göğüs çevresinin çizgileri genişledi mesela uçları koyulaştı 1,2 tane sivilce gibi şeyler çıktı göğüslerim ağrıyor dokununca yatarken hele çok acıyor birde karnımın içinde sürekli kalp atışı gibi bişeyler atıyor ara ara
batcım birde bir ara baş aprısı ve tansiyon düşüklüğüde yaşadım ayrıca ogünden beride süre gelen uykusuzluk ve yorgunlukta cabası
canım ya ümitlendirmek istemem ama tam hamilelil belirtilerini yaşıyosun adetinden belki yeni yeni oluşuyodur gebeliğin benim çalışmaya başladıktan bi hafta sonra başlamıştı belirtilerim belki senin erken gebeliktir hadi bakalım inş vardır sendede...
ins bende buranin bana ugur getirmesini umuyorum opuyorumnanaktan
7 subat adetimin ilk günüydü
gelecek muhtemel adetim 3 mart ..doktor adetin 8.günü calismaya baslayin demisdi:kedi:
ona uyduk bakalim.
daha belirtim olmasi icinde erken demibilmiyorumkismile
belirtiler en erken adetinden sonra bir hafta geçerse başlıyormuş canım eğer düzenli ilişkiye girdiysen belki sendede varıdr gebelik inşallah ya çok sevinirim ne güzel bol hamişli topiğimiz olur...
SAOL CNM DAHA İYİYİM
RABBİMİN BÜYÜKLÜĞÜNE GÜENDİĞİMİZ İÇİN FERAHLADIK BİRAZ
BULANTI ZODUR ABLAMDAN BİLİYORUM İNŞALLAH ÇABUK ATLATISINN :gitme:
canım biraz da olsa ferahlamana çok sevindim evet bulantı çok zor ya midem kalkınca gözlerimden yaşlar akıyor çok kötü oluyorum ve ben çok zor istifra ederim düşün halimi eee sen ne zaman başlayacaksın çalışmalara..