günaydınn hanımlarr napıyonuzz
ben güne gergin başladım iş hayatı malum sıkıcıolabiliyor.
bu günlerde çok sinirliyim regl yaklaştıkca bomba gibi oluyorum
günaydın yamancım ben daha yeni kalktım kocam evde geç yatıyoruz geç yatınca tabi sabah kalkmak bilmiyoruz neyse hayırdır işlerinde bi problemmi var nedense regl tarihi yaklaştıkça kadınların stresi gerginliğiçok oluyor bende öyleyim sen bi çocuk yapmaya ah bi karar versen geçecek gerginliğinkötükedihüso
gunaydın kızlar. candy bugun doguma gıdıyor. darısı basımıza. hayırlı dogumlar arkadasım.
umutluyuz aslında fırsat oldukca gırıyorum ama bu aralar bıraz yogunluk var. tek kısıden alıntı yapıyorum da bırkac kısıden nasıl yaptıgınızı bılmıyorum
yaa benım esımın de ayakkabı ve gomlege ıhtıyacı var ama pazar gunu koca gun kendısı bıle bısey bulamadı ben nasıl bulup alıcam bılmıyorum. esım ctesı gece 12 den sonra eve gelıyor. o aksam romantık bırseyler yapmak ıstıyorum. ama yorgun gelıyor. bıde kımseye caktırmamak zor olacak. ayrı ev ıstıyorum yaaaaaaaaaaaaaa
jayacım günaydın evet candy bugün doğuma giriyor nasıl heyecanlıdır şimdi inşsorunsuz geçer doğumu darısı sen ve umutluyuza canım bi kaç kişiden alıntıyı alıntı yap yazısının yanında hg yazısı varya alıntı yapmak istediğin kişilerin hg yazısına tıklıyosun yazıyosun canım birde eşin koskoca ümraniyede hiçmibişey beğenmedi oysa sırf erkeklere özel yenibi mağaza açılmıştı güzel şeylerde vardı bence sen onun sevdiği bi renk gömlek al ayakkabıyıda vardır aelbet beğendiği bi tarz öyle alırsın o gün kaynanandan rica etsen anlayışla karşılamazmı hiçmi etrafınızda gidecek akrabası yok gitseler senin için çok iyi
olurduboshayallersmile
Batcım , h.buldum canım
benim regl tarihim 23 ocak, doğuma giren arkadaşımızında Allah yardımcısı olsun..
çiğdemcim geçen regl tarihini değil gelecek olan regl tarhini istiyorum...