merhabalar ben de dün muanyene oldum ve 22 tane test yaptırdım 23.olarakta smear ı yaptırdım. yarınsonuçları alacağım bakalım gebeliğe ne kadar hazırım,dün folik asite de başladım, sigarayı bıraktım baya bir yoğun tempodayım bilmiyorum hazırlık böyle devam ediyor.
mrb ebrucan ne hoşgeldin aramıza ne kadar çok test yaptırmışsın öyle umarım hepsinin sonucuda güzel olur ve bian önce kavuşursun meleğine ...
sağol canım.sana da hayırlı uğurlu olsun bebişin.inşallah biz de candy gibi meleğimizi kucağımıza aldığımız günleri de yazarız.:içelim:
sağol olgaycım dediğin gibi inşallah bizlerde candy gibi bebişlerimizi kucağımıza alacağımız günler çabuk gelir ama benim daha çok yeni gebeliğim en son sıradayım içinizde beklemek zor olacak ama olsun içimde hissetmekte çok güzel bi duygu...
GÜNAYDINBEBİŞ HABERLİ BİR GÜN OLMASI DİLEĞİYLE opuyorumnanaktan
OLGAYCIM ÇOK SAOL CNM GÜZEL ŞEYLER DUYMAYA O KADAR ÇOK İHTİYACIM VARKİ ANLATAMAM.
DERDİMİ ANLATAMIYORUM AMA NOLUR BİZEDE DUA EDİN YOKSA BU STRES KALBİME İNECEK VALLAAA
ALLAH YRD OLSUN CNM YA ŞU BULANTI VE KUSMA OLMASA AMA NAPALIM BUNA ŞÜKÜR DİCEZ DİMİİ
DERYACIM İYİ OLMANA SEVİNDİM HAKKATEN MUTLU VE UMUTLU OLMAK ÇOK ÖNEMLİİ
BAAAATTT KISSS ADAMI DELİ ETME NE PAZARI YAT DİNLEN MELEĞİN DAHA MİNİCİK .İLERDE KOCA GÖBÜŞÜNLE GİDERSİN ARTIK
OLGAYCIM SENİ DE GÖRDÜK ARAMIZDA ŞÜKÜR
KENDİNE DİKKAT ET ARADA GİR BİKAÇ SATIR YAZ Kİ HABERİMİZ OLSUN SENDEN
C*A*N*N*D*Y GÖZÜNÜZ AYDIN ALLAH BAHTINI AÇIK VE HAYIRLI Bİ EVLAT ETSİN BEBEĞİNİZİ
EEEEE DİĞER ADINI YAZMADIĞIM SEVGİLİ ARKADAŞLARIMMM NASILSINIZZ :1hug:
BANADA BOL BOL DUA EDİN KIZLAR RABBİM HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUNN
yamancım dün mecburiyetten gittim ama daha gitmem ya çok yoruldum akşam başımı kaldıramadım hiç artık kayınvalidemden isteyeceğim aldırmak iistediğim şeyleri canım sanada bol bol dua ediyorum ama sende kendini ferah tut tutki bian önce gitsin neyse çektiğin o sıkıntı üzülme olurmu bizde üzülüyoruz...
yamancım sana da selam veremeden cıktım topıkten. kahvaltı yapmam gerekıyordu da. bebıs acıkmıstı. yaa gercekten ınsanın hayatında saglık ve huzur cok onemlı. ben son zamanlarda asırı derecede streslıyım. her aksam aglıyorum. esımı de uzuyorum. o da anlayıssız davranıyor ama. ısyerındekıler zaten bır tuhaflar. ayrımcılık yapıyorlar.ınsanın zoruna gıdıyor. topıktekı arkadaslarım burdakılerden cok daha degerlı. hepınızı cok sevıyorum .
yaman, olgay, hannem, umutluyuz, derya, meryem, bat mızmız, salıha, candy ve dıgerlerı...... bırbırımızın gercek ısımlerını bılmesek de guzel bır arkadaslıgımız var ve sızı tanıdıgım ıcın cok mutluyum.
yaman sıkıntın her neyse dılerım yuce rabbım en kısa zamanda derdının dermanını da verır.
neysekı benım yarından sonra son ıkı haftam bu salak ınsanların arasında. yarın ıcın randevu aldım. 12.15.de oglumu gormeye gıdıcem. Artık baya hareketlı, gecelerı uyutmuyor. cok ozledım bebısımı. Gelsın artık, bu monoton sıkıcı hayatıma en guzel renklerı versın bıtanem. Allah sızlere de en kısa zamanda anne olmayı nasıp etsın kızlar. Hepınızı opuyorum ve guzel bır gun dılıyorum.
slm jayacım bugün daha iyiyim ama sen neden hep ağlıyorsun ona kafam takıldı bebişininde bundan etkilendiğini biliyorsun yapma canım benim belki elinde olmadan ağlıyorsundur ama güçlü olmayı dene oğlun için evet burdaki arkadaşlığımız çok güzel rabbim hiç bozmasın torun torbaya karışsak bile görüşmek yazışmak nasip olsun hepimize bende sizleri çok ama çok seviyorum benim adımda gülbeyaz jalecim ismin çok güzwl bu arada...