• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

Öle söylüyorlar ama benim arkadaşım yeni tanıştım bir kez adet görmüş
hapı bırakınca ondan sonra hamile kalmış oğlu benim kızımla yaşıt şuan...

herkeste farklı olabilir tabi ama ben 3 ay önce bıraktığım için riskli dönemi geçtim zaten ..1-2 ay sonra da çalışmalara başlayacağım inş. :kedi:

senağlama senağlama ama yaaaa bi tek bunu mu yicem
benim şanssızlığım hep oturuyorum hareket etmem çok az
ondanda oluyo ama almayayımda bidahaaa :sinifsinif:

aynen canım çorba meyuve sebze (muz domato hariç)
sınırsız bide onlarda var yaw bi dene senne olacak dayanmaya
çalış kilo verince şaşıracaksın ama onların aksinde bişeyler yersen bilemem kilo verirmisin.,

aynen canım çorba meyuve sebze (muz domato hariç)
sınırsız bide onlarda var yaw bi dene senne olacak dayanmaya
çalış kilo verince şaşıracaksın ama onların aksinde bişeyler yersen bilemem kilo verirmisin.,

evt ya özellikle bi 7 kilo versem de 60 olsam süper olacak ama hadi hayırlısı bakalımm mafoldumben

herkeste farklı olabilir tabi ama ben 3 ay önce bıraktığım için riskli dönemi geçtim zaten ..1-2 ay sonra da çalışmalara başlayacağım inş. :kedi:

HADİ BAKALIM HAYIRLISI BİZDE DAHA YENİ BAŞLADIK ÇALIŞMALARA. YA OF EDET GÜNÜM 4 GÜN GEÇTİ GÖGÜSLERİM KOCAMAN OLDU ŞİŞTİ HALA OLMADIM SON 3 GÜNÜM OLMAZSAM YİNE TEST YAPACAM.KARNIMDA ŞİŞTİ RAHATSIZ OLDUM PÖFFFF:umursamaz:

Başla tatlım ben eşime süpriz yapacağım o yüzden
Allaha kalmış ister ilk ay olsun ister 3 ay sonra
ikisindede %2,3 lük risk oranı aynı.....

Bakalım görelim. Ymurtalık günlerini hesapla cnm zemuszemus

D_KUPCU BENİM KANKAM DOĞUM YAPTI 2 YIL ÖNCE.
BANA ŞEY DİYO ADETİN BİTSİN 2 GÜN SONRA ÇALIŞMAYA BAŞLAYIN KOYVERİN GİTSİN GÜN FELAN HEAPLAMA BOŞVER DİYO DELÜ:jeyyar::roflol:

D_KUPCU BENİM KANKAM DOĞUM YAPTI 2 YIL ÖNCE.
BANA ŞEY DİYO ADETİN BİTSİN 2 GÜN SONRA ÇALIŞMAYA BAŞLAYIN KOYVERİN GİTSİN GÜN FELAN HEAPLAMA BOŞVER DİYO DELÜ:jeyyar::roflol:

doğru diyo aslında eskiden gün mü vardı ayolll.
Birde nerede her gece su mu vardı :roflol:

yazık ayol bizde imkanlar çokk halimize bak yaaaaa:roflol:

HADİ BAKALIM HAYIRLISI BİZDE DAHA YENİ BAŞLADIK ÇALIŞMALARA. YA OF EDET GÜNÜM 4 GÜN GEÇTİ GÖGÜSLERİM KOCAMAN OLDU ŞİŞTİ HALA OLMADIM SON 3 GÜNÜM OLMAZSAM YİNE TEST YAPACAM.KARNIMDA ŞİŞTİ RAHATSIZ OLDUM PÖFFFF:umursamaz:

umarım ALLAH herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar verir inş. ben de yumurtalık günlerini hesaplayarak hamile kalmayı düşünüyorum ..işe yarıyormu her zaman acaba ..

umarım ALLAH herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar verir inş. ben de yumurtalık günlerini hesaplayarak hamile kalmayı düşünüyorum ..işe yarıyormu her zaman acaba ..

Baya kişide yaramışşşş.. Ve 48 saat te bir yaparsan etkili oluyor dendiii..
Deneyeliim göreliiim:sm_confused:

oluyormus, bir kac arkadasim yumurtlama günlerini tespit eden ovulasyon testi kullanarak yaptilar ve o günlerde eger hamile kalirsan erkek cocuk dogurma sansin daha da artiyormus. gerci allah ne verirse yeterki saglikli olsun ama arkadaslarim iste bir kiz cocugundan sonra birde erkek olsun diye yaptilar, cok memnun kaldilar ve gercekten de tuttu.

oluyormus, bir kac arkadasim yumurtlama günlerini tespit eden ovulasyon testi kullanarak yaptilar ve o günlerde eger hamile kalirsan erkek cocuk dogurma sansin daha da artiyormus. gerci allah ne verirse yeterki saglikli olsun ama arkadaslarim iste bir kiz cocugundan sonra birde erkek olsun diye yaptilar, cok memnun kaldilar ve gercekten de tuttu.

O ZMAN BEN O GÜNLERDE HAMİLE KALMIYIM DA KIZIM OLSUN YA ÇOK İSTİYORUM BEN KIZIMIN OLMASINI.E İNSANDA 3 ABİ OLUNCA ÖYLE OLUYORboshayallersmile:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

O ZMAN BEN O GÜNLERDE HAMİLE KALMIYIM DA KIZIM OLSUN YA ÇOK İSTİYORUM BEN KIZIMIN OLMASINI.E İNSANDA 3 ABİ OLUNCA ÖYLE OLUYORboshayallersmile:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

ayyy bende oğlan istiyooom bana da anlatiiiin bakkiiiimmm:roflol:

Yaaa biraz önce geçse şu ay gelse 19 mart yaaaaaaaaaaaaaaaaakafamçokkarıştı

yaa 3-5 saat yoktum dıye amma yazmıssınız. Demınden berı okuyacagım dıye canım cıktı. Bu arada hepınıze ayrı ayrı tesekkur etmek ıstıyorum. Haklı cıktım kızlar. Esım evdekıler cok soylenıyor dıye odadan vazgecmıs. Babası olacak adam bebek 6 aylık olsun dıyormus. Hala daha laf soyletmıyor yalnız aılesıne. Ben de lafı soktum ama. Bundan sonra aılene saygısızlık yapmam ama benden sevgı beklemesınler dedım. Ogluma odayı cok gorduler benım gozumde degerlerı yok artık dedım. Yıne suclu ben oldum. Neyse sımdı para bırıktırıp ev almayı planlıyorum. Evı aldıktan sonra ıster bızımle gelsın ıster aılesıyle kalsın sevgılı kocam. Dedım zaten benım yasadıgım ezıklıgı ogluma yasattırmıcam dıye. Iste boyle.
Özlem yaa doktora gıt bence canım. Yazdıgın sey hıc hosuma gıtmedı. Ihmal etme neolur.
Icgıyımcı fısttık ben goremedım resmını. D-kupcunun yaptıgı gıbı adres eklermısın buraya ordan gırıp bakayım.

Kızlar ben ikiz istiyoom
genetikmi oluyor ikiz yaaaaaaaaa:roflol:
özel bişey yapılıyormu kiiiiiii :lepi:

ceylincim sağol tatlım bazısını yapıyodum şuan ama diğerlerinide uygulamaya çalışacağım zor olacak benim için ama çabalayacağım inşallah.sabah 8.30 dan 16.10 kadar okuldayım o yüzden zor olacak ama meleğim için inş elimden geleni yapcam.

senin son regl tarihin nedir tatlım:)
canım son adet tarihim 16 Ocak canım

Back
X