• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

ooo süper haberler geliyo hadi bakalım:)allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah...

selam arkadaşım . testimin görüntüsünü attım hepinize. güzel haberler geliyor demişsin ama beni de mi içine kattın bilemedim:)

güzelim ya sabah da test yaptım o bariz tek çizgiydi. bu böyle çıkınca gece ümütlendik eşimle ir tuhaf olduk ama hala da regl olmadım .

ben pko luyum . bu ay hiçbir şey de kullanmadık sadece gününde birlkte olduk.
ne diyorsunuz hangi testin sonucu yanlış????

deryacım ne diyeceğimi bilmiyorum bence en sağlıklısı kan testi istersen bi sağlık kuruluşunda ya kan yada idrar testi yaptır aklında soru işareti kalmasın

Cnm benım umarım bebeĞınız mrb demıŞtır sıze ama bıde Şu var ılk 5-10 dk sona Çıkan sonuÇları dıkkate almayın dıyolar
uumudunu kırmak ıstemem ama bı kan tesıtı yaptır bence kaÇ gÜn geÇtıı

Cnm benİm umarım bebeĞİnİz mrb demİŞtİr sİze ama bİde Şu var İlk 5-10 dk sona Çıkan sonuÇları dİkkate almayın dİyolar
uumudunu kırmak İstemem ama bİ kan tesİtİ yaptır bence kaÇ gÜn geÇtİİ

9 - 13 arası olmam gerekiyordu saırım . ama olmadım . doğru söylüyorsun . sabahkinde de negatif çıktığına göre bu ayda keyfine yaptık demekki :)
bakalım çalışma diyoruz keyfine çıkıyo ..bir gün olcak inşallah :)

selam arkadaşım . testimin görüntüsünü attım hepinize. güzel haberler geliyor demişsin ama beni de mi içine kattın bilemedim:)

güzelim ya sabah da test yaptım o bariz tek çizgiydi. bu böyle çıkınca gece ümütlendik eşimle ir tuhaf olduk ama hala da regl olmadım .

ben pko luyum . bu ay hiçbir şey de kullanmadık sadece gününde birlkte olduk.
ne diyorsunuz hangi testin sonucu yanlış????

slm canim normalde gunun gecmis olmasi lazimmm ve teste cikar tekrar bi test dene istersenn hamile olabilirsinnn ama ayri bi marka testle yine denemeni tavsiye ederimmm

mrb kızlar görüşmeyeli nasılsınız aramıza yeni arkadaşlar katılmış onlarada hoşgeldiniz diyorum...

ay derya koptum ya keyfine yaptık lafınakaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:

kızlar çok saolun fikir ve önerileriniz için...walla napcam ben de şaşırdım. kesin hamile değilim farlutala başlamam gerek ama güvenemiyorum hamilelik varsa farlutal düşük tehlikesi yaratabilir. bu ara işlerim de dehşet yoğun gün içinde çıkmam imkansız ayarlayıp gitcemdoktora:)
güzelim keyfine yaptık dememe gülmüşün ya ama öyle walla :) tutturana kadar çalışmalar keyfine zevkine :)

hadi ben kaçar :) işim gücüm vaaaaaaaaaaaaaaar ;) anladınızzzz

hadi hayırlısı bakalım
umarım 9 ay gelmez
adet düzenin nasıl normalde gecikme olurmuydu

günaydın canım,
benim normalde hiç gecikmem olmazdı 28 günde bir olurdu hiç aksamazdı....hayırlısı olsun bakalım bugün doktorumu arayacam bakalım onun önerisi ne olacak

günaydın canım,
benim normalde hiç gecikmem olmazdı 28 günde bir olurdu hiç aksamazdı....hayırlısı olsun bakalım bugün doktorumu arayacam bakalım onun önerisi ne olacak

ee cnm bi test al eczanelden
dene bakalım hem eşine de süpriz olur

valla canım ben de heyecanlanıyorm ama her türlü ihtimali de düşünerek sakin kalmaya çalışıyorum sonradan çok üzülmiyim diyea.s
ama eşim tam bir bebek delisi Allah eğer bize bu sevinci nasip ederse çıldırır artık çıldırırrkaydirigubbakcemile2
herkese hayırlı sağlıklı evlatlar diliyorum tekrar:Saruboceq:

allah hayırlı zaman da herkese anne olmak nasip etsin inşallah
çok merak ettim bende test yapsana cnm yaa

kızlar selam güzel bir gün diliyorum hepinize.

ben sabah heycan yaptım yine ve ilk idrar ile test yaptım ..ve yine kocaman bir NEGATıF...
artık aynı sonuca o kadar alıştım ki ilk defa bu kez umursamadım alamadım bile....
yaptım ve bıraktım çıktım .

bakalım hala da adet olmadım . hesaplayıcılarda 8-10 arası adet olmam gerek diyor ama ???
22 eylül - 13 ekim - 13 kasım

muhtemelen 10 - 13 arası adet olmam gerekiyordu sanıyorum ama olmadım hala . beklicem biraz daha sonra giderim doktoruma. o hep 10 güngeçsin test yap öyle gel diyor.
bekliyelim bakalımvardır bir hikmeti belki . korkum bebek deilde kist olması . tam kurtuldum derken tekrar kiste dönüşmesin .

kızlar selam güzel bir gün diliyorum hepinize.

Ben sabah heycan yaptım yine ve ilk idrar ile test yaptım ..ve yine kocaman bir negatif...
Artık aynı sonuca o kadar alıştım ki ilk defa bu kez umursamadım alamadım bile....
Yaptım ve bıraktım çıktım .

Bakalım hala da adet olmadım . Hesaplayıcılarda 8-10 arası adet olmam gerek diyor ama ???
22 eylül - 13 ekim - 13 kasım

muhtemelen 10 - 13 arası adet olmam gerekiyordu sanıyorum ama olmadım hala . Beklicem biraz daha sonra giderim doktoruma. O hep 10 güngeçsin test yap öyle gel diyor.
Bekliyelim bakalımvardır bir hikmeti belki . Korkum bebek deilde kist olması . Tam kurtuldum derken tekrar kiste dönüşmesin .

cnm inanırmısın bu ay tam 10 gün gecikti regl artık kesin hamileyim diyodum halbıki korunuyoduk biz
o zaman biraz daha bekle cnm yada kan testi yaptır
idrar yanıltıcı olabiliyor

ya kızlar doktor bebek yapıcaz diye düşünmeden birlikte olun dedi..anacım onu yapacaz ama ben o fikri kafamdan atamıyorumkii...

CNM ÇOK HAKLI DR SİZ BEBEK İÇİN SEVİŞİYONUZ ONDANDIR
BEYNİMİZ ÖYLE DİZAYN EDİLMİŞ Kİ HERŞEYİ ALGILIYOR
BENCEDE SEVİŞMEK İÇİN İLİŞKİYE GİRİN ŞİMDİ ÇOK BİLMİŞLİK YAPMA DİYECEKSİN HENÜZ BEBEK YAPMIYORUZ AMA BENDE ÖYLE DÜŞÜNÜYORUM YANİ BEBEK İÇİN İLİŞKİYE GİRMEYİN.
GERÇİ BU NASIL MÜMKÜN OLUR BİLEMEM :gitme:
BU AY KAFANI BAŞKA ŞEYLERE VER MESELA ÖRGÜ ÖR YADA Bİ EL İŞİ UĞRAŞ BUL KENDİNE

of kızlar doktoruma yetişemedim çok yoğundu konuşamadım:gitme:cepini de açmaz o şimdi belki akşam bi daha denerim...
yaa hala adetimden gelen giden yok , yarın da aynı şekilde devam ederse test yapmayı düşünüyorum,
ya da cumaya kadar bekleyip cuma günü kan testi mi yaptırsam ne dersinizCADIARZU

acaip gaz sancım var bağırsak düzenim de bozuldu....ne oluyo bana böyle anlamıyorum Allah hayır etsin ne diyim

Back
X