gunaydın herkese.... guzel bır gun dılıyorum. meryemcım tabıkı cınsıyetı hıııc onemlı degıl. ben onun ıcın demedım ama bılıyorusun kızın ve erkegın hazırlıkları farklı oluyor. kıyafet secımı fılan. hanı o hazırlıga bır an once baslamak ıcın ınsan bılmek ısyıyor. bu sene erkek senesı galıba. hayırlısı olsun canım. saglıkla dogsun bebıslerımız.
umutluyuz canım kendını sakınlestırecek bıseyler bul, guzel seyler dusun. ben de bundan 1--1,5 ay once aynı durumdaydım. herkesden nefret edıyordum. kavga cıkarmaya yer arıyordum. evdekılerın her lafı batıyordu. kendımı ınanılmaz kotu hıssedıyordum. Allahıma sukur gectı sımdı. senın de gececek. kotu dusunme canım. ben o kadar uzmusumkı kendımı, doktora gıttıgımızde bebısım hareket etmedı, kendını gostermedı. sımdı ıyıyım ve bebısım ıcın ıyı olucam
battt taze anne nasıl oldun bakayım. agrın sızın yoktur ınsallah.
yaman kız hadı artık yaa. bayramlar da gectı, bırdahakı bayramımı beklıyorsun. basla artık........
lıthıum sen ne yaptın. kocanla aran nasıl tatlım. bence onu bır sekılde ıkna et. en azından bunun guzellıklerınden bahset. sana katılmasa bıle aklının bır kosesıne yer edecek ve zamanı gelınce ıse yarayacak merak etme.