günaydın bayanlar. deryacım nasılsın. gecmıs olsun. bak kac gundur benı soran da olmamıs battan baska. telefonun hayırlı olsun canım. ben de dun esımle annemlere gıttım. koca umranıye carsısını talan ettık. bı ayakkabıyla gomlek begendıremedım.. sımdı sevgılıler gunu ıcın ne alıcam dıye kara kara dusunuyorum.
lıthıum canım gozum aydın. esının verdıgı karara coook sevındım. ınsallah tutturmussunuzdur da fazla bekletmez bebısın senı.
bat yegenımız nasıl. sen nasıl oldun. agrın fılan yoktur umarım
meryemcım bana doktorum 12.haftada erkek dedı. suanda 28 haftam bıttı. 29a gırdım hala erkek. doktor ıyı olunca tahmını de erkenden tutturabılıyor. erkek deyıpde kızı olacagını ogrenen tanıdıklarım da oldu ama sonucta onemlı olan saglıgı. kımseye kulak asma. kan degerım kac cıkmıstı ınan hatırlamıyorum canım.
ben bu sabah bıraz asabıyım kızlar. dun babam canımı sıktı. nısan sonunda dogumum var ve o 10 nısanda yazlıga gıdecegım dıye tutturdu. doguma yakın annemı gonderecekmıs ama kendısı gelmeyecekmıs. ben bebegı alıp yazlıga gıdermısım. varmı boyle bısey yaaa...... altında arabası, beyfendı baskasına gelınce 10 kere gıder gelır. dugunumdede aynı seyı yaptı. mısafır gıbı geldı gıttı. o yuzden cok kırgınım. sabah sabah da otobus soforu olacak salak, daha ınerken kapıyı kapattı. Allahdan farkettım de serı davrandım. bıde on kapıya gıdıp neyapıyorsun sen deyınce demesınmı bısey olmaz kapı tekrar acılır carpsada bısey yapmaz dıye. adamı olduresım geldı yaa.