Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

günaydın batttttttttt

hoşgeldınn

geçmiş olsun canım
bebişe kocana ve kendıne i,i, bak tatlım

hoşbulduk ececim sende hoşgeldin nasılsın sağol canım sende kendine iyi bak..

GEÇMİŞ OLSUN CNM NEYİ VAR EŞİNİN,
KAÇ HAFTALIK OLDUN PEKİ :CüvCüv:

sağol yamacım dün balık tutmaya gitti babası ve dayısıyla sonra bizde gittik gittiğimizde
hiçrüzgar yoktu çok sıcaktı sonra akşama doğru rüzgarla beraber hava soğumaya başladı herhalde hava çarptı eşime boğazım çok ağrıyor diyor ve soğuk soğuk terliyo bişeyde yemiyo doktorada gitmem diyo inadı tuttu yine neyse canım kızım 3 gün ilerden gidiyo 17 hafta 4 günlük olduk...

saol cnm ıyıyım ben de çalışıyorum işte
maşallah baya olmuş bebiş büyümüş

saol cnm ıyıyım ben de çalışıyorum işte
maşallah baya olmuş bebiş büyümüş

evet teyzesi büyüdü baya ama çok inatçı olacak galiba randevumuzun olduğu gün çok
uğraştırdı doktor teyzesini bacakları açmadı bi türlü doktor karnıma vura vura zorla haraket ettirdi kocaman olmuş kızım inş biiki hafta sonraya tekmelerinide hissetmeye başlıcam..

inşallah canım sağlıklı sıhhatli büyüsün bebiş karnında :Saruboceq:

inşallah cnm hissedersin
sağlıkla gelsinler

Kızlar Ölen balıklar yerıne 2 japon daha aldık
bırı portakal bırı zeytın Çok gÜzeller bıtanede lepıstes kaldı bakalım bunlar ne kadar yaŞıcaklar

Kızlar Ölen balıklar yerİne 2 japon daha aldık
bİrİ portakal bİrİ zeytİn Çok gÜzeller bİtanede lepİstes kaldı bakalım bunlar ne kadar yaŞıcaklar

aaa çok sevindim cnm
allah bunlara uzun ömür versin:))

DAHA AÇILAMADIK ŞEKERM AZ BEKLE ÖĞLEDEN SONA NELER OLACAK BAKALIM sempatiksalakcinni

çok uykum geldi benim
yemek de çok kötü yine bugun((
işim de yok
ofiste yanlız olsam uyuyacağım vallaaa

yaaa tepemde bi kız var sürekli konusuyor offf bıktım artık yaaaaaaaaaa

Yemek yedık aĞırlaŞtık ececım sen napıyon
aklıma bı fıkır geldı bı gÜn hepberaber kızlar yoplanalım senın Şu herıfı bı gÜzel pataklayalım

Yemek yedİk aĞırlaŞtık ececİm sen napıyon
aklıma bİ fİkİr geldİ bİ gÜn hepberaber kızlar yoplanalım senİn Şu herİfİ bİ gÜzel pataklayalım

ayy afiyetb olsun cnm
ben yemedim yemek aclıktan agırlastım bendeee

slm kizlar nasilsiniz....bizde iyiyiz bebisimlee bat gecmis olsun canim ikinizede allah acil sifalar versinnn..
biz kocisle kusus bugunn beni cok uzuyorr sanki kendi hakli gibide bana tafra yapiyorr cokta tinnnnn...
robot nerde topigi terkmi etti goremiyorumm bayadirr
digerleri nasillarrr

HG CNM NEDEN ÜZÜYO SENİ KOCAN BAKİM KARNINDA MELEK OLDUĞUNU BİLMİYOMU SANKİ alsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…