günaydın batttttttttt
hoşgeldınn
geçmiş olsun canım
bebişe kocana ve kendıne i,i, bak tatlım
GEÇMİŞ OLSUN CNM NEYİ VAR EŞİNİN,
KAÇ HAFTALIK OLDUN PEKİ :CüvCüv:
hoşbulduk ececim sende hoşgeldin nasılsın sağol canım sende kendine iyi bak..
sağol yamacım dün balık tutmaya gitti babası ve dayısıyla sonra bizde gittik gittiğimizde
hiçrüzgar yoktu çok sıcaktı sonra akşama doğru rüzgarla beraber hava soğumaya başladı herhalde hava çarptı eşime boğazım çok ağrıyor diyor ve soğuk soğuk terliyo bişeyde yemiyo doktorada gitmem diyo inadı tuttu yine neyse canım kızım 3 gün ilerden gidiyo 17 hafta 4 günlük olduk...
saol cnm ıyıyım ben de çalışıyorum işte
maşallah baya olmuş bebiş büyümüş
evet teyzesi büyüdü baya ama çok inatçı olacak galiba randevumuzun olduğu gün çok
uğraştırdı doktor teyzesini bacakları açmadı bi türlü doktor karnıma vura vura zorla haraket ettirdi kocaman olmuş kızım inş biiki hafta sonraya tekmelerinide hissetmeye başlıcam..
evet teyzesi büyüdü baya ama çok inatçı olacak galiba randevumuzun olduğu gün çok
uğraştırdı doktor teyzesini bacakları açmadı bi türlü doktor karnıma vura vura zorla haraket ettirdi kocaman olmuş kızım inş biiki hafta sonraya tekmelerinide hissetmeye başlıcam..
Kızlar Ölen balıklar yerİne 2 japon daha aldık
bİrİ portakal bİrİ zeytİn Çok gÜzeller bİtanede lepİstes kaldı bakalım bunlar ne kadar yaŞıcaklar
aaa çok sevindim cnm
allah bunlara uzun ömür versin:))
:roflol: :roflol: :roflol: AMİNNNNN kaydirigubbakcemile3
ayyy bugun hiç gülemedi yaaa
herkeste bir uyuşukluk mu var ben mi öyle hissettimmm
DAHA AÇILAMADIK ŞEKERM AZ BEKLE ÖĞLEDEN SONA NELER OLACAK BAKALIM sempatiksalakcinni
çok uykum geldi benim
yemek de çok kötü yine bugun((
işim de yok
ofiste yanlız olsam uyuyacağım vallaaa
BENDE UYUSAMMI ACEP :jeyyar:
MÜDÜR KARŞIMDA AMA OLSUNNNNN kaydirigubbakcemile3
Yemek yedİk aĞırlaŞtık ececİm sen napıyon
aklıma bİ fİkİr geldİ bİ gÜn hepberaber kızlar yoplanalım senİn Şu herİfİ bİ gÜzel pataklayalım
slm kizlar nasilsiniz....bizde iyiyiz bebisimlee bat gecmis olsun canim ikinizede allah acil sifalar versinnn..
biz kocisle kusus bugunn beni cok uzuyorr sanki kendi hakli gibide bana tafra yapiyorr cokta tinnnnn...
robot nerde topigi terkmi etti goremiyorumm bayadirr
digerleri nasillarrr
HG CNM NEDEN ÜZÜYO SENİ KOCAN BAKİM KARNINDA MELEK OLDUĞUNU BİLMİYOMU SANKİ alsanaalsanasmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?