• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

slm kızlarrr...uzun aradan sonra artık aktif olarak katılabileceğim aranıza..kocayı ikna ettim bu akşamdan itibaren biz de başlıyoruz çalışmalara. bu ayki yumurtlamayı kaçırmış olabilirim ama bakalım artık kısmettttttttt

hadi hayılısı olsun cnm inş ilk denemede hamiş kalırsın...

hadi hayılısı olsun cnm inş ilk denemede hamiş kalırsın...

inş canım bebelerimiz kardeş olur hep aynı zamanda oluverirler:ecrin_bebek: ama benim hipotiroid falan var hemen olabileceğini düşünmüyorum.ovülasyon kiti sipariş edeceğim bidahaki ay için

inş canım bebelerimiz kardeş olur hep aynı zamanda oluverirler:ecrin_bebek: ama benim hipotiroid falan var hemen olabileceğini düşünmüyorum.ovülasyon kiti sipariş edeceğim bidahaki ay için

geçmiş olsun cnm inş çabucak geçer bende çatlama tedavisi gördüm yumurtalıklarımda tembellik vardı neyse çatlama oldu şimdi denemelerdeyiz sen ne kadardır uğraşıyorsun bebek için...

günaydın kızlar nasılsınız bakalım mse121822 h.g aramıza hayırlısı inş en kısa hamile kalırsın...

BUGÜN MGOKÇENıN GÜNÜ REGL OLDUNMU GOKÇECıM YOKSA HAMıŞMıSıN SENDE BıGÖRÜNDÜN Bı KAYBOLDUN BURCU GıBı HADı KIZLAR YA BıZı MERAKTAN ÇATLATMAYIN BıHABER EDıN GELıŞMELERDEN...

geçmiş olsun cnm inş çabucak geçer bende çatlama tedavisi gördüm yumurtalıklarımda tembellik vardı neyse çatlama oldu şimdi denemelerdeyiz sen ne kadardır uğraşıyorsun bebek için...

Çok sağol cnm ama benim tiroid rahatsızlığım ömür boyu sürecek.Sürekli ilaç kullanmak zorundayım.önce de dediğim gibi eşimi daha yeni ikna ettim.hatta ilk kez korunmasız dün birlikte olduk:asigim: o yüzden geç kaldık biraz bu ayki yumurtlama dönemimin geçmiş olması mümkündür.

günaydın kızlar...hastayım bugün ...işlerim de acayip yoğun..bir merhaba deyip gitmek için geldim...kendinize iyi davranın...hepinizi öperim..iyi çalışmalar bol sağlık dolu mutluluk dolu günler.....

sevgiyle neşeyle kalın :)
derya

gunaydun kizlarrr nasilsinizz ben iyiyimm allaha sukurr dun rahatsizlandimm..midem bulandi cikardimm heppp bugunn iyi gibiyimm insallahh da iyi olurummm cok berbat bisey mide bulantisi.hepinizii optummm

gunaydııııııııın super yaa bu sabah herkes burda galıba
yamannnn bebısım ıyı teyzesı son 3 -3,5 ayımız kaldı ıste. nısanın 20sıyle mayısın 2sı arasında tesrıf edecekler beyfendı. sabrım kalmadı valla. ama nankorluk olmasın. sabredıcez.
kızlar nasılsınız bu sabah. hava cok soguk yaa. ızne ayrılmak ıstıyorum artık ama daha cok var. tam 1,5 ay

yenı arkadaslar hosgeldınız. hepınızın hayırlı haberlerını beklıyoruz.
derya bu arada ne guzel takıp etmıssın valla. supersın yaa. ınsallah tutturmussunuzdur canım.
benım tembel oglum hala kıpırdamıyor. yanı ıcerde hareketlıde dısardan bellı olmuyor. tekme atsın, yumruklasın, ıtsın, vursun hareket yapsın yaa tembeeeeel

yenı arkadaslar hosgeldınız. Hepınızın hayırlı haberlerını beklıyoruz.
Derya bu arada ne guzel takıp etmıssın valla. Supersın yaa. ınsallah tutturmussunuzdur canım.
Benım tembel oglum hala kıpırdamıyor. Yanı ıcerde hareketlıde dısardan bellı olmuyor. Tekme atsın, yumruklasın, ıtsın, vursun hareket yapsın yaa tembeeeeel

seninki baya tembel sanırım
ama erkekler genelde daha az hareketli olur derler ama zaten 6 aylıksın normal bundan sona hissedersin bence

gunaydun kizlarrr nasilsinizz ben iyiyimm allaha sukurr dun rahatsizlandimm..midem bulandi cikardimm heppp bugunn iyi gibiyimm insallahh da iyi olurummm cok berbat bisey mide bulantisi.hepinizii optummm

ayy allah yrd olsun zordur kusmak

günaydın kızlar...hastayım bugün ...işlerim de acayip yoğun..bir merhaba deyip gitmek için geldim...kendinize iyi davranın...hepinizi öperim..iyi çalışmalar bol sağlık dolu mutluluk dolu günler.....

Sevgiyle neşeyle kalın :)
derya

hayırdır neyin var cnm
kolay gelsinn

eeeeeeeeeeeeeeeeeeee nasıl geçiyo gününüz kızlaaarrrrrrrrrr

merhaba canim ben annemdeyim bugun burada kaldim ben bu haftada raporluyumm evde olmak guzel hic ise gidesim yok biran once evde kalmak istyiorumm.annemde asure yapiyoruzz gunu gecmis galiba ama olsunn biz kardesimel ugrasmaktan unutmustuk gecte olsa yapicaz artikk.sizede gonderiyorumm buradannnn

yenı arkadaslar hosgeldınız. hepınızın hayırlı haberlerını beklıyoruz.
derya bu arada ne guzel takıp etmıssın valla. supersın yaa. ınsallah tutturmussunuzdur canım.
benım tembel oglum hala kıpırdamıyor. yanı ıcerde hareketlıde dısardan bellı olmuyor. tekme atsın, yumruklasın, ıtsın, vursun hareket yapsın yaa tembeeeeel

kızmet walla kim ne yaptı bu ay görcez :) ama çokkomikk yaaaaa herkesin çalışma sonuçları dökülüyo:p

seninki baya tembel sanırım
ama erkekler genelde daha az hareketli olur derler ama zaten 6 aylıksın normal bundan sona hissedersin bence

ayy allah yrd olsun zordur kusmak

hayırdır neyin var cnm
kolay gelsinn

tembel diyene bakkkk.sennn daha çalışmaya başlamaya üşeniyon hatunnn jaya senden 100 karış öndeeee hamiş o hamişşşşşşşşşşşşş biz adayızzz sen aday olmaya bile üşeniyorsunnnnnnnnnn huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu YAMANSIN AMAAA ÜŞENGEÇSİN DEEEEEE :)

mrb kızlar allah muhabbetinizi artırsın beni soran olmamış ama bende hala hastayım bugün ses soluk çıkmıyor bizde çalışmalara son gaz devam ediyoruz 3 şubatı sabırsızlıkla bekliyorum bakalım üzülecekmiyim yoksa meleğim beni sevinderecekmi....

mrb kızlar allah muhabbetinizi artırsın beni soran olmamış ama bende hala hastayım bugün ses soluk çıkmıyor bizde çalışmalara son gaz devam ediyoruz 3 şubatı sabırsızlıkla bekliyorum bakalım üzülecekmiyim yoksa meleğim beni sevinderecekmi....

mrhb canim cok gecmis olsunn.insallah istedigin olacakk bu ayy alla kalbine gore versin canimm optum gecmis olsun tekrar

selam arkadaslar, ben ve esimde bir kac aydir korunmuyoruz ve SIKICI hayatimiza bir melekle renk katmak istiyoruz. insallah en kisa zamanda hamile kalmayi diliyorum ALLAHIMdan. birkacay oldu korunmayali ama simdilik daha birsey yok, olursa size haber vericem. benim gibi anne olmak isteyen arkadaslarim icin ve kendim icin dua ediyorum her gece...

canım 2 gündür bende hastayım..bu akşamda benimkiyle tartıştık..şimdi de konuşmuyorum... keyfim yok .. canım inşallah güzel haberler vercez birbirimize...haydi bakalım bol şannnssss

selam arkadaslar, ben ve esimde bir kac aydir korunmuyoruz ve SIKICI hayatimiza bir melekle renk katmak istiyoruz. insallah en kisa zamanda hamile kalmayi diliyorum ALLAHIMdan. birkacay oldu korunmayali ama simdilik daha birsey yok, olursa size haber vericem. benim gibi anne olmak isteyen arkadaslarim icin ve kendim icin dua ediyorum her gece...

hoşgeldin aramıza...bol şans...

hadi bakalım hayırlısı canım. :emir_bebek:

Back
X