canım herzaman giremiyorum gelen gidenim eksik olmuyor sağolsunlar iyi de oluyor yalnız kalmıyorum bu ara yalnızım sanıırım o yüzden depresyona girdim apartmanda eski ortamımız yok eskiden çok eğlenceliydi hiçkimse hiçbirşeyi sorun yapmazdı ama şimdi herşey değişti ona moralim bozuk biraz eski günlerimizi özlüyorum ,,,bebişle ilgili gelişmeleri takip edelim tabiki arkadaşım ben dün bebek için alışverişe çıktım bebeğin havlusunu emziğini iç dış zıbınını altına pantolonunu falan aldım yani doğum çantasını yavaş yavaş hazırlamaya başladım ben az kaldı bu arada doktorum bana doğum için gün verdi benim sezaryen olacak 25 nisana gün aldık sabah saat 6 gibi muhtemelen,,,,özel hastanede olacak doğum ücreti biraz tuzlu ama bebişim için kredi falan çekip halldicez artık yeterki sağlıkla gelsin,,,,,
bu arada dün akşam ben de izledim bebek cinayetiyle ilgili haberleri bunları yapan insan olamaz anne hiç olamaz şerefsizliktir bu ,,,biz binbir zorlukla iğnelerle bebeklerimizi karnımızda yaşatmaya çalışırken ve bebek sahibi olmayı bekleyen uğraşan birçok insan varken onlar bulup da kıymetini bilemediler yavruların ,,,yazık çok yazık