• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

selam kıslar uğurlu topicime gelip dualrınızı istemeyee geldim yarın sabah doğuma giriyorum dualarınızı esirgemeyin benden olurmu öpt hepinizi inş sizde tez zamanda kavuşursunuz bebeişlerinize

allah sagsalimm dogurmak nasip etsin canimm bebegini insllahhh saglicakla alirsin kucagina darisi bizim basimiza insallahhh.........

Yaman sagol cnm ins,

Meryem kullandim aslinda ama pek sevmedim aslinda gerek yok zaten gun asiri iliski oluyo bizdeboshayallersmile .. Bazen her gun iliski de aklima bile gelmez bebek icin oldugu yani aslinda stres yapmiyorum..bilmiyorum bi doktora mi gitsem..

bence iyi olur canimm bilmedigin bisey olabilir en iyisi doktor kontrolu canimm adetlerin nasil duzenlimi yaadaa ne bilimm yumurtlama gunlerinmi cok farkli bi gun.gerci gun asiri iliskii diyosunn amaa bence stress buyuk etken canimm

HER BEBEK DOĞMADAN BİR GÜN ÖNCE ALLAH'LA KONUŞUR

Allahim dunyaya gidecegim ve orada ne yapacagim bilmiyorum"

"Ben senin icin bir melek yarattim; o seninle ilgilenecek"

"Allahim ben onlarin dilini bilmiyorum; onlarla nasil
konusacagim iletisim kuracagim?"

"Senin icin yarattigim melek sana onlarin dilini
ogretecektir"

"Allahim duydugugum kadariyla dunyada cok kotuluk varmis;
onlarla nasil basa cikacagim?"

"Senin icin yarattigim melek seni cani pahasina kotuluklerden

koruyacaktir merak etme"

"Allahim sana tekrar nasil donecegim?"

"Senin icin yarattigim melek
bana nasil donecegini sana anlatacaktir"

Derken melekler gelir ve bebege dunyaya gitme zamani geldigini
soylerler....

Melekler bebegi Allahin huzurundan alirken bebek son kez
sorar.

"Allahim benim icin yarattigin melegin adi ne?"

"Adinin onemi yok ama sen ona ANNE diyeceksin"

B enim ve diğer arkadaşlarımın da o meleklerden olmasını nasip et Rabbim...

canım çok duygulandım inanki,,,,Allahım annelik duygusunu isteyen herkese nasip etsin

E-PACK

Hayırlı olsun tatlım..Gözün aydın.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

BAT

Döndün mü canım doktordan?Merak ettim neler diyecek bakalım...

MERYEM64
Canım iyiyim sağol sen de iyisindir inşallah.Bebek üzüyor mu bakayım seni:)

CANDY
Yaaaaa ne güzeelll:)))Canım 2 kişi gidip 3 kişi döneceksin evine.Rabbim yardımcın olsun.Rahat bir doğum geçirirsin inşallah.Dediğin gibi bu topic uğurlu galiba.Yeni hamilemiz de olmuş baksanıza...

MSE
Sen de hoşgeldin arkadaşım.

Kızlar malum okullar açıldı ben eve 2bucuk-3 gibi geliyorum.O yüzden 3e kadar nete giremiyorum.Gelir gelmez hemen KKyı açıp topice giriyorum:)Hepinizi öpüyorum.İnşallah kalan arkadaşlaırmıza ve bana da uğur getirir topicimiz.

kızlar günaydın
bugun test yaptım veee çift çizgiyi gördüm hamileyim
allah isteyen herkeze nsip etsin inşallah :Saruboceq:
dualarım siiznleee

canım benim çok sevindim ne güzel liste uğurlu geldi gerçekten

kızlar sıra kimde bakalım çalışmalara tam gaz devam uğurlu topiğimiz bebişlerle şenlensin

selam kıslar uğurlu topicime gelip dualrınızı istemeyee geldim yarın sabah doğuma giriyorum dualarınızı esirgemeyin benden olurmu öpt hepinizi inş sizde tez zamanda kavuşursunuz bebeişlerinize

canım açtığın topik çok uğurlu geldi umarım herkes için uğurlu olur kalan zamandada,,,,
demek doğuma giriyorsun inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın senin için ne büyük bir gün heyecan verici hayatının en anlamlı en duygulu anını yaşayacaksın resimlerini de koy bebişinin görelim mutlaka bizi terketme bebeğin olunca pamucumuzu dama atma haa,,,,,,,,,,canım hayırlı doğumlar tekrardan sana.....

selam canım bende seni özledim sık uğra topiğe olurmu güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım ya inşallah sorunsuz atlatırım 9 ayı bide yarın 5+2 günlük oluyor keseyi görebilirmiyim acaba canım ya çok heyecanlıyım..eyvahedigeldismile
birde resmini sen koy niye korkalım ne güzel işte ben severim hamilelerin göbeklerini en kısa zamanda bekliyoruz resmini unutma:CüvCüv:

..

fırsat buldukça giriyorum canım,,,inşallah sorunsuz geçirirsin 9 ayı canım merak etme,,, keseyi göremesende korkma ilk başta göstermiyor veletler kendilerini benim gözükmemişti çünkü resmimi koymayı bilmiyorum canım öğretirseniz koyarım

cnm sezeryanmı olucaksın allah hayırlı doğum nasip etsin inşallah her işin rasgiderde bi sorun çıkmaz.hayırlı doğumlarrrr

yaman sen neyapıyorsun çıtır,,,,jaya ne alemde gözükmüyor hiç bir de bana diyor hayırsız diye :) :)

:smiley-cool: ÇITIRIM AMA TOMBUL ÇITIR :jeyyar:
İYİM CNM YA SEN NASILSINNNN

BAT DA KONTROLE GİTTİ AMA GELMEDİ HALA MERAKTAYIIZZ

:Saruboceq:[JAYA;11483863]gunaydın kızlar, sonunda seytanın bacagını kırdık galıba ,, hamıle haberlerı gelıyor ne guzel. e_pack gozun aydın canım. Allah tamamına erdırsın
lıthıum bu yazıyı daha once de okuyup duygulanmıstım ama hamıle kaldıktan sonra okumak baska oluyormus. gozumden yaslar akarak okudum. Allah ısteyen herkese yasatsın bu muhtesem duyguyu.
bat bebısını ılk kez gormek heyecanlı oluyor canım. yamancım ıznıme 26 gun kaldı ama bakarsın daha erken hallederım resım ısını.ama benım oyle umutluyuz gıbı bacaklarım ınce kalmadı malesef. 13 kılo ıyı valla. ben 18 kılo fılan aldım sımdıden. ama bence de oglusum saglıkla dogsun da onemlı olan o.
meryemcım valla ızın konusunda sanslıymıssın. burda sancıdan kıvransak degıl ızın vermek, neyın var dıye bıle sormuyorlar.
derya sen nerelerdesın yaaa.[/QUOTE]

slm jayacım geldim bişeyler gördüm ama bebekmiydi kesenin yeni yeni oluşmasımıydı onu bilemiyorum saatlerce doktoru bekledik ameliyattaydı bebeğim 3 veya dört haftalıkmış geç gebelik olmuş işte böyle sen nasılsın iznininede baya az kalmış hadi bakalım sayılı gün çabuk geçer inşallah...

teşekkürler tatlım terketmem cnm girmeye çalışacağım gene
sendemi ekim2010 annesisin

sağol canım senide tekrar tebrik ederim umarım diğer listedeki arkadaşlarımızda hamiş kalırbir an önce evet bende ekim annesi olacağım senin kaç haftalık biliyormusun...

tşkler tatlım

AYAĞINI SÜRÜ DİĞER ARKADAŞLARDA TEZ ZAMANDA HAMİLE KALIR UMARIM :CüvCüv:

BBAAAAAAAAAAAAAAATTT LİSTE YAPILDI HAMİLE HABERLERİ ÇOĞALDII kaydirigubbakcemile2
LİSTEYİ HER GÜN YENİLEYİNNN kaydirigubbakcemile3
PEKİ Bİ PÜF NOKTAN VARMI CNM YADA EKSTRADAN Bİ UYGULAMA YAPTINIZMII

yaman geldim canım merak etme liste devam edecek durmak yok ama bazen ben yetişemiyorum sizde ara sıra bakıp öne alın olurmu...

Bat inanamiyorum cnm senin adina o kadar sevindim ki anlatamam. demek hamilesin hayirli ugurlu olsun saglikli bi evlat olsn ins. Allahim anali babali buyutsun.. Senin hayatin bambaska guzellik veren bir melek olsun :) Aminnnnn.. :) :) :) cok sevindim..[/QUOTE

27 Mart benimikisi ama bilmiyorum 6. ayi da gectik dah abirsey yok-..Olmayacakmi hic :sm_confused: cok uzuluyorum aslinda yazim da daha genc 21 oldum ama bilmiyorum uff dua edelim kizlar.:Saruboceq:

çok sağol burcucum darısı sana anne olmak çok farklı ve güzel bi duygu rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu tamam canım hemen ekliyorum listeye canım altı aydır deniyoruz olmuyo diyosun hiç doktora gittinmi genel bi muayene için bence bigörün bi sorun varmı yokmu öğrenirsin en azından moralinide yüksek tut belki stres yaptığın için olmuyo olabilir hem yaşın daha çok küçük olur üzülme ben ayağımı sürüdüm inanıyorum listedeki bütün arkadaşlar gelecek peşimden bak e_pack ilki çekiyo sıra sizlerede gelecek inşallah hepiniz için dua ediyorum :Saruboceq:

gunaydin kizlar nasilsiniz...ben okadar cok uyumusumki bugunn sarhos gibiyim...yeni hamile arkadasin gozu aydin allah anali babali buyutsun insallahhhh...yaman sen nasilisn bugun bak hamisler cogaliyor gel inat etmede senide alalim aramiza fenamii olurr yaaa...bat canimm gelince yaz hemen bekliyorz haberlerini canimm insallah iyi gecer...
jaya canimm kadin doktoruma kalsa oda benim calismamdan yana ama ev doktorumda daha once staj yapmistim adami taniyorum oyuzden benimle ilgileniyorr ve galiba 2 haftamin soundada is yasagi vericek ve insallah daha ise hic gitmicem canimm seninde az kalmiss....burcuu sonunda seni buralarda gordukk yaa bayadirr yoktunn bebis yok diye bizi birakip gitme canimmm arada girrr ozletme kendinii...
umutluyuzz sen nasilsinn canimmm bebis nasilll minnoz senden naber lithium84 sen nasilsin senin ismin bi turlu aklimda kalmiyorr benimm
optum hepinizi

meryemcim geldim canım ben yokken baya yazmışsınız neyse doktor herşeyin yolunda olduğunu söyledi sabah kan testi yaptırdım tekrar bi önceki değerim 436'36 idi bugünki değerim 1161 malesef keseyi göremedim değerin 2000 ve 3000 arası olması gerekiyormuş ama ultrasonda küçücük beyaz bi nokta vardı doktorum işte burda yerleşme olmuş dedi değerlerim çok güzelmiş dış gebelik tehlikem yokmuş herşey yolunda yanihaftaya salı tekrar gidicem inş o zaman keseyi görürüm eee meryemcim sen nasılsın yiğenim nasıl tatilin nasıl geçiyor...

burcu cnm ya dur stres yapma yaşın da küçük daha olur elbet ama allah tez zamanda verir inşallah

uykucu meryemmmm seni seniiiiiiiiiiiiiiiiiiii

baaaaaaaaaaattt gelemedinmi hala yawww

geldim geldim yamancım keseyi göremedik ama beyz nokta kadar bişey göründü onunda ne olduğunu anlayamadım bebekmiyoksa kese yeniyeni oluşmayamı başladı anlayamadım her neyse bebeğim 5 haftalık değil 3 veya 4 haftalıkmış haftaya kontrolüm var inş kese gözükür dua edin ne olur ...

candycim ya çok sevindim demek sonunda bebeğinle buluşma anın geldiha ne güzel doğumun çok rahat çabucak olur biter inş ee artık tecrübelerini paylaşırsın bizimle bırakmazsın açtığın topiği neyse sana şimdiden hayırlı doğumlar diliyorum

E-PACK

BAT

MERYEM64

CANDY
Yaaaaa ne güzeelll:)))Canım 2 kişi gidip 3 kişi döneceksin evine.Rabbim yardımcın olsun.Rahat bir doğum geçirirsin inşallah.Dediğin gibi bu topic uğurlu galiba.Yeni hamilemiz de olmuş baksanıza...

MSE

Kızlar malum okullar açıldı ben eve 2bucuk-3 gibi geliyorum.O yüzden 3e kadar nete giremiyorum.Gelir gelmez hemen KKyı açıp topice giriyorum:)Hepinizi öpüyorum.İnşallah kalan arkadaşlaırmıza ve bana da uğur getirir topicimiz.

canım geldim doktorum herşeyin yolunda gittiğini söyledi keseyi göremedik haftaya inşallah bebeğimin 3 veya 4 haftalık olduğunu söyledi folik asit verdi günde iki tane işte böyle...

fırsat buldukça giriyorum canım,,,inşallah sorunsuz geçirirsin 9 ayı canım merak etme,,, keseyi göremesende korkma ilk başta göstermiyor veletler kendilerini benim gözükmemişti çünkü resmimi koymayı bilmiyorum canım öğretirseniz koyarım

canım kese gözükmedi ama haftaya kontrolüm var inş o zaman gözükür valla resim koymayı bende bilmiyorum ama derya biliyor sanırım oda kayboldu ya kaçgündür yok...

DDDDDDDDDDDDDDEEEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRYYYYYYYYYYYYAAAAAAAA NERELERDESİN YA KAYIPLARA KARIŞTIN Bİ HABER ET KENDİNDEN MERAK EDİYORUZ...delikafadulden

Bat sÜper Çok sevındım rahatladım walla
demek kÜÇÜcÜk daha meleĞın olsun bÜyÜyecek elbet saĞlıklı olsun ınŞallahhh

hayırlı olsun batcım.Allah doğduğu günü de görmeyi nasip etsin inşallah.ilk buluşmanız daha 3-4 haftalıkken oldu:)) kendine dikkat et

batcım
ben kaç haftalık bilmiyorum SAT 6 ocaktı yumurtlamada 19 ocak
yarın randevu aldım doktoradan bakalım gidip öğreneceğiz

AYAĞINI SÜRÜ DİĞER ARKADAŞLARDA TEZ ZAMANDA HAMİLE KALIR UMARIM :CüvCüv:

BBAAAAAAAAAAAAAAATTT LİSTE YAPILDI HAMİLE HABERLERİ ÇOĞALDII kaydirigubbakcemile2
LİSTEYİ HER GÜN YENİLEYİNNN kaydirigubbakcemile3
PEKİ Bİ PÜF NOKTAN VARMI CNM YADA EKSTRADAN Bİ UYGULAMA YAPTINIZMII
valla canım bi püf nokta yoktu zaten yumurtlama zamanı 1 kere girdik ilişkiye
sadece bi 15 20 dk yattım işte
rabbim en kısa zamanda sanada verir inşallah

E-PACK

BAT

MERYEM64

CANDY

MSE

tşk tatlım a.s.
rabbim isteyen herkeze verir inş

canım benim çok sevindim ne güzel liste uğurlu geldi gerçekten

kızlar sıra kimde bakalım çalışmalara tam gaz devam uğurlu topiğimiz bebişlerle şenlensin

tşk tatllım a.s.
darısı isteyen herkeze

CANDYYYYYYYYYYYYYYYY cok sukur yaaaaaa. kac kere sordum senı. sukur haber aldık. ınsallah saglıkla dogum yapıp gelırsın evıne. musaıt zamanında gel de sorularımızı cevapla. daha kızınmı oglunmu olacak bılmıyoruz. ısmı ne. normalmı sezeryanmı. bak bız hamıle kalınca terketmıyoruz topıgı. sen nasıl kurucusun yaaaaaaaaa. nasıl heyecanlsıındır sımdı. ben sımdıden tırsıyorum valla.

e_pack yarın 5 haftan doluyor canım. gebelık son adetının ılk gununden ıtıbaren hesaplanır.
umutluyuz ben burdayım da derya kayıp bu aralar
batcım gec dollenmeyse bırdahakı gıdıste gorursun o mınık pıt pıt kalp atıslarını.
yaman sıkılmadınmı hamılelıgı ertelemekten
valla benım esım bebek lafından bıle tırsıyordu. dun aksam demesınmı bunun pesıne bıde kız yapalım dıye...
yaa cevap yazmadıgım kaldımı. bıde herkesın yazdıgından alıntı nasıl yapıyorsunuz. ben yapamıyorum sonra da cevap yazacaklarımı atlıyorum.
derya, meryem ,lıthıum, burcu, salıha sız nasılsınız .. hannem yıne nerelerdesın yaa

kızlar pazar gunu sevgılıler gunu. esınıze ne almayı dusunuyorsunuz. bıde degısık fıkırlerınız varmı o gun ıcın.

bat canımcım bebişini göreceksin haftaya merak etme canım bizim bu bebişler nazlı oluyor o yüzden stres yapma sakın

CANDYYYYYYYYYYYYYYYY cok sukur yaaaaaa. kac kere sordum senı. sukur haber aldık. ınsallah saglıkla dogum yapıp gelırsın evıne. musaıt zamanında gel de sorularımızı cevapla. daha kızınmı oglunmu olacak bılmıyoruz. ısmı ne. normalmı sezeryanmı. bak bız hamıle kalınca terketmıyoruz topıgı. sen nasıl kurucusun yaaaaaaaaa. nasıl heyecanlsıındır sımdı. ben sımdıden tırsıyorum valla.

e_pack yarın 5 haftan doluyor canım. gebelık son adetının ılk gununden ıtıbaren hesaplanır.
umutluyuz ben burdayım da derya kayıp bu aralar
batcım gec dollenmeyse bırdahakı gıdıste gorursun o mınık pıt pıt kalp atıslarını.
yaman sıkılmadınmı hamılelıgı ertelemekten
valla benım esım bebek lafından bıle tırsıyordu. dun aksam demesınmı bunun pesıne bıde kız yapalım dıye...
yaa cevap yazmadıgım kaldımı. bıde herkesın yazdıgından alıntı nasıl yapıyorsunuz. ben yapamıyorum sonra da cevap yazacaklarımı atlıyorum.
derya, meryem ,lıthıum, burcu, salıha sız nasılsınız .. hannem yıne nerelerdesın yaa

kızlar pazar gunu sevgılıler gunu. esınıze ne almayı dusunuyorsunuz. bıde degısık fıkırlerınız varmı o gun ıcın.

jaya canım pek girmiyorsun artık nete işlerin mi yoğun,,,,bu arada alıntı yapmak için sağ alt köşedeki alıntı yapa tıklıyorsun bizim yazdığımız yazının altına yazıyorsun canım

Back
X