meryemcım senı cok ıyı anlıyorum cunku ben hamılelıkten once gunde 1 paket sıgara bıtıren bırı olarak, suanda da vıcdanım sızlayarak gunde 1-2 tane ıctıgım halde esımın sıgara kokusu benı acayıp derecede etkılıyor. bırara sadece 10 gun tıksındım ve hıc ıcmedım . hele o zamanlar esım bana sarılmasın uzak dursun dıye yapmadıgım kalmadı, sıgara ıcmeyen ınsanların yasadıgı ezıyetı o zaman daha ıyı anladım. kocam bugun de oldugu gıbı genelde aksam senı erken yatırıcam demesıne ragmen, aksam olup da aılesıyle oturmaya basladıgımızda durum degısıyor malesef. o yuzden ıznım baslasın da bıraz uykuya doyayım ıstıyorum. 32.haftanın sonunda ızın baslıyor canım. 40 hafta olarak hesaplandıgı ıcın 8 hafta kala ızın baslıyor. dogumdan sonra da yıne 8 hafta ızın kullanıyorsun. benım 27 haftam dun bıttı. bugun 28.haftanın ılk gunu. senın kacıncı haftan. cızelgenden 11.hafta dıye tahmın edıyorum ama.
bu arada kızlar bu mılupaya uye olan varmı. ben olmaya calıstım ama hata verıyor. uye oldugunda sana numune urunler de gonderıyorlarmıs. bılgısı olan varmıııııııııııııı
anladim canim cok gec hamilelik izni ya benim simdi 11.haftam ben 5.aya dek caliscam normalde ama benim is yerim biraz soguk oldugu icin ben bir hafta giderim rapor alirim diye dusunuyorum.ben bebkten sonra 3 sene annelik izninde olucam allah nasil ederse kirese basladiginda tekrar isimi donucem bakalim artik ozaman dek ne olacak esim yine 1 sene calisrisin diyor allah izin verirse ikinci bebegimizi yapariz diyoruz ama hersey nasip tabikidee..ben suan bilgisayar odasinda oturuyorum ve esim burada sigara iciyor inan bana burasi bile les gibii ne kadar havalandirsamda koku gitmiyor ama anlayissiz kocam hala evde iciyor deli etcek benii bi gunn...insallah sende en kisa zamanda izne ayrilirsin gider anneciginde kalirsinn en rahati valla.....bebege biseyler almaya basladinmi canimm...