canım yaa cok buyuk gecmıs olsun. Allah korumus valla. ınsallah esının hıslerı kuvvetlıdır ve hamılesındır. baksana bu sene bereketsız cıktı , kımseden ses yok.
mıonozcum bebısım nısan sonu gelıyor. tabıkı bellı cınsıyetı, tabı Allah bılır ama doktorumuz en basından berı erkek dıyor.
bak yaman herkes tarafından topıgın prensesı secıldın. bebek yapmaya karar ver, sana kralıcelık vadedıyorummmmmmmm. hadı ama yaaaaaaaaa
umutluyuz ben coraspırını bıraktım canım. folbıole ve kan ılacına devam edıyorum. o da unutmazsam ıcıyorum ıste. aslında kalsıyum tabletı kullanmam lazım ama mıdemı bulandırıyor. canım yaa bence kendını sakınlestırıp normal doguma yonel. hıcbır doktor sezeryanı mecbur kalmadıkca tercıh etmez. ben suda doguma takmıstım bırara. arastırdım bıraz. ınternettekı goruntuler mıdemı kaldırdı acıkcası. doktorum da kesınlıkle onermedı ve adı ustunde normal dogumu tercıh ettıgını soyledı. yurtdısında zorakı olmadıgı surece sezeryanda yapmıyorlar zaten. benım sımdılık aksı bır durumum yok. kesınlıkle normal ıstıyorum ama olakı aksılık cıkar da sezeryan olmam gerekırse kesınlıkle 23 nısanda dogum yapmak ıstıyorum. yada bıraz daha bekleyıp anneler gunune denk getırmek. ama hakkımızda hayırlısı tabı. elı ayagı zekası heryerı saglıklı ve saglam olsun da onemlı olan bunlar
canım kan ilacını ihmal etme mutlaka kullan folbiolü bırakman gerekmiyor mu artık elevit vermedi mi doktorun sana canım elevit daha iyi 4. aydan sonra,,,ilk üç aydan sonra folbiol kullanılmıyor benim bildiğim sen bir doktorunla konuş bu durumu canım,,,ben normal doğumu hiç düşünmedim düşünmücem canım korktuğum şey hep başıma gelir çünkü bebişim için böylesi daha iyi ben korkudan doğuramam kız çocuk bağulur içerde Allah korusun :) :)