• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

Kkkkkkkkkıııııııııııııızzzzzzzzzzzlllllllaaaaaar yaaaaaaa topİĞİn baŞında lİste yapılmıŞ bİzde yapsak ya devam ettİrsek geleneĞİ hem kİm hamİle kİm deĞİl kİmolacak olmayacak anlarız fİkİrlenİzİ beklİyorum.....

CNM NABER VARMI Bİ GELİŞME UMARIM :CüvCüv: :ecrin_bebek: BUNLAR VARDIR

CNM NABER VARMI Bİ GELİŞME UMARIM :CüvCüv: :ecrin_bebek: BUNLAR VARDIR

günaydın cnm iyi sayılır midem bulanıyo karnım ağrıyo adet olacakmışım gibi hissediyorum ama hala gelen giden yok inşallah kırmızıları görmem dua et ne olur benim için....

bu arada yeni gelen arkadaşlarada hoşgeldiniz diyorum umarım en kısa zamanda gelir meleğiniz çok bekletmez sizi.....

hannem'jaya'umutluyuz'burcu'dumtumt'meryem nerelerdesin yaaaa özlettiniz kendinizi unuttunuzmu bizi hamile kalınca yalnız bırakmayın butopiği bizleri hadi kızlar toplaşın topikte dertleşelim yahuuuuzemuszemus

günaydın cnm iyi sayılır midem bulanıyo karnım ağrıyo adet olacakmışım gibi hissediyorum ama hala gelen giden yok inşallah kırmızıları görmem dua et ne olur benim için....

Bu arada yeni gelen arkadaşlarada hoşgeldiniz diyorum umarım en kısa zamanda gelir meleğiniz çok bekletmez sizi.....

Hannem'jaya'umutluyuz'burcu'dumtumt'meryem nerelerdesin yaaaa özlettiniz kendinizi unuttunuzmu bizi hamile kalınca yalnız bırakmayın butopiği bizleri hadi kızlar toplaşın topikte dertleşelim yahuuuuzemuszemus

cnm ya inşallah hayırlısıyla rabbim sanada verir meleğini tez zamanda
ilkinin düşük nedeni neydi cnm
rabbim herkese istediğini versin hyırlısıyla

cnm ya inşallah hayırlısıyla rabbim sanada verir meleğini tez zamanda
ilkinin düşük nedeni neydi cnm
rabbim herkese istediğini versin hyırlısıyla

amin canım benin inşallah ya RABBİM HERKESİN GÖNLÜNE versin tüm bebek isteyen herkesin kucaklarını doldursun en kısa zamanda....
yamancım ilk bebeğimin düşük nedenini doktorum sağlıksız bi gebelikmiş dedi ama ben geçen yaz gittiğimiz tatil yerinde düştüm ona bağlıyorum düşmeden bir önce hamile olduğumu öğrenmiştim sen ne zaman başlıyorsun geçmiş yazıları okuyorum topikteki kurbandan sonra başlayacağım demişsin başlamadınmı hala...delikafadulden

amin canım benin inşallah ya RABBİM HERKESİN GÖNLÜNE versin tüm bebek isteyen herkesin kucaklarını doldursun en kısa zamanda....
yamancım ilk bebeğimin düşük nedenini doktorum sağlıksız bi gebelikmiş dedi ama ben geçen yaz gittiğimiz tatil yerinde düştüm ona bağlıyorum düşmeden bir önce hamile olduğumu öğrenmiştim sen ne zaman başlıyorsun geçmiş yazıları okuyorum topikteki kurbandan sonra başlayacağım demişsin başlamadınmı hala...delikafadulden

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 GÖZÜNDEN KAÇMAMIŞ
AMA BŞLAMADIK HALA CNM
BU 10 GÜN GCİKMEDE EŞİM HEVESLENMİŞ DENEYELİM DEDİ AMA DAHA DENEMEDİK BEN BİRAZ DAHA DURALIM DİYORUM CNM YA
NORMALDE REGL KAÇ GÜNDE BİR OLUYOSUN

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 GÖZÜNDEN KAÇMAMIŞ
AMA BŞLAMADIK HALA CNM
BU 10 GÜN GCİKMEDE EŞİM HEVESLENMİŞ DENEYELİM DEDİ AMA DAHA DENEMEDİK BEN BİRAZ DAHA DURALIM DİYORUM CNM YA
NORMALDE REGL KAÇ GÜNDE BİR OLUYOSUN

yamancım bişey söyliyimmi keşke senin yaşında olsamda anne olsam tamam çocuk bakmada bazı zorluklar ama düşünsene çocuğun büyüdükçe sende onla büyüyeceksin onunla arkadaş gibi olacaksın dışardan görenler çocuğuna soracak bu senin ablanmı diye ne güzel vay be ne hayal kurdum amaaaaa dimi neyse cnm yinede takdir senin kara senin canım benim çok düzensiz oluyor adetim en son düşükten sonra bir kez oldum 23 ekim ondan sonra 2 ay olmadım 2 aydan sonra 25 kasımda oldum sonra denemelere başladık bekliyorum ama adet düzensizliği olduğu için kimbilir ne zaman göreceğim kırmızıları yada bebiş olduğunu sen kaçgünde bi regl oluyorsun cnm...

yyyyyyyyyyyyyyyaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnn nereye gittiiiin cnm ya ne güzel konuşuyoduk..

kızlar ya ben çok kötüyüm midem birden çok kötü bulanmaya başladı başımda dönüyo ellerim titriyo ne oluyo bana ya neyse ben yatayım azcık inşallah geçer ya:bbo:

yyyyyyyyyyyyyyyaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnn nereye gittiiiin cnm ya ne güzel konuşuyoduk..

slm canimm sirf sana bakmak icin girdim nasil durumlar diyee ama okudum insallahhhh hamilesinnn bu mubarekk cuma gununde senin icin duaciyimmm canimm...bizimm 6.haftamiy oluyor hemen hemen 5arti 4 bugunn allah iteyen herkeze versinn musafirim gelecek bugun pek giremem artikk yatili 3 gun bendelerr hepiniziii optumm burcuburcudami hamileee ondanda haberim yok hiccc

canim ovulasyon testi= yumurtlamayi gosteren testler..birlikte olmadan once yumurtlama testi yapip gunu ogrenip ona gore birlikte oluyorsun...calismalar bittikten sonra bazilari tekrar yumurtlama testini yapiyor eger positif gosterirse hamileymissin...

slmm ovilasyon testinde negetifse uzulmene gerekk yokk bence cunki bende ovilasyon testinle hamile kaldim gecen ayy belirli gunleri yakaladmmm....hamile oldugumu ogrenmeden once yapmistimm ovilasyon testinden negatiftii yanii onlar hamileligi gostermiyorrr

cnm ya kıyamam çok haklısın da
iş güç arada kaçak giriyorum
senin yaşın kaç bu arada cnm ya sanki yaşlı gibi yazmışsın
inşallah tez zamanda gelir bebeğin hatta göbüşündedir
yazdığın belirtilerden kan şekeri düşmüş o anlaşılıyo ya yemek ye
yada şekerli bişeyler ye cnm

slm canimm sirf sana bakmak icin girdim nasil durumlar diyee ama okudum insallahhhh hamilesinnn bu mubarekk cuma gununde senin icin duaciyimmm canimm...bizimm 6.haftamiy oluyor hemen hemen 5arti 4 bugunn allah iteyen herkeze versinn musafirim gelecek bugun pek giremem artikk yatili 3 gun bendelerr hepiniziii optumm burcuburcudami hamileee ondanda haberim yok hiccc

ayyy canım ya çok mutlu oldum gerçekten beni düşündüğüne durumlar iyi gibi bugün adet olmam gerekiyo ama olmadım belirtiler var mide bulantısı kasık ağrısı ve batması karın ağrısı ama gelen giden yok benim mide adet düzensizliğim var test yapmak istiyorum ama 1 hafta sonra o zamana kadar durumum belli olur bi öğrensem hamile olduğumu size ve topiğe yazıcam bağıra bağıra hamileyim diye iyiki varsınız ya insanın tanımadığı insanlarla güzel diyologlar içide dertleşmesi hepiniziçok seviyorum eee neyse bebişimiz nasıl annesini üzmüyordur inşallah arada uğra özletme kendini olurmu kendinide çok yorma misafir gelecek diye artık sen iki canlısın dikkat et kendine olurmu meryemcim öpüyorum...

cnm ya kıyamam çok haklısın da
iş güç arada kaçak giriyorum
senin yaşın kaç bu arada cnm ya sanki yaşlı gibi yazmışsın
inşallah tez zamanda gelir bebeğin hatta göbüşündedir
yazdığın belirtilerden kan şekeri düşmüş o anlaşılıyo ya yemek ye
yada şekerli bişeyler ye cnm

anlıyorum yamancım sen bana bakma cnm işin daha önmeli tabi fırça yemeni istemem ben evde çok sıkılıyorumda sizlerle konuşmak iyi geliyo ama diğer kızlar girmiyo artık pek bizi terkettilermi ne sende olmasan iyice patlardım şimdi daha iyiceyim evet kan şekerim düştü galiba yemeyi yiyince biraz uzandım iyi geldi cnm yaşım aslında çok değil 26 yaşındayım ekimin 18de 27ye girdim sen benden 3 yaş küçüksün ama konuşmalarında anladığım kadarıyla yaşından olgun görünüyosun ve sen ve diğer arkadaşlar çok ama çok iyisiniz iyiki bu topiğe takılmışım yoksa sizlerle tanışma fırsatım olmayacaktı iyiki varsınız ben iyice duygusala bağladım ağlamak geliyo içimden insan görmediği kişileri bu kadar severmi ya sevinizle seviniyor hüznünle hüzünleniyorum....:utangac:

anlıyorum yamancım sen bana bakma cnm işin daha önmeli tabi fırça yemeni istemem ben evde çok sıkılıyorumda sizlerle konuşmak iyi geliyo ama diğer kızlar girmiyo artık pek bizi terkettilermi ne sende olmasan iyice patlardım şimdi daha iyiceyim evet kan şekerim düştü galiba yemeyi yiyince biraz uzandım iyi geldi cnm yaşım aslında çok değil 26 yaşındayım ekimin 18de 27ye girdim sen benden 3 yaş küçüksün ama konuşmalarında anladığım kadarıyla yaşından olgun görünüyosun ve sen ve diğer arkadaşlar çok ama çok iyisiniz iyiki bu topiğe takılmışım yoksa sizlerle tanışma fırsatım olmayacaktı iyiki varsınız ben iyice duygusala bağladım ağlamak geliyo içimden insan görmediği kişileri bu kadar severmi ya sevinizle seviniyor hüznünle hüzünleniyorum....:utangac:

cnm benim sende çok iyisin samimiyetin yeter inanki
bende nisanda 24 olucam inşallah eşim 26 yaşında
evlenelide daha 1,5 yıl oluyo o yüzden bi yanım bekleyelim diyo
bi yanımda hemen olsun istiyoama allah her isteyene versin inşallah
yaşımdan kat kat olgun olduğumda kesin inanki yaşadıkları insanı olgunlaştırıyor.
Ee sen neler yapıyosun

cnm benim sende çok iyisin samimiyetin yeter inanki
bende nisanda 24 olucam inşallah eşim 26 yaşında
evlenelide daha 1,5 yıl oluyo o yüzden bi yanım bekleyelim diyo
bi yanımda hemen olsun istiyoama allah her isteyene versin inşallah
yaşımdan kat kat olgun olduğumda kesin inanki yaşadıkları insanı olgunlaştırıyor.
Ee sen neler yapıyosun

teşekkür ederim cnm samimiyetimi sizlere hissettirebildiysem ne mutlu bana benimde ocağın 5inde 1.5 yıl olacak cnm ben evlendikten yedi ay sonra istemeye başladım ama eşim yanaşmadı baya bi süre düşük yaptıktan sonra görsen bende hevesli 3 ayı zor geçirdi senin çekindiğin birşeymi var canım korkuyomusun yoksa gerçi biraz daha hayatı yaşamak en doğal hakkın ama ya senin istediğin zaman bebeğin gelmezse insan bunu düşününce duruyo aklı ben ne yapayım canım akşama kadar evde sıkıntıdan patlıyorum kayınvalideme gidiyorum arada görümcem kaynanam güzel vakit geçiriyoruz ben gelinleriyim senin varmı eltin cnm..opuyorumnanaktan

teşekkür ederim cnm samimiyetimi sizlere hissettirebildiysem ne mutlu bana benimde ocağın 5inde 1.5 yıl olacak cnm ben evlendikten yedi ay sonra istemeye başladım ama eşim yanaşmadı baya bi süre düşük yaptıktan sonra görsen bende hevesli 3 ayı zor geçirdi senin çekindiğin birşeymi var canım korkuyomusun yoksa gerçi biraz daha hayatı yaşamak en doğal hakkın ama ya senin istediğin zaman bebeğin gelmezse insan bunu düşününce duruyo aklı ben ne yapayım canım akşama kadar evde sıkıntıdan patlıyorum kayınvalideme gidiyorum arada görümcem kaynanam güzel vakit geçiriyoruz ben gelinleriyim senin varmı eltin cnm..opuyorumnanaktan

BEN İLK GELİNİM VNM HENÜZ ELTİM YOK
İLERDE OLUCAK GÖRÜMCEM YOK
SİZDE YENİ EVLİ SAYILIRSINIZ
BENİMDE EN BÜYÜK KORKDUM YA İSTEDİĞİM ZAMAN OLMAZSA :1shok:

BEN İLK GELİNİM VNM HENÜZ ELTİM YOK
İLERDE OLUCAK GÖRÜMCEM YOK
SİZDE YENİ EVLİ SAYILIRSINIZ
BENİMDE EN BÜYÜK KORKDUM YA İSTEDİĞİM ZAMAN OLMAZSA :1shok:

ben tek gelinim diyecektim cnm teki yazmamışım evet yeniyiz bizde ama görümcem yiğen kaynanam ve kayınpederim torun istiyolar bizde istiyoryz bakalım hayırlısı cnm hadi sende başla çalışmalara bak kocanda istiyormuş gencecik güzel bi anne olursun öncelikle hayırlısı sonra hayırlı bi evlat nasip etsin allahım önce sana ve tüm isteyenlere sonrada bana duyarsam haberini kendiminmiş gibi çok sevinicem gerçekten...:emir_bebek:

yamancım şu listeyi başlatalımmı biz ne dersin..

ben tek gelinim diyecektim cnm teki yazmamışım evet yeniyiz bizde ama görümcem yiğen kaynanam ve kayınpederim torun istiyolar bizde istiyoryz bakalım hayırlısı cnm hadi sende başla çalışmalara bak kocanda istiyormuş gencecik güzel bi anne olursun öncelikle hayırlısı sonra hayırlı bi evlat nasip etsin allahım önce sana ve tüm isteyenlere sonrada bana duyarsam haberini kendiminmiş gibi çok sevinicem gerçekten...:emir_bebek:

Yamancım şu listeyi başlatalımmı biz ne dersin..

ya aslında bi engel yok olmaması için ama ne biliyim çocuk bakımı gerçekten çok zor
yeğenim var 3,5 yaşında ondan biliyorum yoksa çoook istiyorum neden olmasınki bayılırım çocuklara
ama sorumluluk ve zorluğu korkutuyo beni ya olmazsa fikri de düşündürüyo
umarım istediğimizde hemen olur...

Lısteyı sen yap ıstersen cnm ama ben zaten ıŞ gÜÇ vakıt bulup Öncekı sayfaları ınceleyıp yapacak vaktı zor bulurum
sen bı gÖz at ıstersen

ya aslında bi engel yok olmaması için ama ne biliyim çocuk bakımı gerçekten çok zor
yeğenim var 3,5 yaşında ondan biliyorum yoksa çoook istiyorum neden olmasınki bayılırım çocuklara
ama sorumluluk ve zorluğu korkutuyo beni ya olmazsa fikri de düşündürüyo
umarım istediğimizde hemen olur...

canım benim o korku hepimizde var inan benimde senden aşağı kalır yanım yok yani ama o küçücük şeyikucağına alınca bütün çektiğin sıkıntılara değer benimde iki tane çok tatlı yiğenim var erkek olan yiğenim öyle tatlıki profilimde var bak bi sende çok seveceksin reklamlardakiçocuklara benzetiyorum ben kız olanı yurdışında onu pek göremiyorum ama oda tam bi cimcime neyse listeyiyapalım ama bu yazıları nasıl renklendiriyoruz cnm ya ben beceremiyorumda...

Back
X