güle güle kullan cnm
ben de kot bakacağım birde gömlek kendime
sizin oralarda alışveriş nasıl ucuzmu pahalımı nerelerden alıyoun
outlerlere takılıyom ben genelde
outlet çok yok burda
daha çok buyuk alışveriş merkezlerı var
istanbulda çeşit çok fazla
koton adil ışık cicilerini çok begenıyorum ben:))
minyonsun sen onlar sana güzel olrda adil ııkta ben bişii bulamıyorum koton evet bende çok giderim benim favorim buda park bravonun outleti var fiyatları söylesem aklnm almaz bu yaz başı gittim bayağ biler aldım bend e inanamazsın ki 250 TL: gömleği ki şu an üstümde 5 TL ye aldım ordan yılda sade bir hafrta yapıyolar ama bişiymi oldu neden için sıkıldı senin gene
ne ediyonuz hanımlarrrrrrrrrrr
slm hanımlar kimse beni sormamış aşk olsun küstüm size neyse bugün randevum vardı cinsiyet öğrenecektik kkkkkkkkkkııııııııııııııııııızzzzzzzzzzzzzzzıııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmm olacak bebeğim çok inatçı açmadı bacakları 15 dakika sonra doktor karnıma vurunca öyle açtı bacakları herşey iyi yolunda 3lü test için kan verdim 1 hafta sonra alıcam inş oda iyi çıkar dua edin darısı topikteki hamilelerin başına ve bebek bekleyen anne adaylarına...
alışveriş yapıyorz gel sende canımmm
bat cok sevındım canım
meryem sen de hoşgeldinnnn
sizi sorduk daha oncekı sayfalarda kızlarrr
slm hanımlar kimse beni sormamış aşk olsun küstüm size neyse bugün randevum vardı cinsiyet öğrenecektik kkkkkkkkkkııııııııııııııııııızzzzzzzzzzzzzzzıııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmm olacak bebeğim çok inatçı açmadı bacakları 15 dakika sonra doktor karnıma vurunca öyle açtı bacakları herşey iyi yolunda 3lü test için kan verdim 1 hafta sonra alıcam inş oda iyi çıkar dua edin darısı topikteki hamilelerin başına ve bebek bekleyen anne adaylarına...
ah ah ben şimdi değilde şöyle bir kaç ay sonra başlarım alışverişe alkisalkisalkis alkisalkisalkis
gözün aydın batcım ayy yesinler onu. Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.
Meryem seninde kursun hayırlı olsun
meryem bat saliha jaippur
hepinizi öptüm ben cıkıyorum
iyi haftasonlarııııopuyorumnanaktan
SLMM BAT HAYIRLI OLSUN BEBEGIN SEN ZATEN KIZIN OLMASINI ISTIYORDUN ALLAH KALBINE GORE VERDI...BENDE GIRMEMISTIM BI KAC GUNDURR NASILSINN BEBEGIN IYI OLMASINA SEVINDIM..BENDE KURSA GIDIYORUM YOGA FELAN YAPIOZ,,BENIMDE BEBISIM IYII ARTIKK KCAMAN TEKMLER ATIYORR.SENDE HISSEDERSIN YAKINDA OPTUM KIB BEBEGINEDE
bat cok sevındım canım
meryem sen de hoşgeldinnnn
sizi sorduk daha oncekı sayfalarda kızlarrr
gözün aydın batcım ayy yesinler onu. RABBİM hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.
meryem seninde kursun hayırlı olsun
meryem bat saliha jaippur
hepinizi öptüm ben cıkıyorum
iyi haftasonlarııııopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?