slm kizlar nasilsiniz.bugun ise basladimmm bir hafta daha gicedem yine rapora devam...kizlar bugun benim dogum gunummmm 24 oldummm artikkk yaslar ne cabuk geciyorr yaaa..ben sizi unutmadim ama zamanimm pek olmuyorr ya..genelde okuyorum yazilanlariii ama cvp yazamaiyorumm hepinizi optummmm..
canım ya nerelerdesin özlettin kendini arayı çok açma bu arada doğum günün kutlu olsun yeni yaşın bütün istediğin güzellikleride hayallerinide beraberinde getirsin nice mutlu yıllaara kocanla çocuğunla beraber sende daha çıtırmışsın ne güzel gencecik anne olacaksın yiğenim nasıl üzmüyor seni dimi...
BAT Nasilsin canimm kocisinle tartissmissin umarim simdi araniz iyidir arada oluyor boyle tadsizliklar kari koca arasindaa canimmm ..optum senii
evet tartıştık hiç yoktan sebepten ama akşamına barıştık biz hiç kavga etmeyiz bu ilk oluyr çok kötü oldum o yüzden neyseki iyiyiz şimdi sağol cnm..
senağlama arkadaşlar biraz önce şifa market diye bir siteye girdim bitkisel ürünlere bakıyordum orda canlı sohbet var site yetkilileriyle görüşüyorsun güya sorunu anlattım falan hamile kalamıyorumdiye başladı eşinizi kontrol ettirdinizmi falan hayır diyyorum sizde sorun varmı diyor yumurtalıklarımda kist var dedim çocuğun olmaz dedi bana çok sinirim bozuldu arkadaşlar kisti olanların çocuğu olmazmı bitkisel tedaviyle kistler giderilmezmi?hamile kalmayı kolaylaştırıcı bitkisel ürün bakıyım dedim maralim bozuldu.ne yapmalıyım sizce yardımcı olun
syavuz h.g aramıza cnm bencede inanma öyle şeylere bazı insan müsvetteleri artık o kadar alışmışki iyi insanların duygularını insanlıklarını sömürmeye meslek haline getirmeyi
yanlış bulmuyorlar arkadaşım sakın kendini üzme o kadar çok insan varki seninle aynı rahatsızlığı yaşayan ben çok okudum hepside hamile kalabilmişler bence doktorunun dediğinden dışarı çıkma doktoruna güven...
kızlar kocam aradı şimdi üroloğa gitmişti spermiogram sonucunu göstermek için . ama çok garip bir şey ; doktor ben ilgilenemem testi yazan arkadaş baksın 25 şubatta gel o görsün sonucu ...ama gördüğüm kadarıyla durum tüp bebeklik demiş..
acayip sinirlerim bozuldu hem ilgilenme hem de öyle üstten yorum yap.... walla delircem 25 şubata günmü verilir giden 1 ay ondan gitmiyor nasıl olsa... sinir oldum valla...
ne dersiniz kızlar bana bir şey söyleyin..kocamda garibim mikronjeksiyondan tüp bebeğe terfi ettik diye seviniyo..şaşırdın heralde adam mikro daha garanti tüp bebek tutma ihtimali zor ; masrafı fazla; uygulaması sıkıntılı ve zametli dedim..
çok moralim bozuldu yine...normal yolla hamile kalması şans olur tabi demiş salak doktor....
deryacım sendede ne şans varmış ya nerde gıcık doktor var seni buluyo bence eşine bakamam diyen o doktor işine gelmediği için bakmamıştır kendi yapacağı işi başkasına yüklemesi çok yanlış sen hiçç bozma moralini biz senle beraber vereceğiz müjdeli haberi lütfen arkadaşım başkaları yüzünden kendini üzmeye değmez...:teselli: