canım çok sevindim adınıza hadi hayırlısı bakalım inşallah senin testlerinde iyi çıkar ama bişey merak ettim sen bebek için denemeler yapıyormusun hani testler yaptıracağım diyosun ya zararı olmasın bebiş varsa....
wala keşke bu yazdıklarını dun okusaymışım..haklısın öyle oldu...gittim gebelik var mı dei olabilir bu ay bekliyorum dedim . simir testi yapmadılar.ultrason diye kemik ölçümü e yapmadılar. sadece kan aldılar ve meme kontrolü yaptılar. adet olur hamile kalmamışsam o zaman bakacaklar. bir de klomen kullanırken simir testi yapılmıyormuş haberiniz ola...
eveeet iyi fikir canım! peki acaba rondodan falan mı geçiricez kek için nasıl olur ki ben biraz kek hamur işlerinde beceriksizimdir de..aslında benim de aklıma marmelat tarzı bişi olur mu diye gelmişti.yarım lt suya 10tane attım ben günde 3kez içilcek ve her gün taze yapman gerekiyomuş.
bence rondo paramparca eder taneleri dağılır dediğim gibi kurut süzgeçte tatlım 3-4 parcaya böl tane tane olsun kavanoza at dolaba buzluğa koy. kek yapmak istediğin zamanda onları bir kasede azcık çıkart una bula kek malzemesinini içine unu koyduğunda onları da ilave et çırp soonra kekini pişir.incir koyduğunda hindistan cevizi veya tarçında koyarsan harika olur...incirin tadını keskinliğini azaltır....walla canım çekti yapta yolla bari tarif benden yapmak senden :)
istersen kek tarifi de veriyim hemmen :) arkadaşımın tarifi harika oluyor.
SEVDANIN YUMOŞ KEKİ ( arkadşımın adıyla koydum )
4 yumurta; 1 bardak şeker çırp....beyazlaşınca 1 bardak sıvı yağ ; 2 pk kabartma tozu ; 1 bardak süt ; 2,5 bardak un koy tekrar çırp..incirleri şimdi ekle çırp yağladığın tepsiye dök . 150 - 200 derecede 30-35 dk pişir... fırınının ayarına göre kontrol et...ben hep takip ettim .önemli olan 15-20 dk fırını hiç açmayacaksınki kabarsın..bu kek harika yumuşacık bayatlamadan kalıyor. istersen içinden biraz al kakao ile çırp kyarı yarı karıştır kakaolu yap . meyva parçaları at çikollata kırıkları at; portakal rendele :)
AFİYET OLSUN KIZLAR.........
GÜnaydın kızlar
fecİ soĞuk ya dondum resmen
deryecım bu gÜzel habere Çok sevİndİm İnŞ hayırlısıyla tez zamanda gelİr meleĞİn
bat-jaya-meryem-lİthİum84 ve dİĞer arkadaŞlar hepİnİze hayırlı cumalar
sao l bitanemmmm inşallah hepimiz güzel haberler verirz burda
herkese gunaydın kızlar......
yaa bu kurler ıse yarıyormu gercekten. ben de hep okuyorum ama hıc fıkrım yok bu konuda
derya gozun aydın canım. bak Allah bır kapıyı kapatıp dıgerını acıyor. ınsallah bugun guzel haberlerını alırız canım
bat sen nasıl oldun. hastalıgın ne durumda.meryemcım bebıs nasıl
benım tembel oglum 2-3 gundur hareketsız. benı korkutuyor. ama bugun hareketlenecek gıbı ınsallah.
yaman sen nasılsın. esınle aran duzeldımı. hannem yıne kayıp. cagırsak gelırmı acaba......
burcudan olgaydan umutluyuzdan ses yok
jayam saolasın..inşallah öyle olur..şimdi görüşmeye gitti kocişim bakalım bugün 2 tane görüşmesi var inşallah güzel haberler verir bana...bekliyorumm
saolun birliğiniz ilginiz dualarınız için...
batcım benım kocam annesıne gercekten cok duskun. ayrı evde alsak kıraya verır gıdıp oturmaz. gelıp yanınızda yatıcam dese ıtıraz etmez. abarttıgımı sanmayın. zaten her kavgamız bu sebepten kaynaklanıyor. neyse basınızı bunlarla sısırmeyeyım. bastan bı hata yaptım cezasını da cekıcem napalım
çekme yawrummmmmmmmm ...aaa ikna etttttt...bırak artık senle yaşıyor ailesi sensin..bebeğin olacak aile artık 3ünüzün olduğu yer olmalı..her anını birlikte yaşamalı paylaşmalsınız ...bırakın artık yaaa kaynana falan bak ben attım başımdan gitti...kocama da sadece ayda 1 defa 2-3 sat göme izni verdim o kadar. ben ailemi 3-4 ayda görüyorum o da o kadara denk getirsin napıım yeteeerrr....aynı şehirde olduğunu bilmek yeter...