gunaydın kızlarrrrr
hepınızı cooooook sevıyorum dıyerek baslamak ıstıyorum. ıyıkı varsınız yaa. deryacım, batcım,umutluyuzcum,meryemcım, yamancım ... hepınıze cok tesekkur ederım. o kıza da cok uzuldum. benım kayınvalıdem kafasına esınce dengesızlesıyor. ama benım basımdan atmak gıbı bır sansım yok cunku aynı evde yasıyoruz ve esım hayatta ayrı eve cıkmaz. ama yıne de dogumdan sonra ılk ısım ev taksıtıne gırmek o yuzden de ıse devam etmem lazım.
umutluyuz canım senı cok ıyı anlıyoırum. eltımle kaynım bızden yasca kucuk olmalarına ragmen ayrı evlerınde oturuyorlar. anası babası yan tarafımızdakı gecekonduyu verdıler. ama eltımın benım bır goz odamda bıle gozu kaldı. cekemedı. neler neler. bız de evlendıgımızden berı kaynanamların bana verdıgı tek sey 1 tane nevresım takımı. oda paketsızdı. anneme soz verdıklerı bılezıgı bıle takmadılar. hakkımı o konuda asla helal etmıcem zaten , esıme de soyledım
bat canım ınsallah bu ay tutturacaksın bebısı. gelısmelere cok sevındım. yaman senın de gozun aydınmı desem. yaa artık sen de hamıle kalmak ıstıyorum desennnn nasıl olur?? meryem kac haftalık oldu bebıs. ınsan ellerını ayaklarını gorunce garıp oluyor gercekten.
burcu yaa senden de ıyı haber alırız ınsallah canım
bu arada yamancım espırıler guzeldı. sabah sahab guldurdun benı. Allah da senı guldursun ınsallah. hepınızııııııııı.
gunaydinn canimm ha soyle birazz mutluu gorelimm seniii..senii saun anliya biliroumda insann bi sorunu oldugund a istesede mutluu olmamiyorrr.amam bebislerimiy hissediyorlarr insallah canimm herseyy iyii olur seninn adinaa.teyzesii bebisimm 9 haftalikk olduuu cokk guzell bi duyguu onun orada kimildadigini hareket ettigini gormekkk.doktorda az kalsinn agliyordummm .optukk senindee bebismin abisinidee