BATTTTTTTTTTTTTTTT SEN NASILSIN FISTIKIM:)
demek mide bulatın çok benim hiç yok biliyomusun inş olmazdaaaa:)sana da kolaylık versin RABBİM:)BENDE DE aşırı uyku oluyo hiç kaldırmasalar hiç kalkmam:)okulda napcam bilmem:)bide ben progestan kullanıyorum ya onunda etkisi var sanırım.düşük için.sen neler kullanıyorsun:)
hannemcim iyi diyelim iyiolsun yorgunum biraz pazara gittik geldik yoruldum canım ben sadece folik asit kullanıyorum onun dışında bişey vermedi doktorum sen neden kullanıyorsun düşük tehlikesimi var yoksa yine aman olmasın...
bat sagol canimm bende iyyimm bulantilar geciyor bi zaman sonraaa...jayayaa zatenn cokk uzuluyorum yaa allah yardimcisi olsunn onundaa
meryemcim benimde geçiyor sonra yine başlıyor anlayamıyorum ilkinde böyle olmaıştım hiç bu bebiş annesine çektiriyor aman sağlıklı olsunda herşeye değer..
bat tatlım benim etim de sıkı kime sölesem inanmıyo kiloma:::::hehe heh heh ama bilen biliyo tabbbbbbbiiiiiiiii:)ya bana dr pztsi dediki regline göre 6 haftalık utrasona göre 5 haftalık.hangisi gerçek bence 5 haftalık bile değil.
valla hannemcim bana görede 7 haftalık olması lazım ama doktorum geç gebelik dedi 6 haftalık 3 gün geçti haftaya çarşamba kalp atışlarını duyacağım hayırlısıyla..
bbbbbbbbbbaaaaaaaaaaaaaaaaaatttttttttttt cnm ya ama bak ben çok üzülüyorum böyle deyince unuturmuyum seni hiç ben
ama artık çok kalabalık olduk takibi zor herkesi tek tek yazmamın girince direk seni arıyo gözlerim ama bazen yazamayabiliyorumö.nezaman gireceğim belli değil
birbibirimizi üzmeyelim nolur kimse unutmaz burda öbürünü
walla hafızamda zayıftır belki isimlerini unuttuklarım bile vardır
hannem meryem olgay umutluyuz ve sen vede diğerleri tektek yazamıyorum ama unutlmuyonuzda bilesiniz
yamancım tamam küsmüyorum bende hep beni sorarsın diye bakıyorum ama görmeyince üzülüyorum topiğimiz baya kalabalık oldu birbirimizi unutmasak bari..
bat gezdın geldın demek. naber canım
jayacım pazara gittim geldim gezmedim keşke gezsem..