- 31 Temmuz 2009
- 2.888
- 42
- 158
- 43
doğum kontrol hapı kullanıyordum ama 5 ay önce bırakmıştım eşim korunuyordu son 5 aydır. amin canım yaaaa inşallahh yerimseniben
Ne kadar kullandın cnm hapı ben 2,5 -3 yıl kullandımmmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
doğum kontrol hapı kullanıyordum ama 5 ay önce bırakmıştım eşim korunuyordu son 5 aydır. amin canım yaaaa inşallahh yerimseniben
evde pc varda net yok :)
neyse kaçtım ben bb kızlar
Ne kadar kullandın cnm hapı ben 2,5 -3 yıl kullandımmmm
anladım hadi iyiakşamlar yarın ilk iş bize haber ver olurmu..
canım doğum kontrol hapının etkisi hemen geçmezmiş kullanan arkadaşlarda öyle diyo ama inş tersi çıkar..
ben 1 yıl kullandım sonra bıraktım. zaten ben evleneli 2 yıl olmadı daha temmuzda 2 yıl olucak hayırlısıyla:)) sen ne zaman bıraktın
Ben yeni bıraktım rgl oldum. Bundan sonrada bebiş olana kadar kullanmam...
Bakalım kaç ay koruyacak beni. Bazı bayanlar hemen kalıyo
İnşallah benimde öle olur...![]()
evet. inşallah canım yaaa allah en yakın zamanda sağlıklı sıhatli inşallah:CüvCüv: senin ilk çocuğun mu olucak
yok cnm benim 8 yaşında kızım var ona kardişşş istiyoooom![]()
ooo maaşallah ee vakti gelmiş artık zaten alkisalkisalkis allahın izniyle bir sağlık problemin yok kısa zamanda olur merak etme:)) sen tecrübelisin o zaman
öle ama düşününce hala göğsüm sıkışıyooor sevincten..
umarım olur biran önce
temin bir yerde okudum eşime galatasaray tulumuylada süpriz yapa bilirim
fanatiktir deeee ayyyyyyyyyyy![]()
öle ama düşününce hala göğsüm sıkışıyooor sevincten..
umarım olur biran önce
temin bir yerde okudum eşime galatasaray tulumuylada süpriz yapa bilirim
fanatiktir deeee ayyyyyyyyyyy![]()
tuana temmuzun kaçında evlendin bende temmuzda evlendim 2 yıl olacak temmuzun beşinde..
yaman çıkıyomusun iyi akşamlar canım ..
d_kupcum sanada iyi akşamlar...