• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

herkese selamlar.. Sizleri çok kıskanıyorum valla. Ben de anne olmaya karar verdim.. Haftaya kadın doğumcuya gidicem.. Hamilelik öncesi testleri yaptırıcam.. Inşallah kısmetse ben de anne olmak istiyorummm...

Sevgilerimle..

kıskanıcak bişey yokki cnm
henüz hamile olmayanlarda var ben mesela
allah sanada versin hayırlısıyla

kızlarrrrrr

KIRMIZIYI GÖRDÜM..... ayy şimdi wc den geliyorum bişey oluyor yaa dedim bir baktımki daha çamaşıra düşmeden havada yakaladım:)

ohh be bitti sıkıntı ...şimdi 5 gün sayıcam ve klomene başlıcam :) oleyyyyy şimdi özel gün saymaya başlıcaz hadi bakalım ....

kızlarrrrrr

kırmızıyı gördüm..... Ayy şimdi wc den geliyorum bişey oluyor yaa dedim bir baktımki daha çamaşıra düşmeden havada yakaladım:)

ohh be bitti sıkıntı ...şimdi 5 gün sayıcam ve klomene başlıcam :) oleyyyyy şimdi özel gün saymaya başlıcaz hadi bakalım ....

aman ii bari kesin ne olduğu belli oldu
hadi bakalım bidahaki aya inşallahhh hayırlısıylaaaa

cnm ya çok meraktayım bende
umarım vardır
olmasada çok üzme emi kendini kısmet hareşey
istersen bi kan testi yaptır
kaç gün geçti tam olarak

canım sağol ya beni düşündüğün için tanımadığın insanlar tarafından sevilmek ne güzel bi duygu ya tabi ben beni merak etmenden beni sevmiş olabileceğini çıkarıyorum umarım yanılmıyorumdur neyse canım bende çok meraktayım sorma ama adet düzensizliğimin olamsı belimi büküyor adetim geçikmesi en uzun 20 gün sürüyo bazen düşün halimi yani tam dolu dolu 3 gün oldu canım ama yeni yılda test alıp yapıcam ve sizlerle paylaşıcam iyi kötü ne çıkarsa inşallah:ecrin_bebek: vardır canım dua et emii.:Saruboceq:

kızlarrrrrr

KIRMIZIYI GÖRDÜM..... ayy şimdi wc den geliyorum bişey oluyor yaa dedim bir baktımki daha çamaşıra düşmeden havada yakaladım:)

ohh be bitti sıkıntı ...şimdi 5 gün sayıcam ve klomene başlıcam :) oleyyyyy şimdi özel gün saymaya başlıcaz hadi bakalım ....[/QUOTE

kırmızıları görmene üzüldüm canım ama seninde buna üzülmemene sevindim hadi bakalım kolay gelsin umarım yeni yılın ilk güzel haberlerini senden alırız.kaydirigubbakcemile3

canım sağol ya beni düşündüğün için tanımadığın insanlar tarafından sevilmek ne güzel bi duygu ya tabi ben beni merak etmenden beni sevmiş olabileceğini çıkarıyorum umarım yanılmıyorumdur neyse canım bende çok meraktayım sorma ama adet düzensizliğimin olamsı belimi büküyor adetim geçikmesi en uzun 20 gün sürüyo bazen düşün halimi yani tam dolu dolu 3 gün oldu canım ama yeni yılda test alıp yapıcam ve sizlerle paylaşıcam iyi kötü ne çıkarsa inşallah:ecrin_bebek: Vardır canım dua et emii.:saruboceq:

seviliyoz hakkaten kısss
görmek şart değilki
paylaşımda bulunuyoz ne güzel işteee
hadi hayırlısı bakalım umarım vardır meleğin ve yılbaşı süprizi yaparr

seviliyoz hakkaten kısss
görmek şart değilki
paylaşımda bulunuyoz ne güzel işteee
hadi hayırlısı bakalım umarım vardır meleğin ve yılbaşı süprizi yaparr

yamancım sana bişey söylicem biraz önce bişey yaptım önceki sayfalarda okuduğum bi yazı vardı idrarın içine karbonat atıp karbonat köpürürse hamilelik varmış dibe çökerse yokmuş bende az önce yaptım dayanamadım malesef dibe çöktü ama umudumu kaybetmedim daha sol kasığımda ağrı var sanki bebek varda tekme atıyomuş gibi ve şişkinlik hissivar bide göğüslerim hafif acıyo psikolojikmidir nedir ya belirsizlik çok zor ya insanı çıldırtıyor....delikafadulden

yamancım sana bişey söylicem biraz önce bişey yaptım önceki sayfalarda okuduğum bi yazı vardı idrarın içine karbonat atıp karbonat köpürürse hamilelik varmış dibe çökerse yokmuş bende az önce yaptım dayanamadım malesef dibe çöktü ama umudumu kaybetmedim daha sol kasığımda ağrı var sanki bebek varda tekme atıyomuş gibi ve şişkinlik hissivar bide göğüslerim hafif acıyo psikolojikmidir nedir ya belirsizlik çok zor ya insanı çıldırtıyor....delikafadulden

cnm benim ya
o yazıları okuma daha çöok karışcak aklın
umarım vardır demekten başka bişey gelmiyor limden

Hepinize merhaba arkadaşlar,
konuya hakim olayım ve sizler hakkında bilgi sahibi olayım diye yaklaşık son 50 sayfayı okudum:1rolleyes:
Siz beni tanımasanızda ben hepinizde kendimden bir parça buldum kendime yakın hissettim...Şubat ayında 3 yıllık evli olacağım. artık çevre baskısından bunalarak ve biraz da yaş çok geçmeden olsun artık diyerek ocak ayında çalışmalara başlayacağız. ama benim de buradaki pek çok arkadaşım gibi adet düzensizliği sorunum var. O yüzden ben de istemeye başladığımız zaman hemen olamayacağını biliyorum.Allah hepimizin gönlüne göre verir umarım...

slmm canimmm kiz bi test yapta sende rahatla bizde valla yarinn 4 gun olucakk yeni yila var daha,bak bende psikolojiktir felan diye dusunuyordum ama insanin vucudu belli ediyorr yaaa.bi test yapp oyle yada boyle zaten test yapincann bari kafan rahatlar..o karbonat testine benzer bende yapiyodumm hep dibe cokuyorduu uzuluyordumm oyle oluncaa yanii dogru degil onlarr bi test yapta bizde sende rahatla canimmm yaaa valla merakk ediyorumm seniii..ama insallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhh hamissinnnnnnnnnnnnnnnn duaciyimm canimmm optukkk teyzesiii bebisimlee

konuya hakim olayım ve sizler hakkında bilgi sahibi olayım diye yaklaşık son 50 sayfayı okudum:1rolleyes:
Siz beni tanımasanızda ben hepinizde kendimden bir parça buldum kendime yakın hissettim...Şubat ayında 3 yıllık evli olacağım. artık çevre baskısından bunalarak ve biraz da yaş çok geçmeden olsun artık diyerek ocak ayında çalışmalara başlayacağız. ama benim de buradaki pek çok arkadaşım gibi adet düzensizliği sorunum var. O yüzden ben de istemeye başladığımız zaman hemen olamayacağını biliyorum.Allah hepimizin gönlüne göre verir umarım...

slm canimm hosgeldin aramizaa adet duzensizligii olan bi arkadasim gecen ay hamile kaldi ama once adet duzenleyici ilac kullandii ben almanyada yasiyorumm ama bu turkiyedede varmis bitkisel bi ilacmiss adet duzenlenmesi icinn 3 ayda duzene sokar demisti ona doktoru kullanmaya basladigi ilk aydan hamile kaldi.oncelikle bi doktora gitmeni ve herseyinle bi kontrol olmani tavsiye ederim ve doktorunada bu benim soyledigimi bi sorarsan belki sana tedavin icin yazar insallah en kisa zamandada olur kafana fazla takma streste yapmamaya caliss oldumu canimmmzemuszemus

cnm ya hayırlı olsun düşünceniz umarım çok bekletmez meleğiniz

kızlarrrrrr

ohh be bitti sıkıntı ...şimdi 5 gün sayıcam ve klomene başlıcam :) oleyyyyy şimdi özel gün saymaya başlıcaz hadi bakalım ....[/QUOTE

kırmızıları görmene üzüldüm canım ama seninde buna üzülmemene sevindim hadi bakalım kolay gelsin umarım yeni yılın ilk güzel haberlerini senden alırız.kaydirigubbakcemile3

canım çok teşekkür ederim . benimle paylaşımına... ve güzel dileklerine :)
walla bugünü 1. gün olarak ilan ediyorum. 12. ve 18 günler arası kocişimin doğum gününe denk geliyor. eğer yumoş beni üzmez ve güzel bir yumoş olursa ve döllenmeye müsade ederseeee babişinin doğum gününde oluşup ; anne ve babaişinin 2. evlilik yıl dönümlerinde de dünyaya gelebilir :)
o nedenle bende yılın ilk hamiş haberini sizlere vermeyi çok çok istiyorum .
bakalım hayırlısı ?
:emir_bebek: :ecrin_bebek: :emir_bebek: :hulya: kaydirigubbakcemile2

gunaydın kızlar. bat canım oyle seylerle ugrasacagına al eczaneden bır tane test. yap da ıcın rahatlasın. hem benım oglum nerdeyse 6 aylık oldu daha tekme atmıyor. sımdıden ne tekmesı Allah askına. bu kadar stres yapma canım

günaydın arkadaşlar....
bugn adetimin 12.günü ve ben yumurtlama testine başlıyorum hayırlısıyla:kedi:
Allah herkesin gönlüne göre sağlıkla versin:Saruboceq:

Back
X