Kızlar merhaba,
Yeni gelen arkadaşlar hoşgelddinz.dÜNKÜ yazışmaların hepsini okuyamadım çünkü dün nete hiç giremedim.Şimdi de kursa gidicem vaktim yok.Bir haberdar edeyim sizleri dedim.Bilin bakalım noldu?Ben 14 şubat planları yaparken dün akşam 6dA telefon geldi sayın kaynanacım kayınpedercim eşimin abisi ve eltim bize gelecekmiş haftasonu için!!!Anası eşimle 14 şubat kutlayackmış.Eğer inadına yapmadıysa o kadın 14şubat diye yapmadıysa ben de neyim....Ya eltimin doğumuna 2 hafta var kızı yola çıkartıyor.Neden?çünkü arabayı eltimin eşi kullanıcak...8 aydır ev görmeye gelmediler de bula bula bu haftasonunu mu buldular kaldı ki benim haftasonu da pazar dahil çalıştıgımı ne kadar yoruldugumu biliyolar.dün akşam 6dan 10a kadar temizlik yaptım.10dan sonra da mercimek köftesi,irmik pastası,kadayıf tatlısı yaptım öğleden sonra da 1 saatlik boşlugum var hemen eve gelip poğaca yapıcam.sağolsunlar hepsi kantar ailesi gibi olduğu için ağızları hiç boş durmaz.gece 1de yattım bir sn oturmadım.zaten 4e kadar okulda ayaktaydım of offfff...ben haftasonu da büyük ihtimal giremicemarkadaşlar hepinize güzel ve mutlu 14şubatlar diliyorum bana hariçumarım bu haftasonu yeni hamile haberlerini de alırız.öpüldünüz.
uff yaaaaaaa. canım sen nasıl katlanıyorsun bu kadına. valla bunları okudukca kaynanamın elını ayagını opesım gelıyor. keske deseydın bu haftasonu musaıt degılız gelmeyın dıye.
bız bu sabah uyuyakalmısız. 8de kalktık, aksama ne yapıcam bılmıyorum. kucuk bır pasta alıp yanına da bıseyler ama esım cok gec gelıyor. yorgun da oluyor.