Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

saol salıha ıyı nıyetlerin için canım
evet çok seviyorum ama,
neden böyle yaptı bu sefer anlamadım ben deCADIARZU

kız bugun gururunu arkana al eve geç gelse bile sarıl ona bırak desin pişman oldun hata sende. bırak gururunun önüne sevgin geçsin sarıl ben seni seviyorum vazgeçmek istemiyorum de. bir defa daha gurursuz suçlu ol bakalım ne tepki verecek.

sarılırsam iterse bide beni çekil diye
sana çok kırgınım yazmış çünkü::)))

ben yapacağımı yaptım bakalım o ne yapacak

kızlar ben kaçtımmm
yarın görüşürüz
öptüm siziiii
gece de girebilirim arada

--------------------------------------------------------------------------------

iyi akşamlar kızlar yine o kadar kötü oldum ki saat bir de bir yattım ama uyumadım anca kalkabildim
iş yapasım da yok bari pc başına geleyim dedim
zar zor da olsa bir bardak su içebildim siz nasılsınıx

napıcam peki
bebek için düşecekse üstüme hiç düşmesin
mutsuz bır evlılıge cocuk getırmek daha kotu değil mi canım

ayy ece cim çok kötü oldum ya
canım eğer bebiş varsa sakın aldırma belki eşinin aklı başına cocuk olunc aklına gelir
ne bileyim o zaman bir ailesi oldugunu hatırlar
velev ki olumsuz gitti herşey yine bakamaz mısın cnm bnm ya

test yaptım teolog
senın haberın var mı bılmıyorumama biz kötu seylerden de suphelendık:)))
nazar vs gbi
test negatıf cıktı bu arada ama hala hastalanmadım

merhaba ece,durumunla ilgili yoryum yapmamıştım daha önce ama burdan hep takip ediyorum.( tam olarak olayları bilmiyorum ama eşinle sorunların olduğundan haberdarım) inşallah düzelir canım aranız

merhaba ece,durumunla ilgili yoryum yapmamıştım daha önce ama burdan hep takip ediyorum.( tam olarak olayları bilmiyorum ama eşinle sorunların olduğundan haberdarım) inşallah düzelir canım aranız

saol canım benım evet 3 haftadır sorunun temelı kucuk olsa da genıs bır zamana dayanan sorunumz var
teşekkurler canım ıyı nıyetlerın ıcın:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…