kısslarrrrrrrrrrrr hepinize güzel günler diliyorum:)
BATTt nasılsın tatlım ya ne güzel bir haber RABBİM tamamına erdirsin inş:)çok sevindim.ama amaaa kaza da neyin nesi

inşallah iysinizdir tatlım.iyi haberlerini bekliyorum:)
RABBİM tüm isteyenlere versin inş:)banadaaaaaaaaaaaaaaaa
JAYA naber tatlım.iysindir inşallah.şafak kaçççççççççççççç:)öpüyorum tatlım.bu arada nillie yede bizden selam söle görüşüyormusunuz:)
yaman yoksunnnn nerdesiiiiiin:)iysindir inşallah:)öptüm tatlım.
umutluyuz iysinizdir inşallah:)senin şafak kaçççç:)öpüyorum senide tatlım...
hannemcim çok sağol darısı senin başına inşallah önce eşine sonrada bebeğine kavuşursun her zaman duacınım merak etme bende senden dua bekliyorum olurmu canım..
Bat ay Çok sevİndİm rabbİm baĞıŞlasın kucaĞına almakta nasİp olur İnŞaallah. GeÇmİŞ bu arada da İnŞaallah kÖtÜ bİr durum yoktur.
çok sağol salihacım darısı başına iyiyim merak etme sadece kolum ağrıyor bana dua et olurmu bebeğime bişey olamsın bırakmasın annesini..
canimm benimm yaa insallah iyii olucakk herseyy morelinii yuksek tuttki bebisnde sana tutunsunnn dikkat et kendine insallah herseyy yolunda gider canimm ya.ilk haberini okudugumda yanimdaa esimm vardii birden bagirmisim hamileesinn diye esimde nolduu diyeee hemen pc basina geldiii ama kaza haberine uzuldumm canimm yaaa.allah yardimcinn olsunn dua edicemm seninn icinn optumm canimm benimmm
canım ya ben senin kadar heyecanlanamadım çünkü dün çok kötüydüm ama bugün biraz daha iyiyim kaza sayesinde bebeğim olduğunu öğrendim şerden hayır çıktı allah beterinden saklasın herkesi..
çok geçmiş olsun canım rabbimin izniyle inşaallah bebişine bir şey olmaz
inaşşalh canımçok sağol..
BAT canım benim bişi olmamıştır merak etme ALLAHIN İZNİYLE İNŞALLAH:)sen bunu düşünme keyfini çıkar.bu günler çok güzel oluyor.karnında bir ufaklık paşa paşa yatıyor düşünsene:)dinlen bol bol istirahat et inşallah öptüm tatlım eeeeeeeeeeeee sende hamiş olduğuna göre duas bekliyorum hemde özel olurmu tatlım öptüm aeo grşrz inşallah...
hannemcim şimdilik bişey yok inşallah bundan sonrada olmaz senin için söz özel dua edicem sende benim için et olurmu...
KIZLAR BENİM ŞİMDİ DİNLENMEM LAZIM SONRA GÖRÜŞÜRÜZ OLURMU KENDİNİZE İYİ BAKIN HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM...