slm kızlar hannemcim allah yardımcın olsun canım ya benimde arkadaşımın 6.ayında ayakları elleri
aşırı şişmeye başladı doktor önceleri önemsemedi hamilelikte olur dedi en son kontrolunde çok şişmissin demiş zeynep kamile gönderdi hemen yatış yaptılar tansiyonuda hep yüksekti yatınca hastaneye düzene girdi 37 haftalıkkende doğum yaptı şimdi maşallah ikiside çok iyiler bendede var
şişlik aşırı değil ama ellerim sabahları çok uyuşuyor acıyo iğneler batıyo sanki bu cuma kontrolum var bakalım ne diyecek bana senin durumun daha farklı tabi ama ALLAHTAN umut kesilmez canım erken doğum olabilirmiş hakkında hayırlısı inşallah sapasağlam alırısn kızlarını kucağına dualarımız seninle...
ALLAH RAZI olsun canım benimewet dualarımız müşterek inşallah.yani ALLAH bilir ama 2-3 haftaya herşey netleşecek inşallah.hayırlısı.ALLAH seninde yardımcın olsın inşallah.ağırlaştın iyce uykusuzluk bi yandan kendimden yola çıkarak :)ne yapalım annelik işte buymuş:)
slm kizlar nasilsinizz...ben iyiyimm oglusum uyurken bi bakim dedim napiyosunuz.
Hannem canim insallah hersey istedigin gibi olur rabbim kalbindn gecenleri versin insallah.
Teolog canim insallah senide rabbim feraha cikartir uzme kendinii
bat yaman eceezgı;salıha nasilsiniz kizlar insallah hepiniz iyisinizdir.
Kizlar ya benim oglusum 3420 gr dogmustu hasteneden ciktiginda 3350 ye dusmustu simdi 3320 cikti bugun daha dogum kilosuna ulasmamis acaba normalmidir yaa...insan ister istemez kafaya takiyor bana emiyor sutumde yetmese aglardi ama masallah emdimide uyuyor cisinide sik sik yapiyor ama kakasini 2 gunde bir yapiyor emen cocuklarda normalmis ama kilo yonunden kafama takildi biraz
slm kizlar nasilsinizz...ben iyiyimm oglusum uyurken bi bakim dedim napiyosunuz.
HANNEM canim insallah hersey istedigin gibi olur rabbim kalbindn gecenleri versin insallah.
TEOLOG canim insallah senide rabbim feraha cikartir uzme kendinii
BAT YAMAN ECEEZGI;SALIHA nasilsiniz kizlar insallah hepiniz iyisinizdir.
kizlar ya benim oglusum 3420 gr dogmustu hasteneden ciktiginda 3350 ye dusmustu simdi 3320 cikti bugun daha dogum kilosuna ulasmamis acaba normalmidir yaa...insan ister istemez kafaya takiyor bana emiyor sutumde yetmese aglardi ama masallah emdimide uyuyor cisinide sik sik yapiyor ama kakasini 2 gunde bir yapiyor emen cocuklarda normalmis ama kilo yonunden kafama takildi biraz
hadi bakalim insllah iyi haberlerini aliriz merakla bekliyoruzcnm üzülme çok yeni daha bebişin alır zamanla kilo
bizde iyiz muhabbete devam
bugün regl günüm halen gelen yok bakalım nolcak
iyiyim meryemcim nasıl olayım işte sıcaklarla günü geçiriyorum bugün sırtım
çok ağrıyor başka bişey yok..
sende üzme kendini maşallah oğlunun kilosu gayet iyi şişlik vardıysa o inmiştir
zamanla toparlanır inşallah...
Selam kızlar bilmiyorumkismile
işten çıktım koştum eczaneye fortel erken gebelik testi sordum yoktu normal bi test aldım
çıktım başka eczaneye sorum onlardada yoktu :gitme:
sona beklediğim otobüs gelmeyince başka otobüse bndm inince başka eczaneye uğrayacaktım ordada komşuyla karşılaştık :sinifsinif: beraber geldik ve fortel alamadım
eve gelir gelmez yaptım ve kocaman bir negatif :gitme:
okadar dikkatli baktım k i sadece negatifti senağlama
SANIRIM ALLAH ALDIRMADI FORTELİ 20 TL BOŞA GİTMESİN DİYE ALAMADIM TESTİ YRN İÇİN SÜPRİZİMDE KALMADI :1no2:
UMUTLAR ERTELENDİ :a015:
regl olmadım daha ama umudum da yok malesef
Selam kızlar bilmiyorumkismile
işten çıktım koştum eczaneye fortel erken gebelik testi sordum yoktu normal bi test aldım
çıktım başka eczaneye sorum onlardada yoktu :gitme:
sona beklediğim otobüs gelmeyince başka otobüse bndm inince başka eczaneye uğrayacaktım ordada komşuyla karşılaştık :sinifsinif: beraber geldik ve fortel alamadım
eve gelir gelmez yaptım ve kocaman bir negatif :gitme:
okadar dikkatli baktım k i sadece negatifti senağlama
SANIRIM ALLAH ALDIRMADI FORTELİ 20 TL BOŞA GİTMESİN DİYE ALAMADIM TESTİ YRN İÇİN SÜPRİZİMDE KALMADI :1no2:
UMUTLAR ERTELENDİ :a015:
regl olmadım daha ama umudum da yok malesef
yamancım ya çok üzüldüm inanki ama dur bakalım regl olmamışsın ucuz testler bazen
yanıltabiliyo en kesin sonuç bence kan testi bide onu dene hemen ümidini yitirme
inş test bozuktur öyle ümid ediyorum...
teolog yaman cım o testler negatif çıktıysa tekrar denemek gerekiyor pozitif çıktıgı zaman güvenilirliği yüzde 99 oluyor negatif de yanıılma payı olabiliyor
hem üzülme ne olur benim kaç arkadaşım 3. Ayında 6. Ayında hamile kaldı
reglin kaç gün gecikti ki merak ettim
nasılsın ececim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?