallah.((((((((valla öyle içimden geldiki canııııııııım lar senin için))))))))))

kızlar inannırmısınız bugün gün boyu topikteki yazıları okudum tek tek 217 sayfaya kadar bu sayfalarda tam 14 hamile haberi okudum ama nedense okuduktan sonra içime bi sıkıntı düştü şuan acayip moralim bozuk ya nedenini bilmiyorum ağlamak geliyor içimden bu ay kalamıcam galiba hiç umudum yok eşim bence hamilesindir aşkım bozma moralini diyor ama ben bugün çok sıkıntılıyım ve yeni bişey öğrendim sizinle paylaşmak isterim idrarınızın içine bi miktar karbonat atıyormuşsunuz eğer köpürürse hamilesiniz ama dibe çökerse hamile değilsiniz deneyenlerde varmış bakalım günüm geçince ben deneyeceğim beklemek çooooooookkkkkkk zoooorrrrrr yaaaaaa bu arada hannemcim yamancım güzel dilekleriniz ve dualarınız çok sağolun arkadaşlar hepiniziçok seviyorum ben duygusala bağladım iyice ne oluyo bana ya mafoldumben

dmtumt84cüm ben pek iyi değilim keyfim yok sen nasılsınız nasıl gidiyo hamişlik çok sevindim senin adına inşallah darısı bize dua et hamilelerin duası kabul olur derler...:emir_bebek:

progesteron hormonu hakkında yardım kızlar
1.5 yıllık evliyim artık bir bebeğimizz olsun istiyoruz bu ay korunmayı bıraktık ben polikistik over hastasıyım ve geçen gün dr.a gittiğimde adetimin 3. günü bende bir takım tahliller yaptırmamı istedi ve sadece progesteron yüksek çıktı tam olarak bir şey söylemedi dr.ama merak ediyorum sizler yardımcı olabilir misiniz...benim sonucum 4.55 çıktı aralık değerleri ise
referans değer 0.4-4.28
oral kontraseptif 0.14-1.11
foliküler faz 0.40-1.02
lutefal faz 1.26-4.28
post menapoz 0.23-1.36 sizce bu ne demek yumurtlamama oluyor mudur?

baharkcim hoşgeldin aramıza sana yardımcı olmakisterdim fakat bi bilgim yok doktoruna sormadınmı ne demek olduğunu başka bi doktora göster cnm bence eğer çok merak ediyosan..

progesteron hormonu hakkında yardım kızlar
1.5 yıllık evliyim artık bir bebeğimizz olsun istiyoruz bu ay korunmayı bıraktık ben polikistik over hastasıyım ve geçen gün dr.a gittiğimde adetimin 3. günü bende bir takım tahliller yaptırmamı istedi ve sadece progesteron yüksek çıktı tam olarak bir şey söylemedi dr.ama merak ediyorum sizler yardımcı olabilir misiniz...benim sonucum 4.55 çıktı aralık değerleri ise
referans değer 0.4-4.28
oral kontraseptif 0.14-1.11
foliküler faz 0.40-1.02
lutefal faz 1.26-4.28
post menapoz 0.23-1.36 sizce bu ne demek yumurtlamama oluyor mudur?

hg aramıza cnm umarım çok bekletmez meleğiniz
ancak bu değerler hakkında bilgim yok
yanlız bu yazdığın değer aralığımı yoksa 2 sonuç birden bi yazdın

jaya canım nasılsın bebiş nasıl tekmelemeye başladı mı ,,,,ben buralarda olduğumda siz yoksunuz ve hep misafirlerim oluyor nete girmeye pek vaktim olmadı o yüzden de pek görüşemedik arkadaşlar hepinizi çok özledim umarım herkes de güzel haberler vardır Allah hepimizin yüzünü güldürsün

jaya canım nasılsın bebiş nasıl tekmelemeye başladı mı ,,,,ben buralarda olduğumda siz yoksunuz ve hep misafirlerim oluyor nete girmeye pek vaktim olmadı o yüzden de pek görüşemedik arkadaşlar hepinizi çok özledim umarım herkes de güzel haberler vardır Allah hepimizin yüzünü güldürsün

sukur kavusturana yaa. bıde olgaydan haber alsak rahatlıcam valla. ınsanın aılesınden habersız kalması gıbı bısey. oglusum hareketlenmeye basladı ama gozle gorulur tekmelerı yok hala. sende neler oluyor.
bat canım guzel dıleklerın ıcın sagol. ınan hepınız ıcın duacıyım. Allahım ısteyen herkese guzel evlatlar versın. ama umıtsızlık yok. yakınımızdakı markette kasıyer bır kız var. oda tedavı goruyordu ve 5 haftalık hamıle. dun ogrendım. o da umıtsızdı. ama sızlerın umıtsızlenmek gıbı bır durumunuz yok. en azından olacagını bılıyoruz dımı.... hem hamılelık belırtılerıyle reglı belırtılerı aynıdır canım. bakarsın bu ay alırız guzael haberını.

hannemmmmm. yaa ben senı nıye bu kadar cok sevıyorum bılmıyorum ama sanırım cok ıctenm gelıyorsun bana. canım yaa. senın de guzel dıleklerıne sonsuz tesekkurler. Yuce Rabbım yuzunu tez zamanda guldursun. sen herseyın guzelını hakedıyorsun bence.

bahark aramıza hosgeldın canım. yazdıklarına yardımcı olmak ısterdım ama ben de konunun yabancısıyım.Allah yardımcın olsun. baska doktora sor ama ıhmal etme canım.guzel haberlerını beklıyoruz

jayacım çok teşekkür ederim inşallah sizlere güzel haber verebilirim hala beklemedeyim adetime 2 gün kaldı bakalım allahtan hayırlısı......

DıĞER BAYANLAR AYRAN ıÇTıK AYRIMI DÜŞTÜK YAAAA NERELERDESıNıZ YALNIZ BIRAKMAYIN BENı MORALE ıHTıYACIM VAR SOHBET ETMEK ıSTıYORUM AMA KıNSECıKLER YOK TOPıKTE...senağlama

Back
X