tünaydın canım ben ve bebişim iyiyiz yarın görücem inşallah keseyi ve bebişimi sen nasılsın baya yoğunmuşsun hafta sonu tamda gelecek zamanı bulmuşlar kaynanan sana neden düşman gibi davranıyorda eltine kızı gibi yaklaşıyor oda gelin sende gelinisin neyse sen evine güzelce ağırlamışsın üstüne düşen görevi yapmılsın o isteği kadar konuşsun sen kocanla iyisin ya gerisi boş canım bu arada hamile olan jaya kız ama inşallah yamandanda duyarız sana allahmı söyletti ne ayy inşallah ya bi o kaldı aramızda...
valla aslında oluyoda ben kaptırmak ıstemıyorum kendımı olmaz fılan
kabızlık var
arada mıdem bulanıo
sıvılcelenme oldu
mrb denizcim biz bebişle iyiyiz hamilelikte biraz ağrı biraz bulantıyla geçip gidiyo işte sen nasılsın çok geçmiş olsun hastalığını yenmiş olmana çok sevindim eşinide tebrik ederim sana destek olduğu için yalnız bırakmadığı için bundan sonra sıkı çalış ara vermek yok en kısa zamanda duymak isteriz sendende hamileyim müjdesini...
hannemcim nasılsın hala regl olmamışsın bi doktora göründünmü canım benimde düşükten sonra bi iki ay olmamıştım kesin hamileyim dedim doktora gittim meğer sıkıntı ve stresten olmamışım sende bekletmeden bi güt bence bu arada tayin durumun varmış inşallah eşine kavuşursun bu sefer ve ardından aşkınız meyveside gelir peşinden sende katılırsın aramıza güzel haberlerini bekliyoruz canım...
sağol canım seninde sevgililer günün kutlu olsun....
burcucum bisorun olmadığına çok sevindim ve doktora gitme kararı almana hadi bakalım haberlerini bekliyoruz doktorda sonra mutlaka yaz olurmu ...
derya ya sen nerelerdesin özlettin merak ettirdin bizi canım çok geçmiş olsun ya hastalıkların ard arda gelmiş umarım şimdi iyisindir bu arada eşinin yaptığı incelik çok hoşuma gitti çok şanlısın allah daim etsin bir ömür boyu böyle gitsin inş kırmızılarıda görmüşsün umarım mart ayında alırız müjdeli haberini sıkı çalış olurmukaydirigubbakcemile3
tünaydın mızmızcım başka belirtilerin varmı merak ettim yazarsan sevinirim inş hamilesindir...
sağol d_kupcum sanada güzel hayırlı bi hafta diliyorum sende listeye dahil olmak istemezmisin...
tamam canım msnden silip tekrar ekleyeceğim seni bende bu kız niye hiç açmıyo diyorum...
canım üzülme ya bak sakarlığında tutsa yapmışsın sen hazırlığını karnın burnundayken bide mantı açmışsın kocana valla eşin gerçekten çok sanşlı senin gibi bikarısı olduğu için kıymetini biliyodur umarım kendini bu kadar yorma kaynananada iyi demişsin tavrını koyman iyi olmuş belki bundan sonra sesini çıkarmaz oğlunun odası hakkında hastalanmışsınız çok geçmiş olsun dikkat edin kendinize veee 30. hafta ya ne güzel bizlerde varırız o haftalara inş yiğenime ve kendine çok çok iyi bakopuyorumnanaktan
canım seninde günün çok güzel geçmiş allah bozmasın biz bebişle iyiyiz sen ansılsın belirtilerin varmı anlat biraz ...
kızlar hepinizin geçmiş sevgililer günü kutlu olsun ....
yamancık bugün evde inş bu tatil ona iyi gelir....